ahojte, vie niekto z vas poradit okruh tem pri skuskach agenturou, nemcinu mam na zakladnej urovni, ktoru zdokonalujem, no nejde to predsa hned, tak aspon pre povzbudenie…dakujem
Ja som absolvovala pohovory v dvoch rôznych ag., jeden pohovor osobne a druhý telefonicky. Pri prvom sa ma pýtali na veci, ktoré sa uvádzajú v životopise napr. dátum a miesto narodenia, vzdelanie, kde som pracovala, hobby. Pri druhom mi dávali mi preložiť otázky do NJ a z NJ typu , dnes sme obedovali to a to, prisuňte ma prosím k stolu, pomôžte mi na vozík, a pod.
Jani, dakujem Ti velmi pekne za odpoved, tie okruhy su asi podobne, a podarilo sa ti ziskat uz
aj pracu?
Ja som bola cez nich pred dvomi rokmi, žiadnu zmluvu som vtedy nemusela podpisovať, neviem ako je to teraz. Ja som bola s nimi vtedy spokojná, brali 25 eur poplatok za 14 dni od opatrovatelky, to či si niečo učtovali od rodiny neviem, ale určite.
ahojte,
dajte si pozor, čo Vám lekári naučtujú. Mne za 1 min u zubára učtovala 29E, reklamovala som a vracali mi eurá. KOntrolujte si účty, je trapné, že takto primitívne okrádajú cudzincov- pacientnov.
tak to pred vami klobúk patrí dolu !!Myslím to úprimne !
Ahoj Ildiko, prosím ťa poslala by si mi číslo na tú anetu Fischer?Vdaka Gitka
Ja som o JOME už písala moje skúsenosti vybavovalasom všetko cez telefón zaplatila som JOME 11 E a dodnes som nedostala prácu ani vrátené peniaze po telef.kontakte mi bolo povedané česky musíte čekat my si Vám ozveme figu borovú ani peniaze ani robota už som si našla nehovorím , že hop.ale aspoň mám z čoho žiť.takže JOMU nie su moc prešpekulovaný od mája je dosť dlhá čakacia doba:to som písala aj o prípade jedného pána zaplatil ako ja a dodnes čaká peniaze tak na lampárni.Odporúčam nie :Neplatila som sprostredkovanie ,ale osobne z účtu do ag.
opravujem nie 11 E ,ALE 110 e
pozna niekto Pani VOJTKOVU DUSOVU aPana BOBAL je niekto cez nich su seriozny ked nieco o nich viete napiste
pridávam sa k babám,mne zobrali peniaze na 2.polrok(dopredu),chcela som novu rodinu,čakala som 3 mesiace,žiadna ponuka,potom mi povedali že na to nemaju čas, idu na dovolenku.
ahoj ja som bola v maji u zubara a to raz na pohotovosti kde mi dali iba pastu na miesto vypadnutej blombi a nasledne u zubara ktory, mi urobil kompl. röngen a nakoniec som si dala tu nestastnu stolicku vytrhnut .Do dnesneho dna som za to nezaplatila ani cent, nedosla mi ziadna pladba a vraj som mala doplacat 20% tak neviem neverim ,ze pre moje hnede oci by som neplatila :o))) ma niekto nieco podobne ,ze neplatil za osetrenie?
Ahojte. Chcem ukončiť živnosť v AT a vrátiť sa na Slovensko. Aké papiere potrebujem z AT, aby som sa doma vedela prihlásiť na úrade práce. Určite potrebujem potvrdenie o ukončení živnosti. Potrebujem aj potvrdenie o príjme z finančného?Aby mi vedeli vypočítať podporu alebo sociálku.Viete niekto poradiť?
od 17 zacinam v micheldorfe ak tam pracuje nejaka slovenka ozvi sa prosim idem tam 1-krat nevies nejakych soferov co chodia tym smerom som od kosic diky
je prosim niekto v micheldorfe idem tam teraz 1-krat bola by som velmi rada keby ste sa mi niektora ozvala mam trocha strach zacinam 17 -dec. a este ak mozes poradit nejakych soferov ktory chodia tym smerom na noc zo 16-17 aby som tam bola som od kosic smer roznava diky
P. Janka, v R mi liečili zub a dala som si aj bielu plombu, za ktorú som platila max, čo sa údajne platí a to 85 Euro - bola totiž veľká. Cena sa pohybuje od 40-85 Euro. Amalgamové plomby, čistenie zubného kameňa,leštenie plomby sú údajne zdarma ako u nás, tak mi povedal rakúsky zubár.
Poznate niekto L-Work z Kosic? Ake mate skusenosti? Bola som v Kosiciach a zda sa mi to ako seriozna agentura, poznate ich blizsie?
Ahoj, bola si aj na pohovore?
pohovor? Rozpravala som s panom o moznostiach a dala som mu zivotopis a co chcel dalsie papiere. Pohovor v cudzom jazyku som nemala. Poznas tuto agenturu? Mas osobnu skusenost? Bola si cez nich?
Nie, nebola som. Ja som začiatočníčka a chystám sa cez inú agentúru. Vieš aspoň, aké berú poplatky? Si z KE?