Anka, zisti si na SVA, či máš niečo zaplatené. Nemáš žiaden doklad, tak asi nie. Zavolaj im, ale to by si mala už dostať list z SVA o výzve na zaplatenie.
33,13 eur preplatia - teda nepreplatia, odrátajú z nasledujúcej platby.
Musím sa prihlásiť na pobyt a prehlásiť si živnosť (prehlásiť) ak idem na záskok? Živnosť mám teraz pozastavenú.
Na zaskok nemusis - ak ide o 14-dnovy turnus.
Ahojte! Robí niekto z Vás v 19. bezirku, mohli by sme sa stretávať medzi 13 a 15 hodinou.
Ahoj. Tak toto sa mi nepodarilo vygooglit. Je to presne tak? Dik
Cauko, prispevok sa berie z Forderungu a je to asi 550 eur na dve opatrovatelky. Neviem kde sa o to da ziadat, ale skus si to vygooglovat. Myslim, ze by to mohlo byt na socialamte. Pekny den.
Môže mi niekto poradiť? Ako je to s úhradou faktúry SWA za úkony zubára na Slovensku? Sú tam nejaké limity na úkony, alebo iné obmedzenia a povinnosti, prípadne lehoty na zaslanie. Aké doklady mám poslať doklady SWA? Máte niektorá s tým skúsenosť? Poraďte mi. Jedna sa o to, že mi môj zubár na Slovensku zhotovil porcelánové " korunky ", zaplatila som mu sumu cca. 2500 € (je v tom aj platba za liečbu zubov) Mám k tomu dokladom o zaplatení. Ďakujem za rady.
Nevie mi niekto poradiť, či sa dá vyžiadať potvrdenie e 106 v Rakúsku aj e-mailom?
Poplatili ste poplatky Hilfswerku tie, čo ste to v zmluvách nepodpisovali? Vraj sa podáva hromadná sťažnosť, chcem sa zapojiť, ale neviem adresu tej, ktorá zbiera podpisy. Poraďte, kto má info.
Ja som nezaplatila, v zmluve pred 2 rokmi nic take nemam a uz 2 roky cez nich nepracujem, aj ja sa pridavam - neviem adresu.
Nie a ani nezaplatim, ved to mi moze hocikto poslat sek, v zmluve nic take nie je, a ked im volam je to bud obsadene alebo neberu, a tie ich poradenske sluzby! Nech sa nedaju vysmiat, ved ani o pacientovi nevedia riadne informovat!
Ahoj Greti, ja som poslala ucet, co mi vystavila zubarka, aj tak oni uznaju co ti preplatia a co nie, nech ti to tam napise v nemcine alebo latincine kopiu si nechaj a posli, mali by ti 70% preplatit, nezabudni poslat aj cislo svojho uctu.
Dobrý deň, chcem sa opýtať kolegyňky, pri vybavovaní Familienbeihilfe, či už úvodnom, alebo pokračovanie stávajúcich prídavkov na nasledujúci rok, žiadali od Vás na Finanzamte vyplnený a potvrdený zo Slovenska - formulár 104?, nejedná sa o omyl, nie formulár 401, ale 104.
Nezaplatila a ani nezaplatím, lebo pred tromi rokmi, čo som pre nich začala robiť sa neplatilo a nič som v zmluve nepodpisovala, že budem platiť.
401
Ano, da sa.
Na prídavky v Rakúsku nebudeš mať nárok, pretože ani poistné tam nebudeš môcť platiť, lebo máš pracovný pomer na Slovensku.
Janka a pytali od teba aj prelozene do nemciny ukony? Ja som tam poslala uctenky aj rozpis prace prelozeny do nemciny, ale latinske nazvy som neprekladala a neuznali mi to, tak teraz neviem, ci si to mam sama prelozit tu latinu, doktor na to nema cas! Dik za akukolvek odpoved.
Dobrý večer, na základe mojej žiadosti o rod. príd. mi obratom poslali z finanzamtu list a chcú odo mňa potvrdenie zo škôlky, ktorú syn navštevuje to je ok, to doložím, ale chcú aj vedieť aké mám mesačné náklady na syna, na túto otázku neviem čo mám napísať, nemáte niektorá prosím Vás skúsenosť s takouto požiadavkou? Mám im napísať približnú sumu? Doklady predsa nemôžem doložiť. Ak ste sa niektorá stretli s takouto otázkou od finanzamtu, tak mi poradte prosím, čo ste im tam napísali. Poslala som im potvrdenie z UPSVR o výške R. P. ktoré mi vyplácali na sk. okrem iného. Ďakujem.