Ahojte baby, kto poradí akú agentúru osloviť na sk či v Rakúsku? Seriózne. Začiatočník a môžem podstúpiť akýkoľvek kurz opatrovania na sk, kt. bude uznaný alebo ho fakt v Rak. vôbec netreba? Dík
Dobry, , neviete mi poradit, ci mam narok na danovy bonus, ked som bola od augusta nezamestnana do decembra… a som rozvedena… dakujem
Chcem sa Vas spytat ako chodite do Rakuska. Prosim odpiste. Dakujem.
Chcem sa Vas spytat ako chodite do Rakuska.
Prosim odpiste. Dakujem, hanamrkovicova@centrum.sk
Pracujem ako opatrovateľka 7 rokov nepretržite v Rakúsku, mám živnostenský list, prax a nemčinu na pokročilej úrovni. Hľadám si prácu s možným nástupom 19. 2. 2014. Som spoľahlivá a svoju prácu vykonávam dobre a rada.
moje tel. č. : +421949425951, +436889242306
email: salomon5@centrum.sk
Julia potrebujem kontakt na Teba dakijem:-)
Hľadám prácu ako opatrovateľka mám prax 8 rokov, živnosť
momentálne som dom a môžem nastúpiť ihned´
48 Altenpflegerin aus der Slowakei sucht neue Stelle von Privat, ab sofort. Kann gut Deutsch. Bin Nichtraucherin.
Anrufen: 00421 949 408 951 Frau Anna
Podľa mojich vedomostí a skúsenosti, musíte byť minimálne 7 mesiacov v roku zamestnaná, aby ste mala právo na prídavky a tým aj bonus k nim. Teda, ak sa Vám jedná o tento bonus.
To je uz vrchol ! Opatrovatelky nedajte sa ponizovat, je to pod uroven, co s nami v rodinach robia ! Co by si nas mali agentury zastat, tak nas este vyhodia. Rodiny im platia, musia si ich udrzat, este niektore daju na ciernu listinu bez priciny ! Ked v rodine povedia, ze opatrovatelka sedela cely den na streche, je to bohuzial pravda, mozu sa hambit, my, opatrovatelky robime na nich, spametajte sa, nerobte otrokov,
Súhlasím, a nerobte roznožky ! odmietla som to páchať s 90r. katetrizovaným dedkom, a prišla som o prácu, horor. Kolegyňa, navonok svätica s bibliou v Rak, ho stále sex. dráždi, a prácu má. Ak niekto potrebujete schopnú kolegyňu, bitte, som na Halasova13@gmail.com, dík Jana
Vlakom Nočnym ryclikom -spacim voznom Rano si o 6. 15 v Ba A potom hned maš o 6. 43 pripoj do Viedne a dalej neviem kde cestuješ
Ja cestujem do Rakuska vlakom…
Vie mi niekto poradit, pracujem v Rakusku 5 rokov ci mozem poziadat uz o dochodok?
Ano, ak ste v dochodkovom veku.
Ahoj môžeš ak máýš dovršeny dôchodkovývek 60 rokov
Ja som podávala každý rok a pravidelne, okrem toho že my zvyšovalo odvody každý rok mi prišlo vysoké nachbemesung, , , neviem kam toto vedie, absolútne sa už neoplatí v at pracovat… len som zvedavá, kto bude rakúšanov opatrovať, keď nás odvodmi zruinujú! a tiež nepochopím, akou matematikou odvody rátajú, keď moja známa zarobí za turnus 2600eur, podáva daňové každý rok, dokonca platí aj cca 3000eur dane ale SVA 600e na quartal, tak kde je tá spravodlivosť? a potom tu píšete, že s rodinami si mám dohodnúť honorár, no nie každá má to šťastie ísť bez ag a dohodnúť si niečo sama… buď príjmete podmienky ag a aj plat alebo máte smolu… proste tento zákon je postavený na hlavu! a môj názro je, že všetky op, by mali ísť štrajkovať pretože tie SVA odvody sú už neúnosne!