Správne. súhlasím! potom začo vôbec berú účtovníčky peniaze? akože tieto zakony su fakt ako v kocurkove, to kde sme? predsa ked sa raz do uctovnictva nevyznam tak si zaplatim uctvnicku, ktora sa vyzna a mala by aj prevziat zato zodpovednost!
Nechoďte cez Albis neplatia tak ako majú, pozdržujú peniaze, klamú. Čakať budete dlho na výplatu, mne nezaplatili 606euro od oktobra
Prosím Vás o informáciu o Ag. Turčáková, čo je to za agentúru? ďakujem za odpovede
Agentúra sídli v B. Bystrici volá sa Connect a šéfka je Turčanová, myslím, že už funguje dobrých 6-7 rokov bola na trhu medzi prvými, , , Viem že brala dosť vysoké poplatky za sprostr. teraz neviem, ako to je, , , , Skús si ju vyhľadať v googli na jej stránke by mali byť všetky info, , , ,
Díky moc Anička, budem jej volať pekný deň, dám Vám vedieť ako som dopadla
Ja sa tiez chystam do Rakuska. Snazim sa zohnat schopnu agenturu, ale zistujem, ze Slovak Slovakovi ani za svet nepomoze. Bohuzial. Vsetci hovoria ako sa k nam Rakusania spravaju povysenecky, ale Slovak, ktory uz ma pracu v zahranici je taky isty. Ludia velmi rychlo zabudaju, ze tiez kedysi zacinali.
Co mozem poradit, ja pozeram inzeraty na rakuskych strankach. Skor pomozu cudzi ako svoji…
DDobrý deň. viete mi poradiť serioznu agentúru? Ďakujem
Zdravím Vás kolegynky… Chcela by som opýtať na jednu vec, , minulý rok som od septembra do konca októbra bola na marodke ale živnosť som pozastavenú nemala, ani som nemala pripoistenie a v novembri som normálne platila odvody… A ja som počula, že vraj Rakúšania tieto odvody potom vracajú… Je to pravda, alebo len blud? Počuli ste o niečom takom?.. Ak áno, je potrebná nejaká žiadosť… Vďaka.
Pozdravujem vsetkych pracujucich v AT, ak je niekto vo Frastanzi ozvite da. Dakujem Marta email: melka.k@centrum.sk
Ahojte 5 rokov som na zivnosti, platim odvody a podavam.
Dph v At aj v Svk
Zodvihli my opat odvody na kvartal 1035eur. Mam sa odvolat
Ved si to prepocitaj. Zober si papier, ktory ti poslal Danovy urad tu v AT z roku 2011. K sume ktoru ti tam napisali ako Einkommen pripocitaj odvody do SVA ktore si danom roku zaplatila. Vysledok vydel dvanastimi a k tomu co ti vyslo pripocitaj Nachbemesung. Ked sa nedostanes k sume, ktoru ti vypocitali potom sa odvolavaj. Ja si to pocitam kazdy rok sama a doposial mi vzdy vyslo to co aj platim. Mozu byt nejake male rozdiely maximalne do 20Eur, lebo SVA to pocita podla tabuliek.
Petra ak dovolíš spresním Tvoju informáciu. V celku je to približne ako hovoríš a presne je to takto: K čistému príjmu z roku 2011 pripočítame odvody do SVA ale iba odvody do pensionverisich. a krankenverich. K tomu prirátame v danom roku zaplatené nedoplatky / ak boli /. Výslednú sumu vynasobíme koeficientom, ktorý je pre tento rok 1, 057 a výslednú sumu podelíme 12. Ak dostanete číslo zhodné s Vašim číslom na novom výpočte z ktorého Vám vypočítali preddávok tak je všetko OK.
Velmi pekne dakujem, myslela som si, ze pocitam dobre, ked mi to vzdy vyslo tak ako som aj dostala prikaz platit odvody a ako citam nepocitala som spravne. Este raz dakujem a prajem vsetko dobre.
Dobry vecer chcela by som sa spytat, ako to je s dochodkom. Pracujem v Rakusku 5rokov a poziadala som naSlovensku o dochodok mam 60 rokov ci som urobila dobre, alebo som mala pockat az kym celkom skoncim s pracou vRakusku? pocula som vselijake rady, napr. Ze budem vela platit ale neviem co. Asi vyrovnat odvody ked za mna rodina odvadzala malo stvrtrocne za mna odvadzaju 546eura teraz mam strach ci som urobila dobre Ked ma niekto s tym skusenost, bola by som vdacna keby mi to vysvetlil dakujem?
Dobry vecer chcela by som sa spytat, ako to je s dochodkom. Pracujem v Rakusku 5rokov a poziadala som naSlovensku o dochodok mam 60 rokov ci som urobila dobre, alebo som mala pockat az kym celkom skoncim s pracou vRakusku? pocula som vselijake rady, napr. Ze budem vela platit ale neviem co. Asi vyrovnat odvody ked za mna rodina odvadzala malo stvrtrocne za mna odvadzaju 546eura teraz mam strach ci som urobila dobre Ked ma niekto s tym skusenost, bola by som vdacna keby mi to vysvetlil dakujem?
Vo Frastanci jecelkom slusne slov. zien len treba ist poobede do parku alebo je to ihrisko neviem.
Dobrý večer!
na www.slovaci.at máte šoférov.
Ja som to kombinovala. Nočným vlakom do Bratislavy, ráno ste tam o 5. , alebo 6. 30, o 6. 00. Potom buď hneď do Viedne z hl. stanice alebo autom do Rakúska.