Zdravím LILI, teším sa! ozvite sa mi. tak drzte sa zatiaľ.
Dobrý deň Llili, na problém s krčnou chrbticou pomôžu medené produkty. Meď lieči, je proti bolesti, uvoľňuje kŕče svalov okolo stavcov a je to tepelná terápia. Ak by ste chceli vedieť viac o produktoch, napíšte mi na e-mail.
Skusili ste akupunkturu? Mozno by vam zmiernila bolesti.
Odporucam pozriet www.citaminy.sk
Lili zdravím vás, moje T. 4. je 0904 414 824, na FB mám Tibor Kanca. ozvite a, budem čakať!
Cau david som 5 dni po operaci citim sa super opoerovali ma v ziline primar mačuga je to borec som uplne bez bolesti pred tym som lezal v bolestiach 4mesiace hotovy nespal som nadopovany nic nezaberalo inekcie infuzie nic
Diagnozu som mal L5 S1 ind. 1
Ahojte, ja som mala podobny problem, hrozostrasne bolesti, vybrala som infuznu liecbu, patorake tabletky, 2x ozon (kusok mi ulavil, maximalne na 5 dni)… absolvovala som operaiu v univerzitnej nemocnici v martine a vrele mozem odporucit - jednak operaciu a jednak lekarov, ich pristup, vybavenie nemocnice… rekonvalescencia je sice zdlhava, ale rozhodne to stoji za to
Zdravim pani Andrea, ja som mal uraz na chrbtici, museli ma operovat, na driekovy stavec, , L2, , mam tam titan a 4 sroby, no vsetko sa to zomlelo tak rychlo, ze som ani nevedel ako zatial sa ako tak drzim po kope. No zaujimave na mojom pripade je asi to, ze ked som bol s urazom na pohotovosti, rengen mi neukazal vobec nic a tak som 2tyzdne bral len lieky proti bolesti, ale potom mi, , CT, , potrvdilo diagnozu, potom ma uz urgentne operovali v B. Bystrici a povedali mi ze som mal stastie v nestasti, obdivujem vsetkych bojovnikov co maju podobne diagnozy,
Dobrý deň, som študentkou na VŠ a chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie dotazníka, ktorý sa týka bolesti a to konkrétne bolesti chrbtice. Dotazník je anonymný a bude použitý výlučne pre potreby záverečnej bakalárskej práce. Vopred Vám ďakujem za Váš čas a ochotu. https: / / docs. google. com / forms / d / 1RsLC0jAEVLo99pr7fhAynQ6HgnhSM3Ly0EGBj3SbwFI / viewform
Ahoj juraj. Mala som taky isty pripad, ako ty. Spadla som a zlomila som si driekovy stavec. Snimok nič neukazal a ja som bola so zlomenym stavcom tri tyždne doma s hroznymi bolesťami, až magneticka
rezonancia ukazala zlomeninu a hneď ma operovali, teraz som 2 mesiace po operacii a je mi chvala bohu dobre. Nosim ešte korzet, ale bolesti nie su, len si musim davať pozor na dvihanie nejakych
predmetov. Operovali ma v prešove mudr. Harčarik.
Zdravim Maria, to som rad ze to mas v poriadku. Nikdy by ma nenapadlo, ze sa mi taketo nieco moze stat. Ja som cca3 mesiace po operacii, no je mi uz dlho doma, som vodicom kamiona, no sam neviem ci vobec a kedy budem moct znova soferovat
Ahoj Martina, chcela by som sa ťa opýtať na rekonvalescenciu, ako si sa zotavovala a ako dlho? Ako pomaly chodiť a koľko atď. Som 12 deň po operácii platničky a fixacii L5 / S1. Ďakujem Ludmila
Ja som bola na operacii krcnych stavcov, jeden mi museli vymenit a nahradit. Teraz pípam na letisku Pred nou som uzivala wobenzym a pomohol mi. Mozem odporucit
Ja aj keď čítam staršie táto, diskusia ma zaujíma chcela by som sa spýtať či je tuv mam skúsenosť a ako sa stým mam vysporiadať moc nerada by som keby som mala čakať na ďalšiu Mr vyšetrenia. Teda zhoršenie:thinking:je tu niekto kto ma skusenost z jednou operáciou… ja po jednej operácii 3/2019 L5s1 a odstraňovali z platničky sekvekvester som tam mala, a teras mam problem kúsok ostalo z platničky L5s1 mediálna reherniacia, extruzia disku7mm tiež nechápem ako je to možné keďže po operácii som bola ok no v polovici mesiaca septembra 2020, kedy som cítila ostrú bolesť vnutri platničky to odvtedy sa vyskytli problémy slabšiu ľavú nohu cítim chodím s pomocou osoby alebo s choditkom skúšala som aj barlou ešte septembri, no už ale nedokážem dlhšie sa udržať cítim ako keby napätie svalov že sa neudržim taky pocit aj aj tlaky občas som mávala zatiaľ na reoperaciu to nie je o nepáči ci sa mi to ze vôbec by som nemala cvičiť asi tak radšej niekedy je menej viac no takto sa vyjadril . Ako mám fungovať je to pre ťažké nedokážem prejsť no doma áno ale dlhšie vonku už keď dlhšie tak nedokážem samostatne fungovať vždy dy musím s niekim alebo s choditkom aj ma to istým spôsobom obmedzuje v pohybe predtým som chodievala na prechádzky aj normálne mhd bez bez pomoci takto nemôžem sama chodiť vlastne von:pensive: je to psichiku už lebo pri dlhšom chodení rovnováhu strácam rovnováhu a slabšiu ľavú len nohu cítim, asi pôjdem v novom roku inému doktorovi na neurochirgiu ešte konzultovať lebo asi to nie je normálne mam čakať na ďalšiu magneticku až 3 mesiace mi síce povedal to co mal no neporadil veľmi ani nevedel sa vyjadriť prečo mi slabne noha a že to by som musela citit bôlest v nohe aj priehlavku na chodidle neviem to špecifikovať no cítim oslabene aj chodidlo keď dlhšie chodím ale nie je stále som z BA operovali ma na Kramároch no neviem ako teras. Je lebo doktori aj po menili ako fakt neviem posúdiť. Mam obvodnú svätého Michala aj som zmenila neurolga teraz mam tam svätého Michala no neviem co by bolo lepšie myslím si ze inými v tejto oblasti konzultovať pretože mi prípadal veľmi zbrkly ten doktor na Kramároch a načo som prišla je to divné to záleží asi na koho človek natrafi tam v až ambulancii…