Operacie chrbtice

áno, šak som písal skor že mám 2 fr. barle… Bez nich neviem chodiť. na tu mag. rezon. vás musí poslať, na 100%… a prečo asi na posudkovu?

Mala som na mysli FACEBOOK nie barle, viem že mate, asi sme sa nerozumeli, Tibor, ak mate zaujem. dajte meno a budeme si písat cez FB. na posudkovú idem kôli končiacej sa PN-ke a vybavovat si budem invalidny. lekar-posudkový robí v pondelok u mojho lekára, tak asi ma bude chciet aj vidiet. Dneska som vstavala dost tažko, nie sa nejako vystriet, čoraz viac tuhnem, denno denne som stuhnuta i ked cvičím nič nepomáha. ked sa snažím vystrie, mam bolesti. budem tu okolo 16-1-tej. majte sa.

Dobrý večer Anička, bola ste dnes u neurologičky? a zajtra máte ísť na tu neurochirurgiu, ta máte strach určite čo bude… Dnes som nevedel vstať z postele-ľavu nohu som necítil, bola jak odpadnutá… urobil som 3 drepy, že či pomože, nevedel som sa zo zeme zdvihnuť, musel spm sa chytiť postele a zas na chvílu ľahnuť, bo zatočila sa mi hlava aj chrbát začal bolieť viac (to sa nedá opísať čo to so mnou je… ) FACEBOOK nemám, ale možem vám dať "nick na pokec-azet sk, ak chcete. Inak som tu…

Zdravím ja som tu tiež a bola som unej a povedala že neurologicky som celkom v poriadku a bolesti mi spôsobujú implantáty v chrbtici, ktore na niečo asi naražaju. uvidím čo povie zajtra moj operater.

Vám dali implantáty do chrbtice? to prečo, koli čomu…

Implantáty preto lebo som mala vyskočené a zdeformované platničky, tak mi aj chrbticu trochu museli dvíhat a spevnit a viplnit 3 / 4 4 / 5 5 / 6 toto všetko mám na tuho. možno preto mam tie problémy. žiadne kovy ale um hmota, som alergik na kovy!

Príspevok som napísala na začiatok!

Aha, ok, ale myslim si že budete tam mať dalsie niečo možno vyskočené alebo prasknuty stavec… šak vám povie a určite urobí MRI celej chrbtice (aby presne vedel čo tam je! ) Ja by som už dopredu mal “šokovu terapiu” keby teraz hned ma operovali… nespal by som celu noc od velkeho strachu! Vy sa bojíte čo bude zajtra?

Jasne že sa bojím! len nech to nie je na dalšiu op. lebo ma porazí. ale myslím pozitívne! operovat sa nedám len ak bude horšie. teraz to ako tak zvládam, síce je to len tak tak ale dá sa. 10 mesiacou je dost času aby sa to zregenerovalo a nič sa nedeje. mna oper. v nov 2013.

Mna tiež 30. 10 2013, celý som sa triasol od strachu, šak ked to clovek nezazil, ta nevie jak to bolí… no ale ked vám povie že treba operovať, tak dáte? ja byt na vasom mieste, ta neviem, neviem. No mne povedal, že chodiť už nebudem, to je na figu… mama to počula bola tam a plakala.

PRE ANNU tak ja idem kukať telku, neviem jak vydržím sedieť, tak sa majte… Budem tu aj zajtra o 17. 15. hod. Pekny večer prajem. Tibor

Tibor, takže bola som a lekár môj stav vyhodnotil ako primeraný po operácii ale nakolko moja oper. bola dost náročná lebo tam nemám nič šrobované tak je väčšie ryziko vysunutia implantátov. nakolko tie teraz boli na mieste. mne to zarezávali do kostí aby mi to spolu zrástlo, to preto ta umelá hmota v chrbte! jediné čo mi robí problémy sú zrasty / svalové a tie mi spôsobujú tie bolesti pri každom pohybe. rýchlo sa unavia, preto mi odporučil bit doma na PN-ke, nie je to dobre zahojené, nemám nič tažké dvíhat, behat, skákat, lebo mi hrozí vysun. ešte je krátko po oper… inak by ma museli hned zoperovat aby to nenarobilo väčšiu škodu! / miecha /. tak asi tak. teraz sa chystáme na chalupu tak idem pobalit a chlapi moji mi ponosia do auta a hurá do hory! Tibor ja tu budem až v pondelok tak prajem pekný víkend a menej bolestí! držte sa ! anna

Ozaj, píšem od mojej susedy Very aby ste sa nezlakol že kto píše. ! anna. idem.

Dobrý večer Anička, ste tu teraz? ja som tu…

Ano som u tibor! ako sa máte?, dlho ste tu nebol! ja som stále po starom.

Tibor, mohol by ste sa zaregistrovat na FB tam by sme si vedeli písat viac! ja na pokec nechodím! ako sa máte? ja stále rovnako a zvlášt ked sa mení počasie tak toho mám dost, ráno sa len tak, tak rozhybem a fungujem ale musím sa prekonat.

Mám sa rovnako, bolí chrbat, nohy, ja som tu bol, len vy ste nebola… kedy ste prišla z tych"hor"? Inak ja skušam hladat PUPALKOVY CAJ-pre sesternicu, ona má “Parkinsona”, a to má dobré liečivé učinky na viac vecí…

A kde ho zhánate? v lekárnach? ja som ešte ten čaj nevidela. na čo to je dobré! prečítajte si príspevok na začiatku… prišli sme z chalupy a bolo dobré počasie, dalo sa vonku sediet. bola som aj u mojej lekárky a od 1. nastupujem do práce ale si dávam žiadost o invalidný, lebo tu prácu nebudem zvládat, obchod je obchod a nikto nebude hladiet či vládzem alebo nie.

To nie je caj, (myslel som ze existuje) , je to olej a pije sa 2x denne-na funkciu pečene, sklerozu, bolesti a trpnutie ruk a noh, na prekrvenie mozgu, krcove žily, a hlavne na tu PARKINSONOVU chorobu… su aj tabletky 30ks. A ked podate žiadosť na inv. doch. , ta čím skor pokiaľ sta PN… oni to vyžaduju (aj u mna je tak isto) som na PN teraz bude tomu 2. 10. 2014 dva roky…

Tak idem ja, teraz ma začalo lámať v chrbtici, musím si ísť ľahnuť a kukať poležiačky telku neviem jak vydržím… Tak sa majte a pekný zvyšok večera a menej bolesti. Musíme nejako vydržať kým vládzeme nie? Zajtra budem tu doobedu (10. 30h. ) aj večer kolo 17. 00. hodke