Originálne parfémy vs alternatívne typu FM Group

Ahojte, zaujímal by ma váš názor na alternatívne parfémy FM Group. Ja osobne mám s nimi veľmi dobrú skúsenosť, navyše aj pri porovnaní s originálnymi parfémami mi prídu tieto parfémy FM minimálne dosť podobné ak nie aj rovnaké. Avšak na fórach o FM Group a parfémoch FM nachádzam veľa negatívnych informácii. Keďže moja skúsenosť je dobrá, mám pocit, že ide väčšinou o reči ľudí, ktorí tieto parfémy nikdy ani neskúsili. Alebo neviem, možno je niekto tak zaujatý nejakou značkou, že nedokáže prijať to, že niečo oveľa lacnejšie môže byť rovnako dobré… Neviem, podľa mňa sú super, ale aký je váš názor? AK máte niekto s týmito parfémami tiež skúsenosť.

1 Like

vieš čo ja obľubujem parfémy https://www.kuponyzdarma.sk/parfemy-elnino-sk/ z e-shipu elnino

1 Like

moj nazor je taky, ze ked parfum tak kvality a hlavne original, osobne by som na seba nedala nic, co by nebolo kvalitne. uz viackrat som sa stretla s roznymi alternativami, napodobeninami a tie teda maju na mile daleko od kvalitnych parfumov. snazia sa len na nieco hrat. nemaju taku intenzivnu vonu a hlavne nevydrzia tak dlho ako kvalitne parfumy. takze podla mna sa neoplat do takych veci ist :wink:

Kazdy podla svojho gusta.

Taktiez mam problem s takymito vecami. To, ze parfum nie je original, tak to hned citim. Moj nos sa proste oklamat neda. Co celkom aj odcenujem lebo aspon pouzivam len kvalitne parfumy…

ved to sa ani oklamat neda. nos proste citi, ci je to kvalita alebo ci je to len nejaka napodobenina, ja by som nieco take na seba ani nedala. ved dnes sa daju zohnat originalne a kvalitne parfumy zohnat aj za dobru cenu, tak neviem preco este ludia maju nejaku tendenciu uchylovat sa k nejakym lacnym alternativam

@magola ako to zistíte, či je to kvalita?.. veď ja o takýchto veciach nemám ani len tušenia, že akoby čo malo voňať… či je niečo originál alebo nie… mňa toto ani nikdy nejako nenapadlo riešiť… :open_mouth:

Ako to zistíš? Podľa toho ako silno parfum vonia, aká je jeho vôňa a hlavne podľa toho ako dlho parfum vydrží. Pokiaľ parfum na tele nevydrží celý deň, tak nie je kvalitný, aspoň ja to mám tak overené a zatiaľ sa mi to vždy takto ukázalo ako správna vec, ktorá mi hovorí o kvalite :wink:

Dobrý parfum ako dlho by mal vydržať? Ja som si myslela, že vydrží celý deň.
Ale zatiaľ čo som mala parfumy tak ani jeden nevydržal celý deň na mne, preto neviem, že či je to normálne alebo nie. Koľko to znamená dlho?

to citis. napriklad ja som si zacala uz aj davat pozor kde nakupujem parfumy. poviem ti, ze parkrat som sa nepekne oklamala. odvtedy uz parfumy objednavam cez Notino, pri tom eshope mam istotu, ze su to originalne parfumy, za prijatelne ceny a ze budu ozaj voniat tak dobre a tak dlho ako maju :slight_smile:

Ako to, že tam máš istotu kvality a originality parfumov?
Vieš mi to nejako bližšie priblížiť? Ja som doposiaľ kupovala len v kamenných predajniach tak o takýchto veciach nejako nemám znalosti :slight_smile:

Ten eshop, to garantuje, aspoň teda podľa toho, čo ja viem, čo som si zisťovala, keď som prvýkrát išla z tade objednávať.
Dá sa aj v kamenných predajniach, ale ja osobne nemám s takým nakupovaním najlepšie skúsenosti. Chápeš chodí ti furt niekto v pätách, rieši čo sa ti páči, čo nepáči a keď si nič nevyberieš tak ešte budú urazení :smiley:

Nie si sama.
Zbytocne vysoke ceny a este nie najmilsi personal a to teda nie je bohvie co :smiley:

Arula az som znervoznela, ked som si spomenula na moje posledne nakupovanie parfumu na predajni. Minuly rok pred vianocami som s takou naivnou predstavou, ze nikde nikoho nebude a ze v klude si vyberiem parfum, ktory sa mi bude pozdavat pre muza a vypalilo to nakoniec, ale ze uplne inak. Vsade kopa ludi, furt mi niekto dychal na chrbat, ci som si uz vybrala, co tolko prezeram a vtedy som sa zatala ze dost a uz nikdy.

Dosť naivná predstava.
Ale aj ja som takáto bola. Nemám rada to, keď niekto riešiť či si niečo kúpim alebo nekúpil, čo sa mi páči a čo nie na výber a celkovo kúpu parfumu potrebujem kľud a hlavne čas :smiley:

ale veď v predajni aspoň vzorku môžem dostať…keby som kupovala cez internet alebo tak nejako tak by som sa nejakej tej vzorky asi ani nedočkala aspoň teda si tak myslím…
:slight_smile:

Ty si niekedy nieco taketo vobec cez internet kupovala? V predajni vzorku dostanes len ostrek na nejakom papieriku, ale cez internet si mozes objednat normalne vzorku, flasticku roznej velkosti tym padom si ju mozes skusit dat aj na seba, ze ako ti bude vonat konkretne na tebe.

Zrejme nie.
Keby kupovala tak by vedela ako to chodí. Ja tiež keď som nemala niekoľko nákupov takýchto za sebou tak som si kadečo myslela a nemala som tušenia ako čo chodí.
Teraz už viem a už by som to nemenila.

Ja by som mala strach, ze mi nepride original parfum, ked si ho nevyskusam, ked si ho nepozriem na predajni, vy nie?

PRECO? - su eshopy, ktore garantuju kvalitu a originalitu svojho tovaru a ak si objednas z takeho eshopu, tak taketo veci ti ani zist na um nemusia pretoze nieco take sa nestane :wink:

ako pridem na to, ktore to garantuju? Vies mi aj s tymto poradit? Chcela by som teraz na vianoce kupit parfum aj sebe aj drahemu a mozno aj rodinke, len na tieto veci si dost potrpime vsetci a hlavne moja svokra a nechcela by som zazit to, ze by mi povedala, ze to nie je original alebo nieco podobne :frowning: