Osobný asistent

Potrebujem OA pre 50 ročnú pani so sklerózou multiplex. Info na t. č. 0911 171 265

dobrideň ja hladam osobnú ožetobiť aj žena alebo muž potrebujem asistenciu na vileti a ine aktivity a a potre bujem mať kamarata na ktoreho sa možem spolahnuť

dobrý deň, volám sa Dano a hľadám si osobného asistenta/asistentku v Bratislave na výlety a voľnočasové aktivity. Bývam v Petržalke a som úplne samostatný. Hodinová sadzba je 2,76 eur. Privítam kamaráta, na ktorého sa budem môcť spoľahnúť. Viac informácií poskytnem mailom.

Dobrý deň, hľadám osobného asistenta pre nášho syna - doprovod na VŠ v Žiline na školský
rok 2016/2017. je na vozíku a bude ma 21rokov. Bývame v Žiline Mail: lukacova.alena@gmail.com

Ponuka Osobná asistencia , Osobná asistentka k postihnutej osobe
Chcela by som vykonávať osobnú asistenciu k mladej postihnutej žene, k žene stredného veku, alebo k dieťaťu.
Som mladá optimistická a vždy usmievavá žena, ktorá sa už stará o postihnutého človeka. Ale hľadám, ešte jednu možnosť pomoci postihnutej osobe,
na každodennú výpomoc, formou osobnej asistencie cez upsvar.
To znamená napr: drobné nákupy, vyzdvihovanie stravy, prechádzky, alebo vybavenie úradných záležitostí a pošty, doprovod. Osobne v Piešťanoch
tel 0950525344 alebo simonka@veu.sk