Potrebujem OA pre 50 ročnú pani so sklerózou multiplex. Info na t. č. 0911 171 265
dobrideň ja hladam osobnú ožetobiť aj žena alebo muž potrebujem asistenciu na vileti a ine aktivity a a potre bujem mať kamarata na ktoreho sa možem spolahnuť
dobrý deň, volám sa Dano a hľadám si osobného asistenta/asistentku v Bratislave na výlety a voľnočasové aktivity. Bývam v Petržalke a som úplne samostatný. Hodinová sadzba je 2,76 eur. Privítam kamaráta, na ktorého sa budem môcť spoľahnúť. Viac informácií poskytnem mailom.
Dobrý deň, hľadám osobného asistenta pre nášho syna - doprovod na VŠ v Žiline na školský
rok 2016/2017. je na vozíku a bude ma 21rokov. Bývame v Žiline Mail: lukacova.alena@gmail.com
Ponuka Osobná asistencia , Osobná asistentka k postihnutej osobe
Chcela by som vykonávať osobnú asistenciu k mladej postihnutej žene, k žene stredného veku, alebo k dieťaťu.
Som mladá optimistická a vždy usmievavá žena, ktorá sa už stará o postihnutého človeka. Ale hľadám, ešte jednu možnosť pomoci postihnutej osobe,
na každodennú výpomoc, formou osobnej asistencie cez upsvar.
To znamená napr: drobné nákupy, vyzdvihovanie stravy, prechádzky, alebo vybavenie úradných záležitostí a pošty, doprovod. Osobne v Piešťanoch
tel 0950525344 alebo simonka@veu.sk