Hľadáme osobného asistenta v okrese Ružomberok. Pracovná doba bude záležať podla dohody (skôr občasná brigáda). Pôjde o prácu v teréne a prevažne len v RK, občas sa môže stať, že asistent vycestuje do okolia Ružomberka. Podmienkou je, aby mal uchádzač zabezpečené auto, vodičský preukaz skupiny B, sociálne cítenie a chuť frexibilne pracovať.
Záujemcovia nás môžu s otázkami kontaktovať na zuzanarojikova (@) gmail (.) sk
Ahoj a pekny den ti prajem ja som robert mam 6r prax. A pracoval som v DSS aj na geriatrii na kramaroch 0904011966
Dobry den, reagujem na Vas inzerat ohladom vykonu o. a. , ide o asistenciu pre pani (ZTP) zijucu v Martine. viac informacii vam rada poskytne na t. c:0917680910
Dobrý deň, hľadám prácu ako osobný asistent v okolí Topoľčany, Partizánske a Bánovce nad Bebravou. Vyštudovala som sociálnu prácu a medzi moje silné stránky patrí spoľahlivosť- zodpovednosť a trpezlivosť. Vodičský preukaz skupiny B.
Dobry vecer ak je to este aktualne tak ja som osobna asistentka a nevadi mi ani tie nocne pomoci ak matče zaujem kontaktujte ma na tel cisle 0944663867
Dobrý deň, hľadám osobnú asistenciu pre moju manželku. Bývame v Piešťanoch a jednalo by sa cca 7 hodín denne + dohoda. Nemáme šťastie na dobrú OA, no veríme, že sa nám to konečne podarí. Kontaktný tel. 0903 189 047. Ďakujeme
Prosím ešte nehľadáte prácu O. A. , len jedná sa o Piešťany a to neviem či spadá do vášho zadaného teritória. Ak máte záujem ozvite sa na moje tel. číslo 0903 189 047. ďakujeme
Ponukam osobnu asistenciu choremu cloveku. Som citlivý clovek, vychovala som 2 deti svoje + jedno z detskeho domova. Som vdova, flexibilná, pedantna, mam zdravotny preukaz, cisty register. dakujem za odpoved.
Dobrý deň
na internete ste inzerovali že hľadáte osobného asistenta / ku. Je to ešte aktuálne? Vykonávam osobnú asistenciu už od júna. No mám bohaté skúsenosti zo školy Mokrohájska 3 v Bratislave kam som chodila do školy od 4. ročníka na základnej škole.
V prípade záujmu ma kontaktujte na margaretris@gmail.com
Margaréta Miková
Dobrý deň. Som osobná asistentka a hľadám ešte klienta v BA. Som k dispozícii aj večer. Som príjemná a komunikatívna. Dá sa so mnou dohodnúť. Ak je treba pomoc pri voľnočasových aktivitách, prechádzky po meste alebo doprovod k lekárovi, neváhaj a napíš mi na margaretris@gmail.com alebo na tel. č. 0907 493 454.
Hľadám si osobnú asistenku na voľnočasové aktivity + doprovod na rehabilitácie. Mám detskú obrnu, 32rokov, som z BA. Môj mail, adkaskor@gmail.com
Dobrý deň, rada by som sa spýtala či je Vaša ponuka stále aktuálna?
V okoli NZ, KN, Hurbanovo ( pripadne dohoda ) hladam pracu ako osobny asistent, opatrovatel vozickara, kvadruplegika. Mam vysokoskolske vzdelanie, vek 40r. Skusenosti s touto pracou mam viac ako 15 rokov, z toho 3 roky v Nemecku, mam skusenosti s tazkymi stavmi po uraze miechy na urovni c3 az c5, svalovou dystrofiou a pod.
Ozvite sa formou spravy, alebo na mail : Meikel.Kreuchauf@azet.sk. Dakujem !
V Banskej Bystrici hľadám osobnú asistentku k 25-ročnej ZŤP dcére.
Dobrý deň, hľadám osobného asistenta pre nášho synčeka do MŠ na školský
rok 2016/2017. má Downov syndróm a bude mať v septembri 5 rokov. Bývame v Brezanoch. Mail: katarinka.bacova@gmail.com
Dobrý deň. Mám 28 rokov, som z Bratislavy. Hľadám klienta/klientku v spomenutej lokalite. Som komunikatívny, extrovert. Momentálne mám troch klientov, preto môžem tak 20 až 60 hod mesačne. V prípade záujmu, prosím píšte na email: pkelemen7@gmail.com. Želám príjemný večer.
Ano. Je aktualna. Ak este aktualna. Ak mate este zaujem napiste mi prosim na margaretris@gmail.com
Je aktualna. Len mi napiste na uvedeny email a mozme sa dohodnut. Prijemny vecer
Dobrý večer. Som z Bratislavy. Volám sa Peter, mám 28 rokov. Mám momentálne dvoch klientov a hľadám si tretieho. Asistenciu robím tri roky. Mám čas skoro každý pracovný deň doobeda a trikrát v prac. dňoch i poobede. V prípade záujmu píšte, prosím, na email: pkelemen7@gmail.com.
Dobrý deň,
ešte máte záujem o osobnú asistenciu v Bratislave. Som 33 ročná študentka Filozofickej fakulty UK, mám DMO ( kvadrupareza ). Treba mi urobiť všetko od hygieny po čítanie, cez umývanie, prezliekanie, líhanie a vstávanie, kŕmenie.
Ďakujem vopred za odpoveď.