Asi 16 dni som mala palenie zahy, isla som ku lekarke, dala mi lieky [Omeprazole] myslim, ze z jedla to byt nemohlo, nikdy predtym som s tym problem nemala a nemam ani bolest zaludka, pocula som, ze vredy nemusia boliet alebo aj z toho, ze som mala kyselinu 16 dni sa mozu vytvorit, ma s tym niekto podobny problem a vysetrenie sondou mi nerobili.
Ano, mala som s tym problem. Mna liecil gastroenterolog. Ide o refluxnú chorobu pazeraka. Uzivala som lieky dlhodobo. Teraz som celkom ok, aj ked s jedlom musim dat pozor. Mam stazene travenie a obcas nafukovanie.
ahojte…idem si sem po radu lebo pravdupovediac som uz trosku zufala, kedze mam dost caste palenie zahy a hlavne vecer…uz pomaly nic nechcem dat do ust, lebo co zjem, tak z toho ma pali…mali ste to niekto takto?..co ste robili?..
A riesila si tento tvoj problem aj s nejakym doktorom? Alebo si tiez ten typ cloveka, ktory kade tade hlada, len aby nemusel ist k doktorovi?
na palenie zahy vraj pomaha spat na lavom boku. je to kvoli ulozeniu zaludka a stiav. davnejsie davali taky zdravotny dokument o tom. velmi som to nesledovala, ale moj partner s tym mava problem, takze si casto vecer lahne nabok. este viem, ze dostat v lekarni taky vyzivovy doplnok na to. a ten zabera hned.
Ja mavam obcas palenie zahy. Je pravda, ze mi pomaha lahnut si na lavy bok, nezabera to ale hned. Chce to cas.
asi tak nejako …vobec nemam naladu ist k doktorovi s tymto problemom, radsej by som si nieco len v lekarni alebo na nete kupila a zacala uzivat…ved to by som zase dva mesiace minimalne cakala na termin…preto som napisala, ci niekto nevie poradit rovno co mu pomohlo…
Dobre robis, lebo niekedy sa dostat k doktorom, to je na dlhe lakte. Pocuj, ja ti viem poradit Frutin Gastro Gel, su to zuvacie tablety a pomahaju pri paleni zahy a aj refluxe. Tento vyzivovy doplnok pekne vytvori ochrannu penovu barieru v zaludku bez negativnych ucinkov beznych antacid a tym nedochadza k paleniu. Skus pozriet, ja mam dobre skusenosti, mne pomohol.