tak placebo to moze byt aj po mesiaci uzivania. to neovplyvnuje dlzka, ale nastavenie v hlave podla mna. ja som ale toho nazoru, ze dolezite je ci to zabera. je uz jedno ci len psychicky, alebo aj realne fyzicky… samozrejme bavime sa o tzv. neskodnych veciach ako je palenie zahy. nehovorim o chorobach, ktore by sa mali liecit poriadne lekarmi ![]()
ano suhlasim, ze moze…ale proste tie tabletky uzivam a vidim, ze mi pomahaju a preto tvrdim, ze to ziadne placebo nie je ale tie tabletky su skutocne dobre a zaberaju…
ja som placebo teda zazila, ale to som vedela, ze to tak je
palenie zahy asi tak lahko neoklames. ja tento problem nemam este v takom stadiu, ze by som to musela riesit tabletkami, ale tiez som postrehla v poslednych mesiacoch ze mi ostane niekedy spatne.
dakujem ti krasne
vyzera to zaujimavo, este som sa nestretla s takymito tabletkami a vyskusam ich
Viete mi opisat ako sa to ma prejavovat? Doteraz som pri jedeni hocijakeho jedla nemala problem, ale v poslednej dobe mi kysnute veci nejako nezapasuju, neviem, ci je to zrovna palenie zahy, ale ostane mi tak zvlastne, tazko ![]()
to veru neoklames, je to hrozne ked nemozes kvoli tomu poriadne spat a zrazu nastane zmena, len vdaka nejakym tabletkam…ja zatial nemozem na ne dopustit…
za malicko, rado sa stalo. vyskusaj a verim, ze ti pomozu.
@kaji.gabi tak palenie zahy mas take palenie a taky neprijemny pocit, neviem ti to opisat ale isto to mas, lebo vacsinou po kysnutom to mavaju ludia
poznam to vdaka alergii, brala som lieky, ktore mi akoze trosicku ulavili, ale nevedela som, ze to moze byt ovela lepsie. az raz som ich necakane minula, bola som v zahranici, tak som si musela kupit tam nahradu a zrazu bolo po alergii. to som normalne nechapala, ze az tak mi vedia zabrat.
vidis, tak to je super, ze to nakoniec takto dopadlo…
Tak toto si mala fakt stastie v nestasti, ved inak by si na to ani neprisla. Je zvlastne, ze lekari ta nechali tak, s takymi liekmi, co poriadne ani nezaberaju. Ze neodskusali ine, ved na trhu je tolko antihistaminik…
aj ja v to verim, no uz ich tyzden uzivam a mozem ti povedat, ze som uz mensiu ulavu zbadala