Palenie zahy

tak placebo to moze byt aj po mesiaci uzivania. to neovplyvnuje dlzka, ale nastavenie v hlave podla mna. ja som ale toho nazoru, ze dolezite je ci to zabera. je uz jedno ci len psychicky, alebo aj realne fyzicky… samozrejme bavime sa o tzv. neskodnych veciach ako je palenie zahy. nehovorim o chorobach, ktore by sa mali liecit poriadne lekarmi :blush:

ano suhlasim, ze moze…ale proste tie tabletky uzivam a vidim, ze mi pomahaju a preto tvrdim, ze to ziadne placebo nie je ale tie tabletky su skutocne dobre a zaberaju…

ja som placebo teda zazila, ale to som vedela, ze to tak je :joy: palenie zahy asi tak lahko neoklames. ja tento problem nemam este v takom stadiu, ze by som to musela riesit tabletkami, ale tiez som postrehla v poslednych mesiacoch ze mi ostane niekedy spatne.

dakujem ti krasne :slightly_smiling_face: vyzera to zaujimavo, este som sa nestretla s takymito tabletkami a vyskusam ich

Viete mi opisat ako sa to ma prejavovat? Doteraz som pri jedeni hocijakeho jedla nemala problem, ale v poslednej dobe mi kysnute veci nejako nezapasuju, neviem, ci je to zrovna palenie zahy, ale ostane mi tak zvlastne, tazko :unamused:

to veru neoklames, je to hrozne ked nemozes kvoli tomu poriadne spat a zrazu nastane zmena, len vdaka nejakym tabletkam…ja zatial nemozem na ne dopustit…

za malicko, rado sa stalo. vyskusaj a verim, ze ti pomozu.
@kaji.gabi tak palenie zahy mas take palenie a taky neprijemny pocit, neviem ti to opisat ale isto to mas, lebo vacsinou po kysnutom to mavaju ludia

1 lajk

poznam to vdaka alergii, brala som lieky, ktore mi akoze trosicku ulavili, ale nevedela som, ze to moze byt ovela lepsie. az raz som ich necakane minula, bola som v zahranici, tak som si musela kupit tam nahradu a zrazu bolo po alergii. to som normalne nechapala, ze az tak mi vedia zabrat.

vidis, tak to je super, ze to nakoniec takto dopadlo…

Tak toto si mala fakt stastie v nestasti, ved inak by si na to ani neprisla. Je zvlastne, ze lekari ta nechali tak, s takymi liekmi, co poriadne ani nezaberaju. Ze neodskusali ine, ved na trhu je tolko antihistaminik…

aj ja v to verim, no uz ich tyzden uzivam a mozem ti povedat, ze som uz mensiu ulavu zbadala