Palenie zahy

rozumiem ti ale neboj, tieto su fakt dobre a uvidis, ze balenie ani nebudes vediet ako a vyuzivas

veru som si ich zakupila na tie sviatky, dakujem velmi pekne za radu.

rado sa stalo a verim, ze ti pomohli a ze aj pomahaju, lebo predpokladam, ze ich asi stale uzivas, ak si mala problemy s palenim

Pozerala som ich uz a mala si pravdu, ze je to vpohode balenie. Take mam rada, hlavne ak je to nieco nove, co idem este len odskusat. Ty si si kupila kolko baleni na zaciatok?

ked som si ich prvy krat kupovala, tak samozrejme, ze len 1 balenie som si kupila ale vlastna ja som tak aj zvyknuta, ze zo vsetkeho kupujem 1 balenie a potom ked miniem, tak si kupujem dalsie. nemala by som vacsie mnozstvo kde skladovat a aj tak sa mi uz muz smeje, ze mam doma druhu lekaren :joy:

To co doma vsetko skladujes :smiley: Ja si robim zasoby len z takych nutnych veci, takze na teploty, zapal, nos, atd… Take co mam overene a viem, ze mi v pripade nudze cez vikend alebo v noci zaberu. Chutovo su ake?

nechci to vidiet, co mam doma :see_no_evil: :joy: :rofl: mam fakt vela kadejakych liekov, kedze vies ako to chodi “co ak sa to niekedy zide” :laughing: ale vcera som akurat triedila, takze dost vela som si dala do tasky, co boli po expiracii a dam ich do lekarne, nech ich zlikviduju. ale prejdem na podstatnejsie veci :slightly_smiling_face: chut je svieza, kedze tablety su s prichutou maty.

Odkedy som povyhadzovala lieky take ze co ak, viac som ich nekupila. Vsak to su ako vyhodene peniaze. Dnes su vsetky lekarne predsa takmer nonstop otvorene a povedala som si, ze ak by sa odialo nieco v noci, pojdem v najhorsom pripade na pohotovost. Takze ta chut je ako zuvacky :wink: nie su velmi silne, take az ze by stipali?

to mas pravdu, uz v dnesnej dobe sa daju zohnat v pohode lieky :slightly_smiling_face: nie, vobec nestipu, maju taku prijemnu matovu chut

Ludze, chcela by som sa poradit. Uz dlhsi cas ma trapi palenie zahy, hlavne vecer, ked si lahnem. Je to dost nepríjemne a neviem si s tym rady. Skusala som vselico, ale zatial bez vacsieho ucinku. Nemate dakto osvedcenu radu alebo skusenost, co vam pomohlo? Budem rada za kazdu odpoved, dakujem pekne

Mne sa nastastie sluzobna cesta zrusila. Musim si to dat dokopy, lebo napriklad vcera vecer sa mi to po tyzdnoch zas vratilo. Veceral som bryndzove halusky, nie vela, ani nie neskoro, ale ked som si isiel lahnut, chytil som brutalne palenie.