to je dobre, ze len jemne, asi by to nechutilo kazdemu, ak by boli velmi stiplave.
Mentolove cukriky milujem a hlavne aj take stiplave, vobec mi to nevadi ale predpokladam, ze tabletky asi stiplave nebudu
Super, tak ich pojdem dnes kupit, na ne nepotrebujem recept ani ziadne odporucenie, ze?
mentolova je taka univerzalna prichut, ale len kym je jemna, to dokazu vsetci jest, lebo to pripomina zuvacky ![]()
nie, to zase nie su oni maju taku prijemnu jemnu mentolovu prichut, ziadne stipanie
nie, nepotrebujes nic iba ist do lekarne a vypytat si ich alebo cez internet si ich objednaj, uz ako je tebe lepsie a pohodlnejsie
ja sa ich chystam akurat kupovat, lebo ma cez vikend opat chytilo palenie zahy po case, myslela som, ze je to uz fuc, ale nie.
Presne ale napriklad nikdy by som nepovedala, ze aj tabletky sa budu vyrabat ochutene. Kedysi mam pocit, ze to vobec nebolo Vranilka
Bronka tak mne je najpohodlnejsie cez internet vsetko riesit, ja uz do obchodov chodim len minimalne a z lekarne tiez zvyknem robit velke objednavky ked sa mi minu zakladne lieky, ktore musia byt stale doma. Takze aj frutin som si objednala cez internet ![]()
Tak nastastie sme pokrocili aj v tomto smere, nerad by som jedol tabletky s prichutou penicilinu, alebo s takou tou lekarskou prichutou, ako smrdia antibiotika.
to je dobre, clovek tym usetri kopu casu ked nechodi do obchodov ![]()
joooj presne to si dobre napisal. mam najradsej, ked lieky maju normalnu prichut, ze pomaly ich nemusis ani zapit vodou a hlavne aj pre deti by mali robit vsetky take, lebo to niekedy dostat do nich antibiotika je na ziskanie nobelovej ceny
![]()
Konecne sa v tomto to zdravotnictvo posunulo. Zistili, ze asi ludia su ochotni ovela skor a viac kupit nieco, co im aj chuti, ako nasilu nejaky hnus ![]()