to je dobre, ze len jemne, asi by to nechutilo kazdemu, ak by boli velmi stiplave.
Mentolove cukriky milujem a hlavne aj take stiplave, vobec mi to nevadi ale predpokladam, ze tabletky asi stiplave nebudu
Super, tak ich pojdem dnes kupit, na ne nepotrebujem recept ani ziadne odporucenie, ze?
mentolova je taka univerzalna prichut, ale len kym je jemna, to dokazu vsetci jest, lebo to pripomina zuvacky ![]()
nie, to zase nie su oni maju taku prijemnu jemnu mentolovu prichut, ziadne stipanie
nie, nepotrebujes nic iba ist do lekarne a vypytat si ich alebo cez internet si ich objednaj, uz ako je tebe lepsie a pohodlnejsie
ja sa ich chystam akurat kupovat, lebo ma cez vikend opat chytilo palenie zahy po case, myslela som, ze je to uz fuc, ale nie.
Presne ale napriklad nikdy by som nepovedala, ze aj tabletky sa budu vyrabat ochutene. Kedysi mam pocit, ze to vobec nebolo Vranilka
Bronka tak mne je najpohodlnejsie cez internet vsetko riesit, ja uz do obchodov chodim len minimalne a z lekarne tiez zvyknem robit velke objednavky ked sa mi minu zakladne lieky, ktore musia byt stale doma. Takze aj frutin som si objednala cez internet ![]()
Tak nastastie sme pokrocili aj v tomto smere, nerad by som jedol tabletky s prichutou penicilinu, alebo s takou tou lekarskou prichutou, ako smrdia antibiotika.
to je dobre, clovek tym usetri kopu casu ked nechodi do obchodov ![]()
joooj presne to si dobre napisal. mam najradsej, ked lieky maju normalnu prichut, ze pomaly ich nemusis ani zapit vodou a hlavne aj pre deti by mali robit vsetky take, lebo to niekedy dostat do nich antibiotika je na ziskanie nobelovej ceny
![]()
Konecne sa v tomto to zdravotnictvo posunulo. Zistili, ze asi ludia su ochotni ovela skor a viac kupit nieco, co im aj chuti, ako nasilu nejaky hnus ![]()
Bronka presne, v obchode zbytocne clovek strati vela casu a ja to nemam rada a este ked sa tam musim presuvat, kopu aut vsade, no proste nie, ked su ine moznosti tak radsej tie vyuzijem ![]()
Vravis, ze predvianocny cas nakupov je tvoj oblubeny ![]()
Ten je tiez v pohode, kedze vsetko objednam z internetu a potom uz len otvaram dvere kurierom
Cosi, cez ten blazninec by som do obchodu nesla, staci mi, ked musim ist kupit potraviny aby som mala z coho varit
to fakt? u mna je to najoblubenejsie obdobie, aj ked niekedy plne chaosu a miestami stresov, ale ja si to vychutnavam, ze je vsade vyzdoba, hudba…
To je pravda, ze ta vyzdoba je pekna ale to ideme vzdy na viacnocne trhy a tam sa toho nabazim a inak si atmosku robim doma, ze si pustim vianocne pesnicky a objednavam pritom darceky. Mne proste ten dav ludi vadi
ja vianoce zboznujem, ale teda nakupy v tych preplnechy supermarketoch rozhodne nie. to si pekne vsetko vybavim online. aj toho prejedania by som sa mohla este zbavit pocas sviatkov ![]()
Ahojte, trochu vás tu pootravujem. Chcela by som sa opýtať, či by si mi vedeli odporučiť niečo účinné na pálenie záhy. Posledné dni ma to dosť trápi, hlavne po jedle alebo večer. Budem rada za akékoľvek odporúčanie, čo vám pomohlo alebo čo sa bežne používa. Ďakujem ![]()
mne na palenie zahy celkom pomohol Frutin Gastro gel
… hlavne ked to prislo po jedle alebo vecer pred spanim… este som si vsimla, ze pomaha nejest uplne neskoro a vyhnut sa kave alebo velmi korenenym jedlam aspon na prr dni… kazdemu sadne nieco ine, ale toto zabralo mne… ak by to trvalo dlhsie alebo bolo velmi caste, isto by som sa poradila aj v lekarni alebo s doktorom… drzim palce, je to fakt neprijemne… ![]()
Dobre je, odsledovat si najskor, co to vobec sposobuje. Mozno niekedy staci sa tym jedlam len vyhnut. Pokial to samozrejme nie su velke bolesti.
Ďakujem, že si mi napísala. Koreneným jedlám sa vyhýbam, lebo to som postrehla, že to mi robilo zle a kávu, fúha, tej sa asi nedokážem vzdať
Tabletky idem hneď pozrieť, ďakujem ![]()
Puparienka to je pravda, už som niečo odsledovala ale niekedy to pálenie príde tak z ničoho nič a to ma najviac hnevá ![]()
kava je aj pre mna taka ranna uz doslova povinnost. doobeda ich dokazem vypit tak max 4, ale poobede uz nepijem ziadnu. to uz by som vecer nedokazala zaspat potom.