Piperine Forte a chudnutie

netrat trpezlivost u mna sa efekty dostavili po troch tyzdnoch zhhruba... ako uzivas piperine?

skus uzivat dalej a obmedz sladke jedlo a pitie

Aha veď, keď obmedzí sladké jedlo a pitie tak samozrejme bude chudnúť, len čo má s tým piperine spoločné ???? :-)
to mohla obmedziť sladké aj bez piperínu, tak potom načo vlastne vyhadzovala zbytočných 69,- eur ????

no zas niekto, kto naletel, najbližšie treba použiť aj rozum

akym sposobom uzivas piperine forte?

napis potom efekty a vysledky a ako sa citis

divne to co citam tu dole lebo u mna po dvoch tyzdnoch uz viditelne efekty ale vidiet ze kazdy ma iny organizmus.

Ludia pamatajte ze ak niekdo raz vymysli ucinny pripravok na chudnutie bez upravy stravy a bez pohybu,ten sa stane celosvetovo znamym a zo dna na den miliardarom.Najlepsie na tomto je,ze uvadzaju ako ma kazdy zaruku vratenia penazi.Volal som tej dotycnej co to predava a samozrejme mi potvrdila ze nikdo nic neriskuje v pripade nespokojnosti vratia peniaze.Pytal som sa jej za akych podmienok sa da tovar vratit,povedala ze treba vratit neotvorene balenie.Na moju otazku...ci sa budem na neotvorene balenie iba mesiac divat aby som zistil ci funguje mi odpovedala otazkou...o co vam ide?..a polozila.Uz tu vidno neseriozne jednanie.

presne tak tazko to tak podelik ze kto kedy bude mat viditelne vysledky

nie, lebo piperine forte posobi vyborne na metabolizmus a ja celkovo povzbudzuje organizmus

a mne vratili tak ako bolo slubovane a uzivala som jedno balenie a mala som kuru na tri mesiace

To znamena, ze tiez nezabralo , ze si sa rozhodla, ze chces spat peniaze? Tak tu je dalsi nespokojny zakaznik, alebo som zvedava na tu vyhovorku, preco si sa rozhodla to vratit, a ako sa Ti to podarilo, ked nie je ziadna spatna adresa na vratenie? Posielala si to do Polska? Kolko bolo postovne? No napis podrobnosti, lebo by to zaujimalo aj dalsich nahnevanych zakaznikov

A Ty si piperine preco vratila? Lebo aj ja by som chcela vratit, objednala som tiez 3 balenia , ale po prvom som nielen neschudla ale uz po tyzdni ma zacal strasne boliet zaludok, este som sa snazila vydrzat dalsie 2 tyzdne ale sa to zhorsovalo. Po mesiaci mozem aj ja napisat, ze je to podvod a nikdy viac sa nedam nalakat na podobne reklamy. Alebo je tu niekto , kto by tie 2 neotvorene balenia kupil odo mna? Je tu kopa ludi, co si to chvalia, tak hadam sa najde niekto, kto ho zoberie za polovicnu cenu odo mna.

aky nespokojny? nespokojna som nebola len prisli okolnosti a nemohla som to uzivat co je na tom tazke zrozumiet? v regulamine je vsetko napisane a zavolala som na ich linku kde mi to vysvetlili

preco by naletel? nikto tu nepise o zazraku...treba s tym mat trrochu trpezlivosti

presne tak, treba uzivat jednu tabletku denne kazdy den a nevynechavat hlavne

to si skus overit na ich zakaznickej linke ci stranke www.piperineforte.sk

aky referal? ved napisal len stranku a nic ine co su to za reakcie

mne moj piperine forte odporucil doktor hned ako sa dozvedel ze mam problemy s nadvahou

ano jasne ze sa da aj tak schudnut ale piperine forte ti pomaah schudnut trychlejsie a hlavne ked skoncis uzivat nenabehne ti ziadny jojo efekt