ja objednavam na stranke www.piperineforte.sk
uzivas to dalej? ako to beries? 69euro to je mesacne balenie ze? uzivas to tri ttyzdne aj sj s manzelom cize tyzden ma sedem dni tabletka kazdy den jedna to je 42 tabletiek :) a balenie na mesiac ma 30 tabletiek to asi neuzivas pravidelne a urcite nie tri tyzdne
tak to su zaujimave fakty :) niekto tu klame
Vážne? daj sem meno a telefon toho doktora (predpokladam, ze sú jeho údaje aj na nete ako má každý pravý DOKTOR, viem si to porovnať :-) ), ja mu zavolam a spytam si či fakt odporúča piperíne pri nadváhe :DDDD
Jaaaj Irina, Petra, Roderik (aj Rusalka nižšie) všetci štyria ste zas písali pred rovnako pred 9 hodinami v jeden deň :-) takže je to FAKT PRAVDA, že tu niekto klame, zas sa jeden zabáva a píše pod rôznymi nickmi sám so sebou, no smiešne ako sa snažíš presvedčiť
tak chceš povedať, že taká blbosť stojí na mesiac 69,- eur? No ďakujem pekne, to fakt len blbec dá za to toľko, keď ste dosť leniví a hlúpi, a neviete čo s peniazmi kúpte si piperine :-) to už aj permanetka do fitka vyjde lacnejšie a je to zdravšie pre telo
69,- eur stojí mesačná dávka podľa Alexa !!!!!!
tak presne toto som cakala, nie si nespokojna, ale kvoli "okolnostiam" vratis, no tak domysli tu rozpravku do konca, ake okolnosti Ta prinutili vracat pripravok, s ktorym si bola spokojna? Ved to nie je jogurt co sa pokazi za par dni. Ma to expiraciu par rokov. Uz si natolko stiha, ze uz v zivote nepriberies ani kilo? radsej namiesto zbytocnosti vysvetli tých par konkretnych drobnosti, co som sa pytala, kde si to vracala do Polska? na aku adresu? kolko bolo postovne? kolko Ti vratili za 2 kúry a kedy ..... to by nas zaujímalo viac. Vlastne napis kolko staly 3 kury, lebo tam sa snazia nalakat na akciovu cenu za 3 balenia, a kolko stoji jedno balenie osobitne, lebo potom som zvedava kolko ti vratili za tie 2 balenia, to su len cisla, hadam to nebude problem :-)
no to sa nacakas :-) , hadam si nemyslis, ze obchodník bude od Teba kupovať spät piperine, vsak oni maju za ciel nalakat dalsich zufalcov :-)
tak som zvedavá hlaste sa zaujemcovia :-)))
ahoj, vie niekto povedat za ako dlho mi pride objednane piperine forte?
však si sa už pýtala pod menom Monika pred 2 mesiacmi to isté, aj si tam mala odpoveď, tak načo sa opakovane pýtaš to isté????
toto forum som nasiel az teraz tak asi tazko som sa nieco pytal ) vies mi pomoct ci nie ?
akú pomoc potrebuješ? Zavolaj piperiňákom, tam Ti všetko ochotne povedia ak si už objednal(a) :-) asi im môžeš veriť skôr ako niekomu neznámemu tu, alebo vlastne aj tu píšu najmä predajcovia piperínu, takže fakt si dobre napísal(a) len sa zbytočne opakuješ, lebo pochybujem, že si teraz objavil(a) toto fórum
pozri si moniku pre 2 mesiacmi teda, tá dostala fundovanú odpoveď priamo od predajcov :-)
na Tvojom mieste by ma zaujímalo skôr, že aká zbytočná kravina to je a nie kedy dôjde po objednaní
potrebujem pomoc napriklad v tom ze ci si to naozaj uzival a ake su toho ucinky. Nepotrebujem tu nejake mudrosti ked to niekto neuzival a radi ci uz pozitivne ci negativne
a najdi mi prosim prispevky kde ja nieco chvalim ja sa zatial len pytam co a ako lebo vidim rozne reakcie
ale no, nerob sa :-))))) , to že tentokrát píšeš ako Sarek neznamená, že to zhltnem, že si fakt nový a dokonca chlap :-) ked si dáš do googla piperine, tak prvé čo Ti vyhodí sú diskusie o piperíne na modrykonik.sk a zdravie.sk, na oboch je toho popísené dosť, najmä negatívneho :-) tak možeš začať čítať.
A Ty si ideš pýtať takú nepodstatnú zbytočnosť, že za koľko Ti dôjde po objednaní? :-) najmä keď to tu už bolo písané. Logika káže aby si si danú diskusiu o PF prečítala, ešte pred tým ako začneš vôbec uvažovať o objednávke a keď takú strašne dôležitú otázku ako "kedy dôjde piperine po objednaní" nenájdeš tak sa v prvom rade spýtaš tam, kde si objednala. Na účinky si sa nepýtala, to by bolo logicky prvoradé, ešte pred objednaním a nie to , že kedy dôjde, či za 2 alebo 2,5 dňa :-)
Ahojte ,
Píšem vám svoje skúsenosti s užívaním piperine forte.Prvý týždeň užívania som síce schudla 1kg,ale další
týždeň som to kilo pribrala naspäť. Od vtedy sa moja váha pohybuje v pôvodnom stave 67,7.
Nejde síce ani hore ale ani dolu a užívam to podla návodu.Horšie je však to že,po druhom týždni užívania
kapsúl som začala pociťovať žalúdočné ťažkosti,čiže pálenie,bolesti,nadúvanie v oblasti žalúdka a to ma
teraz trápi viac ako moja váha.Prišla som o dosť velké peniaze a ešte sa mi skomplikoval zdravotný stav.
Najvic ma hnevá, že to nemám s kým konzultovať pretože sa k ích údajom nedostanete neuviedli sídlo firmy ani telefon nemáte šancu to reklamovať.Zákazníkovi ostanú len oči pre plač.Som velmi nespokojná zákazníčka.
ake okolnosti ? mala som autonehodu tak som to uzivat nemohla a potrebovala som kazdy cent .. ci musi byt v kazdom prispevku tolko nenavisti?
aky je obsah piperinu v tomto pripravku?
a guarany?
ó tak to trvalo dlho kým si to vymyslela :-) no jasne po nehode by sa Ti zišiel duplom, to si ako mohla taký zázrak posielať späť? stále čakám na konkétne čísla.
ale no, neobracaj to na nenávisť, ale to čo sa tu popísalo od niekoho, kto vkuse len mení mená aby mohol vypisovať o tom aký je piperín úžasný, hoci je to totálny šmejd, a keď sa pýtam na konkrétne veci k momentálne vymyslenej rozprávke tak samozrejme neodpovie, lebo to by stálo veľa námahy porozmýšľať nad rozumnou odpoveďou. Tak píšem preto, keď to tu prípadný chudnutia chtivý zúfalec nájde, tak si to rozmyslí či bude míňať peniaze na také blbosti, ale aj tak si nemyslím, že by to tu čítalo veľa ľudí, škoda Tvojej námahy :-)
aha, tak píšeš teraz ako Anna alebo ako Sarek? Zas ste "obaja" písali rovnako pred hodinou, a kým Anna ho už vracala kvôli nehode tak Ty len čakáš kedy a za aký čas Ti dôjde :-) no mám z Teba fakt zábavu :-) na tej stránke, z ktorej si to "objednala" je tam veľkými písmenami napísané aký je obsah. A vysvetli čitateľom ako Ti to pomôže, keď budeš vedieť aký obsah je v tom? A najmä ked si už "objednala" tak Ti to môže byť jedno koľko je v tom percent. Za toľké prachy ho už len treba jesť :-)