napriklad na zdravie.sk je vela diskusii o piperine forte ;)
ja viem, že na zdravie sú diskusie o piperíne, a aj čo sa tam píše, tak preto je čudné, že ešte na tom akože niekto rozmýšľa, je tam dosť ľudí čo písalo, že to skúšali, a figu to pomohlo, čo samozrejme ani nie je možné, to by potom každý kupoval, a neboli by tuční ľudia :-) a je ich teda dosť
ak mam povedat pravdu mne to odporucila suseda ktora to uzivala a dost jej to pomohlo efekty vidiet hned... preto mi to pride divne tie reakcie v internete
ludia ved sa uspokojte diskutujte normalne :) a nie urazky
Nemala si to pisat nahodou Danielovi ?????? :-)
a inak coraz mniej je ludi obeznych ked uz sme pritom ;)
ano, ano vidno ako málo obéznych ľudí je :-)))) to si skadial zobrala? Lebo aj deti sú čoraz obéznejšie vďaka nezdravému životnému štýlu svojich rodičov. Mám pocit, že si chcela tým povedať, že je menej obéznych vďaka piperínu ???? :-)
To tak akurát vidno efekty na susedke, myslíš, že Ti to niekto zhltne? Každý kto to skúšal aj na zdravie.sk píše, že to vôbec nepomáha, okrem Teba samozrejme :-)
ci ty vies citat? citaj so zrozumenim a rozmyslaj co pises lebo pises nieco co som nenapisala ;)
ale popísala si už kadečo, nielen sem ale aj na zdravie.sk, len vždy pod inými menami. Však to, že rozmýšam čo píšem, aj sa pýtam na konkrétne veci čo nepasujú do tých rozprávok, ale akosi, ked máš odpovedat, tak sa dotyčné meno odmčí, a zas a zas sa objavi nove s novymi opakujucimi sa smiešnymi otazkami o piperine.
A slovo "MNIEJ je ludi obeznych" si asi myslela MENEJ, tak to som si domyslela čo si tým chcela povedať ale na VIAC sa to nepodobá
neboj sa chrobacik ;) ja nepotrebujem pisat pod inymi menami ale skus nejake konkretne otazky ohladne produktu a ti rada odpoviem
uz to mam inak doma a uzivam a zatial som neumrela mudrc ;)
nepotrebuješ písať po inými menami len to robíš :-)
si teda zákazníčka, ktorá rozmýšľa nad piperinom a len hľadá diskusie o ňom ako v prvom príspevku, alebo si zrazu predajkyňa- piperínová odborníčka, ktorá zrazu vie všetko o PRODUKTE ? :-))))
zas si sa zamotala do svojho príbehu :-)
aj nespokojný zákazník napíše väčšinou raz a vykašle sa na celý piperín, len Ty vypisuješ otázky na, ktoré si odpovedáš, dobre vymyslené len bohužiaľ prekuknuté :-)
:-))))), jasne, že ho máš doma :-) už si aj schudla 5 kg za 2 dni :-)))) tak po prečítaní negatívnych komentárov (podotýkam nie mojich, ale to čo popísali na zdravie.sk, na iných stránkach, aj tu na zzz.sk takí čo to brali si si to akože objednala :-) vtip týždňa :-)))))
kto tu hovoril o umieraní z neho? len sa z neho nechudne, a za tým účelom sa predáva a ryžuje na ňom
nepisem o schudnuti 5kg za dva dni to je informacia ktora sa uz zle aj pise :)
ale Vy radi prehánate :-), z piperínu nikto ešte neschudol, ako niekto chudne tak preto, že maká na sebe. Je to len šmejd, ktorý sa snažíš pretláčať. Najskôr ako záujemkyňa a zrazu o pár dní ako odborníčka :-D Vôbec nie si predajkyňa :-D
veve a ako to vyzera dalej su nejake postupy?
vdaka
staci ze vidim ako suseda ktora je sportovkyna uziva piperine forte a vie o tom viac ako ty ci ja dokopy
ó tak ja si myslím, že Ty vieš o piperine najviac :-) a tomu aby športovkyňa brala piperíne verím asi tak ako tomu, že Ježiško nosí darčeky :-D no pobavila si ma
Ak je "susedka športovkyňa" nemusela chudnúť lebo športuje, logika nie? :-) Alebo je zrazu športovkyňa už dokonca mesiac a predtým bola buchta? A to si píš, že žiadny športovec nebude jesť také pofidérne blbosti, lebo to nepotrebuje a aj tak to nezaberá.
to je pravda, ze piperine nezabera bral som ho 3 mesiace a nic, teraz som skusil thermacuts a schudol som za mesiac 11kg
ok nie je proficka lebo sa tym nezivi ;) trenuje 4x do tyzdna a odkedy berie piperine forte citi sa ovela lepsie a rychlejsie chudne