uzivas to podla navodu to je ako naprilad?
a nemavala si uz predtym zaludocne problemy nahodou? Ak ano konzultovala si to s lekarom?
veve je to divne lebo ja mam dost zaludok podrazdeny ale pri piperine forte a jeho uzivani som nic podobne neprezivala
su tu dost zmiesane skusenosti tak sa dohodnite ci to pomaha ci nie hihi lebo neviem ci si to objednat ci nie a cas bezi
už zas pod novým menom? :-)
akurát chlap by písal "hihi" pokračuj konečne pod jedným menom.
Núkala ho Dominika za polovičnú cenu kúp od nej :-))))
síce by to boli vyhodené peniaze, ale nie sú moje :-)
veď veve jasne píše, že ho užíva podľa návodu.
prečo si myslíš, že je niekto totálny blb a napriek jej tvrdeniu, že ho brala podľa návodu, sa ju snažíš presvedčiť, že to tak nebolo? Lebo neschudla? veď nikto z toho neschudol nikdy. To aký návod by piperíne mal mať aby zabral alebo nezabral? Ráno ho zješ zaberie, poobede ho zješ nezaberie????
a hádam by vedela aj o žalúdočných problémoch ak nejaké mala, predtým :-)
prečo tu vždy píšeš pod rôznymi menami, však srandistka :-), že z toho nikto nemôže mať tráviace ťažkosti? tak prečo ich mali viacerí????
no nehnevaj sa a čo si našla na tej stranke? Čo si sa tam dočítala? To že je to zázrak a odporúčajú to všetci? Aj lekár ktorý neexistuje, aj neexistujúci ludia z FB? Alebo nebodaj veríš tým vymysleným štúdiám? Ak nie tak čo tam majú ostatní pozerať? Tie ich klamstvá????
kde je ten prispevok mozes mi poradit ? alebo dalej budes pisat nejake blbosti uplne mimo temu
nerozumiem naco je dobre tak reagovat fakt pozeram si stare prispevky a ty mas asi taky problem komplexy atd
vidim ze tuu ludia pisu ze im pomaha piperine forte ak chces zasponzorujem ti to
Tak moje skusenosti a piperine forte su rozne objednala som si to a na prve efekty som cakala az tri tyzdne ale teraz po dvoch mesiacoch som spokojna, takze netreba hned plakat... treba trosku trpezlivosti
chrobak mas v niecom aj pravdu musim uznat je to logicke co pises ale skusal to niekto z okolia alebo ty?
lebo vies ako to je kritizovat nieco s cim nemas osobne skusenosti je o nicom tak ako ja by som hned kritizovala nejaku tvoju dietu ked som ju neskusila ani :) rozumies o co mi ide?
haha to teraz mam akoze ak si objednam cakat na efekty tri tyzdne?
tak zial ani toto nie je zazrak na pockanie a trochu tej trpezlivosti treba mat
poznam chlapov co pisu hihihi a upozornujem su to normalny chlapi nie buzny spinava ty debil a chod vrazdit niekde inde kokotko a ak chces tu mas moje telefonne cislo + 357 96504552 , upozornujem je to cislo na cyprus lebo tu zijem. objednal som piperin nie pre mna no a po par mesiacoch sa uvidi ci to pomoze a potom sa ti ozvem ,lebo jediny tu vyskakujes do vsetkych. s pozdravom Daniel
Fuha presla som si skoro celu diskusiu a mam trochu zmiesane pocity, najprv som nasla stranku tam som si trochu precitala a vyzeralo to fakt dobre potom som zacala hladat na forach internetovych a vidim ze tu pisu ludia co su za ale aj velmi proti...
čo sa deje, nejdú obchody? :-)
podľa úrovne Tvojho vyjadrovania by som sa nečudovala, že si objednal(a) piperine, lebo len takí jednoduchší si ho objednajú. A opravujem Ťa, neskáčem do každého, ale do jedného podvodníka, čo sa prihlasuje vždy pod iným menom, a klame a klame. No aký súvis má s piperínom tvoje číslo a že upozorňuješ na to kde žiješ? Koho to zaujíma? :-)
A ked sa pýtam na konkrétne otázky, tak sa každý vyparí a zas sa objaví nové meno :-)
Ja sa aspon hlásim vždy pod jedným menom nie ako Ty :-)
no a čože si našla na iných internetových fórach o piperíne? A na ktorých si čítala o piperíne? Mohla by si dat odkaz :-)
Tak toto určite nie je zázrak, ale šmejd, ako aj ostatné " tabletky na chudnutie". Keby to fungovalo neexistovali by tuční, a nie ešte morbídne obézni ludia. Toto oblbovanie Vám aj tak nepomôže.
ktorý príspevok potrebuješ??? chceš kúpiť od Dominiky lacnejšie piperín? však si ju TU pohladaj a napíš jej, vyjde Ťa to lacnejšie, Ja píšem k téme, konkrétne, že tu vkuse niekto vypisuje hlúposti o piperíne, lebo je to drahý a zbytočný šmejd.
A na normálnu odpoved čakám zbytočne !!!!
A čo chceš sponzorovať, to si na to ako prišla, že ho potrebujem a chcem? :-)))))))))))))))))))))))))))))
a tie komplexy vysvetli :-)