Piperine Forte a chudnutie

a nie je nieco co mi pomzoe uz do tyzdna schudnut aspon 4kg?

nic nie je zazrak ani tento pripravok vsetko potrebuje svoj cas

nie piperine forte nema ziadne neziaduce ucinky kedze je zalozene na prirodnej baze a nie je tam ziadna chemia

haha smejem sa vzdy ked niekto caka zazrak... pozri mne piperine pomohlo schudnut 25kg za tri mesiace ale do tyzdna tazko schudnes

treba mat tiez trochu trpezlivosti ja som mala prve efekty po dvoch tyzdnoch ale potom to uz islo rychlo

nie je sa coho bat piperine forte ma aj tak vsetky certifikaty ministerstva zdravotnictva

ako je potrebne uzivat piperine forte?

jednu tabletku denne vzdy pred prvym jedlom

a ked nejem rano uplne ale az obedom zacinam to ako mam brat tie tabletky?

daj si aj tak rano tolko casu si najdes ze rano si narychlo zapit tu jednu tabletku ;)

presne ako tu baby pisu treeba mat aj trochu trpezlivosti lebo ani piperine forte nie je zazrak ktory zo dna na den spravi zmenu

tak ja som vdaka piperine schudla 17kg za skoro tri mesiace a to este nie je konecny vysledok

ja som si objednala piperine forte pred rokom a este som ho neotvorila bude este dobre?

moze mi tu prosim niekto napisat zlozenie piperine forte?

urcite by este nemalo byt po zaruke ale radsej si pozri krabicku a tam to budes mat napisane

piperine forte sa sklada s piperinu ( z cierneho korenia) je tam guarana co je prirodny zdroj kofeinu ( vdaka comu je potrebne uzivat vzdy rano kedze trosku pobudza organizmus ;) a hlavne tam nie je ziadna chemia

vdaka a ako dlho mozem cakat na prve efekty uzivania piperine forte?

efekty žiadne, len na stenčenie peňaženky :-) je to podvod

piperine, aj ďalšie tabletky na chudnutie sú rovnako na nič, len vyhodené peniaze, len hlúpy v dnešnej dobe dokáže naletieť ešte na to. Tabletky na chudnutie neexistujú, ak by boli, všetci by o tom vedeli a neboli by obézni ľudia

Marta, ked vieš čítať, tak hádam na stránke z ktorej objednávaš je popísané zloženie, lepšie uveríš nejakému anonymovi tu? lebo to je totálne zbytočná otázka, alebo je to len zámienka aby si to mohla rozpisovať a baláchať ďalšieho hlupáka čo to kúpi?