Piperine Forte a chudnutie

fúha tak načo si to objednala za toľké prachy, keď si bola taká štíhla, že celý rok si ho nezačala jesť? a to koľko máš vlastne rokov, keď Ti treba napísať, že na krabičke hocakého lieku býva dátum expirácie??????

milá Julka, od piperínu neočakávaj žiadne chudnutie, nanajvýš budeš mať nervy, že si za to vyhodila prašule, nič neschudneš a navyše Ťa možno bude boliet žalúdok

Ty píšeš blbosti celý piperine je veľký podvod, aj sem píšu len zamestnanci firmy sprostosti, ľudia čo ho ozaj skúšali neschudli z neho nič, mali z toho tráviace problémy, prečo nikde nepíšu, že ľudia čo majú problémy s pečeňou ho nemôžu jesť? Veď v rámci pečeňovej diéty sa treba vyhýbať koreneným jedlám a toto je presne to čo sa nemá jesť. Ale všade píšu aký je to zázrak a môže ho úplne každý, to je klamstvo, ako aj celý piperine

moja zlatá profesorka, to si si dala dosť blbý nick , ktorý ťa nevystihuje, na to si ako prišla, že tráviace problémy nemôže spôsobit prírodný produkt? ostré a korenené jedlá sa nemôžu pri pečeňových a žlčníkových ochoreniach, predstav si ani nepálivá paprika, ani kapusta, dokonca ani čierne korenie :-), aha a to je vlastne zloženie piperine forte, takže potom si profesorka čoho? Firmy piperine forte?

moja zlatá Kazika, tak v prvom rade začni normálne raňajkovať, to je hlavné jedlo dňa, tabletky môžeš spláchnuť, lebo Ti nič nepomôžu a peniaze Ti aj tak nevrátia. A večera by mala byť bielkoviny, zelenina a vyhoď pečivo a múku. A veľa nesladených tekutín. Ak toto neurobíš tak snívaj ďalej o chudnutí a papkaj sprostosti, a nezabudni si objednať ďalšie balenia piperínu, lebo firma potrebuje aj Tvoje prašulky

ano keď chcú predať tak spracujú veeeeľmi rýchlo, ale v prípade, že to chceš vrátiť tak ani obraz ani zvuk, ja som sa ešte nestretol s nikým, komu by vrátili peniaze, ale s takými čo boli naštvaní, že to boli zbytočne vyhodené peniaze, tak takých som našiel na fórach dosť

nikto z toho neschudol, lebo lieky na chudnutie neexistujú, a je to sranda, ako si tu píšu zamestnanci firmy medzi sebou, pretože nikto okrem mňa tu zatial nepísal žiadne negatívum, nechce sa mi veriť, že by bolo toľko blbých na jednej kope :-) pravdepodobne sa zbytočne nadrapujete, lebo aj tak to tu nikto nečíta, lebo by napísali pravdu, že je to podvod

klameš

aj Ty klameš

pani píše pravdu, konečne jeden, čo to naozaj skúšal a napísal svoju skúsenosť

tak to neverím, že si ho vrátila, lebo doteraz to nikto nedokázal :-) keď chceš vrátiť ani obraz ani zvuk od nich

ani neuvidíš :-) ani po 2 mesiacoch :-D

moje zlaté a Ty si čo myslíš, že je toto????? tiež šmejd ale originálny šmejd, odrbávajú až hrôza, ale hlupáčikovia im na to skočia, každý to vyskúša len raz, a im to celkom stačí, lebo sa nájde vždy nejaký hlupák, ktorý im skočí na tieto reči čo vidím aj na tomto fóre

že by boli ženy hlúpejšie a preto si objednávajú??? nepomôže ani ženám ani mužom, klamárom-zamestnanom never, ide len o biznis

môžeš snívať, že Ti pomôže nejaký piperine :-), veríš aj na deda Mráza???

Rambo vidno, že si mimo, tebe sa nezdá, že tu všetci - samozrejme firemníci práveže píšu o zázraku? je to jedine o oblbovaní zúfalcov a super zárobku za šmejd, aspoň keby sa to aspoň dalo vrátiť, ale samozrejme ako dostanú Tvoje prachy, tak sa s nimi môžeš rozlúčiť

vidíš a koľko blbých firemníkov sa tu nájde, ktorí píšu bludy? ale asi je to jeden, čo mení prihlasovacie mená a píše si sám zo sebou, lebo na iných fórach zas len nadávajú na tento šmejd

no jasné aj Ježiško Ti nosí darčeky ?, na iných fórach každý kto to NAOZAJ vyskúšal píše, že nič neschudli a navyše mali tráviace problémy, žiadne tabletky ešte nevymysleli, to by nebolo tučných ľudí, ale tu vidím sa realizujú len zamestnanci firmy, kto má niečo v hlave tomu ani nemôže uveriť, že pár zrniek čierneho korenia dokáže rozpúšťať kila tuku týždenne

kazím Ti kšefty?

takže namiesto toho aby si sa prestala prejedať je jednoduchšie vkuse skúšať blbosti, a čuduj sa svete, stále máš nadváhu a stále skúšaš nový šmejd a stále snívaš o zázraku, aj toto je šmejd ako aj tie predchádzajúce čo si skúšala....