to je milé, že sa netreba báť, no ja by som sa bál o svoje peniaze aj zdravie, hlavne, že Ti idú kšefty, natrepeš hocičo
moja zlatá a čo to vlastne je všetky certifikáty ministerstva zdravotníctva??? že by si myslela certifikát o zdravotnej nezávadnosti alebo analýzu? ale certifikát účinnosti to asi nebude :-)
to je pravda ze to nie je zazracny pripravok ale tiez je pravda ze pomaha v rychlejsom chudnutie kedze to mam sama na sebe odskusane
efekty take prve mozes ocakavat myslim si tak okolo 2-3 tyzdna, ja som mala dvojmesacnu kuru a schudla som este viac ako bolo slubovane
si firemnik - neverím :-)
napis podrobnosti, len si jedla piperine bez zmeny stravovania plus cvicenia, a chudla si? stale sa tu strapnujete s klamstvami
to urcite, nikto z toho este neschudol, iba ak sa o to aj pricinil cvicenim a zmenou stravovania
presne tak treba mať trpezlivost a zacat cvicit, vyhodit chlieb a sladkosti, a nie papkat piperine a iné sprostosti, ten mozte akurat tak vyhodit
neboj sa nic :) a ano okrem brania piperine forte som zacala chodit behat a trochu som zmenila stravu ale v piperine forte ide o nieco ine, nastartovalo mi to pracu metabolizmu a hlavne mi po ukonceni kury nenastupil jojo efekt
po akom ukonceni kury? ked si prestala s piperinom tak si pokracovala s behom a zdravou stravou ??? lebo potom je logicke, ze si nepribrala naspat. A ked si sekla aj s behom a zdravsou stravou, tak potom mi netvrd, ze nebol jojo efekt, jedna kura piperinu Ti tak nastartuje metabolizmusi, ze clovek uz v zivote nepriberie, aj ked sa nebude krotiť? hahaha
co keby si sa trosku zamyslela, ze ten metabolizmus bol nastartovany tym behom a zdravsou stravou????
Tabletky na chudnutie - http://track.greencoffeeplus.s... ja berem uz Zelená kava viac ako mesiac…schudla som viac ako 11kg.
kde objednavate piperine forte?
a skusal si to piperine forte ze tak mudrujes?
ano je to jasne ze to nie je zazrak na pockanie, ale tiez je cudne ze sa objavuju ludia co vedia o ucinkoch lepsie ako t9 co to uz skusili
hlavne je divny teraz kolko ludi zrazu nelubi tento pripravok atd a ja v mojom okoli poznam hlavne ludi co im tento pripravok uplne pomohol
urcite neskusal takych mudrlantov je vela co pisu o niecom co neskusia a nevyznaju sa
co je na tom divne, ze tu pisu aj ludia co sa im to nepaci? tak mas asi divnych ludi vo svojom okoli, ktori zbytocne vyhadzovali peniaze za hluposti, v mojom okoli sa zas nikto taky hlupy nenasiel aby to skusal :-)
skoda ze prestali prispievat bola by dobra a plodna diskusia
A ja vám zase poviem ....piperín som si objednala pred mesiacom a pol , užívam ho denne ...ale má to jednu chybu, neschudla som ani gram....ba dokonca som pribrala. Nekupujte tento prípravok...ako všetko je to čisté klamstvo a podvádzanie ľudí.
hlavne, že Ty si taký odborník, že vieš, že to zaberá určite :-) keby to fungovalo, tak by to bola verejne známa vec, a písalo by sa o tom nielen na zabudnutých fórach a ľudia by to kupovali ako teplé rožky, ale bohužiaľ zmôžete sa len na vymyslené komentáre na diskusii, na ktorú chodia len predajcovia písať reklamné oblbováky :-)
mohla by si aj odpovedať na moje otázky? lebo ja sa síce pýtam, ale Ty neodpovedáš k veci, tak ako to bolo teda s ukončením piperínovej kúry bez jojo efektu? odvtedy nebeháš, ješ hocičo bez priberania ? len kvôli tomu zas nepriberieš, že si niekedy v minulosti dojedla piperin? myslíš, že sú tu všetci padnutí na hlavu??? :-))))