Ahojte, moholi by ste mi poradit ku ktoremu chirurgovi by som mala ist na kozultaciu a aj na opreciu (zmensit prsia)? Dakujem.
Dobry den, mohli by ste mi poradit, chcela by som si dat zmensit prsniky, ale neviem ku ktoremu lekarovi by som mala ist? Dakujem.
Ja mam len tu najlepsiu skusenost s prim. Minarovjechom, doporucujem.
Ahoj, ja som bola za doktorom Paliatkom a som objednana na 25.11.2011.
Dobrý deň, kto má alebo komu bolo robené Leftig tváre v Ružinove, kto mi vie poradiť, ktorý plastický chirurg je dobrý na tieto výkony a aká je cena? Ďakujem. S pozdravom, Krajčovičová.
Ja mám robený dolný lifting. Pred operáciou som mala naozaj kompletnú konzultáciu a pochopila som, že to nie je ako na kozmetike. Trikrát som zrušila termín a znova som išla na konzultáciu a k viacerým, aj v Ružinove. Teraz som 2 mesiace po operácii a každý ma obdivuje. No do Ružinova by som nešla.
Ahojte. Som 3 tyz. po zmenseni prsnikov, stale je to bolestive, opuchnute, obcas mi to trosicku krvaca pri rane. Nepoznam nikoho s kym by som sa poradila a porovnala, ako sa to hojilo. Dakujem.
Mala by si zajst k doktorovi, co ti to robil … krvacat by ti to uz nemalo a bolestive by to tiez uz nemalo byt a po troch tyzdnoch opuchnute urcite tiez nie.
Ahoj ivka, velmi by ma zaujimalo ako si dopadla s tou operaciou. Tvoj nazor na Ladislava Kostala, ci si s nim spokojna? Kolko si platila? Aj ja rozmyslam nad operaciou, ale len spicku nosa, nie cely. Ak by si mohla poslat nejake fotky ako Tvoj novy nostek vyzera, budem rada. Dakujem Ti vopred.
Dobrý, vie mi niekto poradiť dobrého lekára na korekciu jazvy po slepom čreve? Ďakujem.
Ahojte, kto sa chystá na k MUDr. Košťálovi na vstupnú konzultáciu? Môžeme sa tam stretnúť.
Ahojte 15.12.2011 som bola operovaná na chirurgii ruky Ružinov na karpálny tunel a skákavý prst, ruku stále nemám v poriadku bolí. Opúcha, nedovriem prsty, máte niekto takúto skúsenosť po operácii?
Dobry vecer, som po operacii redukcia prsnikov, mam s tym problem po operacii operovali ma 15.02.2012 a hnisa mi to pri operacnej rane, neviem ako si to mam osetrovat, ci to mam drzat s suchu alebo natierat kremom alebo umyvat z repikom, mozte mi poradit? Mate niektora nejake skusenosti, pripadne ste boli na to operovana? Dakujem, Krajcovicova.
A kto ta tam operoval?
Dobrý, no ja mám termín 7. marca u Mudr. Štefana Krivosudského a idem tiež na korekciu pooperačných jaziev, ktorých mám teda dosť a vyzerá to naozaj otrasne. Dajte vedieť, ak môžte, či ste už boli na zákroku a ako vám to dopadlo. Pekný deň
Zmešenie prsníkov,
chystám sa na operáciu, poznáte nejakého dobrého odborníka v Ružinove-plastická chirurgia
Vďaka za informácie
Chystám sa na augmentáciu prsníkov. Uvažujem aj nad Ružinovom. Volakedy sa dost spomínalo meno Dr. Minarovjech, ale davno som o nom nepočula. Je tam este? Mate s ním skusenost zo sučasnosti ? Dakujem
Ahoj, mohol by si mi napisat viac, ja som si vo fitku fest nalozil a odtrhol biceps, a pri operacii mi porusili nerv, radialis a nemozem hybat prstami, dik. A
Zdravím, chcela by som sa spýtať, manžel mal operáciu na ruke. Prerezal si komplet všetko tepny, cievy, nervy… ás upozornili, že doliečenie bude beh na dlhé trate, Po 6-týždňoch však nemá žiadnu hybnosť ani citlivosť. Lekári nás upozornili, že to bude beh na dlhé trate, možno s tou rukou už nikdy nebude hýbať snáď len na 30 %. Samozrejme sa s tým nevieme zmierniť tak uvažujeme o návšteve objednať sa u Mudr. Košťála. Vie mi niekto poradiť či sa k nemu dlho čaká na objednanie a či by sme si opráciu ak by navrhol platili sami. Veľká vďaka za odpoveď.
V r. 2000. som bola operovana u pana primara Kostiala, , , , som mu vdacna, , ze vobec mozem chodit, , , , som velmi spokojna s pristupom od pana primara az po upratovacku… VELKA VDAKA