Trška je super, milý pristup a je starostlivý napr. Ako sa ti to hojí, ak zle tak aj o tri dni máš daľšiu kontrolu, ak by som mala veľké prsia, tak jedine k nemu by som šla na operáciu. A silikóny až tak nepotrebujem. Kamoške robil prsia silikonóve, od nej viem, že problém nenechá len tak. Ale nevravím, že dr Hajek je zlý, len o ňom som nepočula, žeby robil prsia.
Ahoj Kajka, mám podobný problém ako Ty /plastiku nosa/, môžeš mi napísať, ktorý operatér Ti to robil a ako to prebiehalo? Ďakujem. Jana
Dr. Paliatka je vynikajuci clovek, ale aj lekar - odbornik. Je pedantny a ma dobry pristup. Ja som tyzden po augmentacii prsnikov, bolesti este pretrvavaju, ale vysledok bude urcite stat za to. Dr. Paliatku vrelo odporucam.
Ahojte. Dnes som bola na konzultáciách u doktora Ladislava Košťála. Hneď ma a aj objednal, takže som úplne spokojná. Chcela by som sa opýtať, či máte niektorá z vás skúsenosti s plastikou nosa, ktorú robil. Trochu sa bojím, ale zovšadial počúvam, že je to najlepší plastický chirurg na SR. A rada by som to mala podložené aj nejakými priamimi skúsenosťami.
Prosim Ta, neporadila by si mi? Ja by som si chcela dat upravit horne viecka u neho a nemam ani kontakt na neho a zaujimala by ma aj orientacna cena.
Tak na lístku mám napísané dve čísla, číslo na ambulanciu: 02/48234307 A číslo na oddelenie: 02/48234884. Skús tam zavolať a vypýtať si číslo priamo na neho. Inak k cene neviem nič povedať, keďže každý zákrok stojí inak.
Dakujem Ti velmi pekne, musim teraz na turnus o tri tyzdne sa Ti ozvem ako si spokojna, ak sa bude dat, skus prosim Ta prezvediet, ked tam budes, co asi tak horne viecka kostuju.
Ahoj, mňa operoval v deň, keď si uňho bola na konzultácii. Dám ti vedieť, že ako to dopadlo, keď mi urobia v nedeľu praväz, to už čo to uvidím. Ale jeho prístup je skvelý, je veľmi citlivý.
Prosim ta, Kostal je v Ruzinove na sukromnej klinike alebo patri na oddelenie priamo pod nemocnicu?
Dr Kostal pracuje priamo v nemocnici v ruzinove na odd. ruky, tam sa mozes objednat k nemu na konzultaciu.
Mne sa velmi pacilo na tejto statnej plastickej chirurgii v Ruzinove. Okrem toho, ze tam boli nemocnicne postele a vedla nich tie biele stoliky, tak som sa tam citila ako v hoteli. Na kazdej izbe je moderne zariadena kupelna so sprchovym kutom, umyvadlom a zachodom. To napr. na inych klinikach aj na sukromnych ak chcete ist na zachod, musite vyjst z izby a prejst mozno aj celu chodbu. Takto ste v sukromi a ak aj mate monokle pod ocami, tak sa nemusite ukazovat na chodbe, vsetko, co potrebujete mate na izbe. Sesticky podla mna velmi mile a ochotne na oboch pracoviskach aj na detskom aj na dospelackom, pretoze som uz bola na oboch. Vzdy ked som nieco potrebovala, ochotne mi pomohli a neboli nervozne ak som potrebovala ist na WC po CA, vtedy mi bolo treba pomoct, lebo do misy mi to neislo a peso prejst sama s tym tocenim hlavy by nebolo moc dobre. Mne tam chutilo aj navarene jedlo, neviem ci som nenarocna, ale mne tam jedlo chutilo. Len trosku malo nakladaju. Dali mi normalnu veceru den pred operaciou a po operacii nosa mi davali uz len pudingy s Marina keksami, alebo polievky. Jedine, co ma velmi stve je, ze som tam bola kvoli nosu uz 3x a na to, aky bol chirurg velmi mily a ochotny pri prvej operacii, tak pri reoperaciach bol na mna vzdy nastvany, nikdy uz nemal na mna tolko casu ako prvy krat, stale sa uz ponahlal a trosku bol arogantny a daval mi najavo, ze ho otravujem. A aj tak musim ist znova, ale uz na ORL. A to som si prvu operaciu normalne zaplatila, nebola som pacient co tam bol cez poistovnu. Ale inak na cele zariadenie kliniky a starostlivost nemozem povedat nic zle.
Neslo nahodou o Dr. Minarovjecha? Aj mne pokazil nos a na rozdiel od teba ma najskor utesoval, ze je to dobre a potom uz ani nedvihal telefon a bol neskutocne arogantny a to som mu platila cash. A kam ides na opravu? Ku komu?
Ahoj, prosim ta, vedela by si mi poslat meno lekara co ta operoval? Je to pre mna dolezite, lebo rozmyslam nad touto klinikou. Dakujem.
Ahoj, a kto Ta operoval?
Ahoj, ak rozmyslas nad Ruzinovom, chod ku Kostalovi, sedi oproti plastickej chirurgii na chirurgii ruky, mozno budes dlhsie cakat na termin, ale stoji to za to, spravi vsetko na jednotku. Na mne vobec nie je vidno, ze mam nos robeny, je uplne sumerny, rovny a prirodzeny, presne taky, o akom som snivala. Nad inym chirurgom nez nad nim som v zivote nerozmyslala.
Dobrý deň. Viete mi poradiť na ktorého lekára sa mám obrátiť? Chcem si dať zmenšiť prsníky. Ďakujem
Jednoznačne Dr. Palenčár. Je veľmi príjemný a šikovný.
Pre mna je nepochopitelne, ze preco na plastickej chirurgii ako je Ruzinov vam nechaju nos nakrivo do strany, ak im nepoviete, ze chcete aj vyrovnat a na ORL na Antolskej vam nos vyrovnaju automaticky pri operacii aj bez toho, aby ste im nieco hovorili. Je to hamba a mne sa to stalo tiez a som pocula, ze kamaratke chirurg na Antolskej nos hned aj vyrovnal zpredu bez toho, aby mu to hovorila, tak mi bolo do placu, lebo ja mam aj napriek 4 operaciam aj tak cely nos stale nakrivo a to len preto, ze to chirurg odflakol hned pri prvej operacii.
V Ružinove som bol operovaný na oddelení ruky asi v roku 2009. Išlo o trpnutie dvoch prstov pri zablokovaní laktového nervu ULNARIS. Operáciu vykonala MUDr Jana Koštálová Kubicová, ktorú možem len vrelo doporučit. Nakoľko moj stav bol zanedbaný a prišiel som neskoro, nebola moc velká šanca na uplné vyliečenie. Ale podarilo sa. Okrem jazvy a trochu necitlivej kože na lakti, nemám žiadne následky. Teraz sa venujem kulturistike a v pohode v ruke udržím aj 100 kg činku a to som mal problém udržat vedro s vodou. Prístup personálu plastickej chyrurgie ruky, hygiena, ubytovanie (izba s dvomi postelami, vlastnou kúpeľnou, wc, terasou, ventilátorom,… ) výborné!
Ahoj, ako ti dopadla operácia prsníkov, si spokojná, stálo to za to? Dakujem.