Plastický chirurg

no ja us ani na von nenosim podprsenku…len malokedy… treba aby si prsia postupne ale zvykli… ja som nosila potom este na den tu sportovu…a postupne som ju prestala nosit… ten prechod trva tak tyzden dva… ja ennosim nic :slight_smile:

Ahojte babulky - ja mam tiez uz 2 mesiace po a citim sa perfektne - spavam uz veselo na brusku - aj cvicit a behavat chodim kazdy den a bolest ziadna - ciciny to znasaju skvelo. otazocku mam, mala ste niektora stratu citlivosti bradaviek (nie na dotyk ale na teplo alebo chlad) po operacii, ak ano, po akej dobe sa vam to vylepsilo? Moja prava bradavka po operacii nic neciti, ale na dotyk zreaguje…tak neviem… poradi niekto?

Ahoj Dada,ja som ich mala asymetrické.Operoval ma Mudr.Trška,do väčšieho dal 285ml a do menšieho 320ml.Teraz vyzerajú super,Mudr.Trška je Pán Doktor.

Ahoj Rosy… Uz je to lespie trochu,aj ked to este svrbi,ale nie tak ako vecer,to som sa isla zlaznit… poobede zavolam doktorke, pre istotu som si to prestala natierat tym kremom na jazvy. Neviem,ci som to nemala aj z toho…

to fakt si vypytal 90 ked to daval pod zlazu? to sa mi zda nejak vela… fu… a padli ti dole,ze ?po tych 2 rokoch… ja som akurat rozmyslala,ze ci aj pod tym svalom to trochu nespadne…ci to nezmeni tvar…dufam ze nie… teraz su krasne…ale neviem ci budu tak iste aj o 10 rokov…co myslis?

Aha, no to som si akurát myslela, že by sa to malo postupne, nie hneď, musí to byť pre tie cecušky šok:) Ja zas cez deň doma chodím už bez, ale na noc si dávam tú zdravotku. Karla, vďaka za rady:)

Ano 90 tis som platila za to, ze mi to supol pod zlazu…z toho ma 50 tis stali anatomicke implose mentor.Ano bolo to strasne vela, ale som bola blba, lebo ma uplne zaslepila tuzba po prsiach:)mala som 350tky a zacali padat…nie nejak vyrazne, mala som ich 2 roky ale aj tak, ja mam dost jemnu kozu, no proste to nedrzalo. Moja segra ma pod svalom ma skoro 3 roky po opke a stale jej krasne stoja, vobec jej nepadaju…tiez jej robila Jezovitova…a pri tom schudla po op cca 8kg takze tak. Ja osobne si myslim, ze pod svalom budu drzat aj po dlhsom case…hlavne ked nemas velke implose…ja som poserko tak teraz pre istotu stale nosim podprdu;-)

fiha…to ja chodim stale bez podprdy :smiley: tak dufam,ze ten sval ich vlastne nemoze pustit ani tie implose… takze v pohode…len aj tak mam trocha strach… mam len 325 ky… takze v pohodicke… us aj behavam,posilujem…vsetko ako predtym…a ty ako? :slight_smile: zobral 40 tisic za robotu… sak aj ja by som to hadam vedela dat pod zlazu :)))))))) no asi nie…ale neni to taky narocny ukon… a efekt neni trvaly… :frowning: tak som rada ze us si spokojna… dr. jezovitova je super…aj mne ich teraz robila ona… a ked raz pojdem na vymenu…tak k nej … rozhodne…

pridavam sa k babam… radsej mat krasne prsia na cely zivot a mozno trosku menej zhovorciveho lekara,ako lekara ktory ta oblbne a neurobi ti ich tak pekne… myslim,ze dr . jezovitova je trosku afektovana…ale jej praca hovori za nu…a okrem toho …aj tak mi prisla mila… :slight_smile: neviem,… a ak ma niekot pocit, ze sa jej nechce vysvetlovat, tak ja si mylsim opak…vsetko mi dopodrobna vysvetlila…aj maily sme si este pred op. posielali… a tak… ja som s jej pracou nadmieru spokojna…a stale si mylsim,ze v bratislave robi ona najkrajsie prsia… niesu od seba,ale aj tak je zaplneny cely hrudny kos… proste krasa…

no…proste len aby si to neurobila tak ze zo dna na den nebudes nosit nic :slight_smile: to by asi bol riadny sok :)) neni zaco kosi :slight_smile:

ja som asi 5 tyzdnov po,tak este stale sa parim v sportovej:D, ale tiez sa chystam cez leto chodit sem tam bez podprdy:D, ja zatial iba slapem na stacionari, hornu cast este nemozem precvicovat,nakolko mne tam musela toho dost urobit…vybrat kapsule spod zlazy a pak urobit novu kapsu pod sval ja mam 500 teraz, ale drzia pekne…stale ked idem okolo zrkadla tak ich obdivujem:D…mne moj priatel chcel tiez nanutit nejakeho zahranicneho dr. na opravu, ale som si dupla a povedala, ze sa ja sa nikomu inemu rezat uz nedam…iba ak jej;-)

Vobec sa mi silikony nepacia… najlepsie su vlastne… rozmyslali ste ako asi budete vyzerat o 20 rokov? hm… mozno to teraz bude par rokov vyzerat lepsie, ale potom uz to pojde iba dolu vodou… baby, neblbnite, chlapi vas aj tak maju radi :slight_smile:

Ahoj, ja som bola dnes u Dr. Trsku a odmietol ma operovat.Ze mam pockat ked budem mat deti. A ze ked ich mam asymetricke, ze neurobi ich rovnake. Povedal, ze to nejde. Som veeeeeeeeeeelmi smutna.Neviem co mam robit, lebo nechcem byt ako mniska a kupovat si vsetko vacsie a trapit sa :o((((

lubos…videl si prsia zeny po porode…vytahane od kojenia a podobne? asi nie… lebo nic horsie a skaredsie podla mna neexistuje, pokial ich am zena male…a okrem toho,teraz sa davaju implantaty pod sval, takze nespadnu a budu stale pekne… neboj sa kazda z nas si dobre rozmysli,ci do toho ist,a teraz su uz ine vymozenosti…nie ako pre 30 timi rokmi…
a okrem toho, chlapi nam vytvaraju zly pocit z toho ze amme male prsia.niekedy su vyslovene sprosty, tak teraz nehovor o tom ako ans mate radi…

a odkial si o nej pocula… ?
500 je dost… neni su ti velke? teda na pohlad myslim…ja mam tych 325 a mam akurat … sa mi strasne pacia… neposlala by si mi foto. samozrejme aj ja ti poslem…hm? :slight_smile:

Aha, stale sa ohradzujete tym ako vyzeraju prsia po kojeni. Ale to je uz obohrata pesnicka, prsia si davaju robit aj 22 rocne ktore deti nemali este a tie maju na to aky dovod? Ze su male??? Zena ktora ma komplexy z vlastneho tela by sa mala liecit dusevne, problem hladat v hlave a nie sa hned ist dat rezat. Nie je to v poriadku, ze sa nechate ovplyvnit vyretusovanymi modelkami a miliony zarabajucimi hviezdami. A ze chlapi su niekedy vyslovene sprosti…lebo zeny sa nesmeju z malych penisov a plesatych hlav, nie?Nehrajte sa tu na ukrivdene a utlacane chudatka, ktore su pod tlakom vyzerat super.

Citlivost sa ti vrati max. do pol roka, ak nie uz sa ti nevrati vobec. Stava sa to zriedka ale predsa. Dvorce a spodna cast prs sa moze regenerovat az rok.

ahoj dada mna Trska odmietol operovat tiez vraj to by to bolo moc komplikovane…dokonca aj nos…vies aka som bola sklamana? no a mam 3. den po op…operovala ma pani doktorka Jezovitova, a podla nej sa daju operovat vsetky typy! a dokonca mi spravila obe op naraz!!

Ak si si jazvy prelepovala mas alergicku reakciu na lepidlo leukoplastu. Ale moze to byt aj z masticky alebo podprsenky. Nie je to nic vazne. Nemusis si ich nicim natierat, len sa snaz to nedrazdit a za par dni to zmizne.

Ahojte, tak ja mam 4 mesiace po opke a spravilo sa mi vlnenie implosu na vnutornej strane prs… Nevidno to neboli to, len ja si to citim. Ma to aj niekto iny???