Plastický chirurg

presne,radsej budem mat pekne pevne prsia cely zivot a na zaciatku ma to bude bolet,ako keby mi mali ovysnut o 3 roky… a vyzerat horsie ako predtym…

Suhlasim s Karlou, pod zlazu si to urcite nedavaj.Ja som mala pod zlazu prvu opku a po 2 rokoch som si to dala prelozit pod sval. Pod zlazu to sice boli menej, ale su ovela vacsie komplikacie potom s nimi, nehovoriac o tom, ze ked nenosis stale kvalitnu podprdu a necvicis, tak ti padnu.A inac ja som za prvu opku pod zlazu platila 90.000 a za druhu pod sval 77.500…znacny rozdiel…zalezi na tom, kto Ta operuje.

No ja som sa riadila tým, čo povedal doktor. Musela som ju nosiť až do tejto kontroly.

A ty doma nosíš nejakú podprdu? Ja by som najradšej bola bez, veď aj kvôli tomu som si ich dala robiť:)

Jasné,bola by som rada,keby sa stretneme!Trškovi mám zavolať koncom mája,dám ti potom vedieť.Ešte nebalím,ale už začínam pomaly písať zoznam,čo treba kúpiť.A teším sa,keď si pôjdem kúpiť ešte jedny plavky!!No to je asi ťažšie maskovať,keď máš 12 ročného chlapca,už je určite vyspelejší a všímavejší.Ale myslím,že keď sa s ním o tom normálne porozprávaš,tak to vezme dobre.Držím palce.

Ahojte,nemate niekto skusenost s Dr.Guba s ULK? Dakujem

Ahojte,chem Vas poprosit o radu,ako robi prsia Dr. Trska v Ruzinove?

Ahoj Katka,je to nielen milý a ľudský doktor,ale aj super odborník!!Mne robil augmentáciu 18.4.a som maximálne spokojná!!Ale operoval ma v Snope,nie v Ružinove.

Ahojte baby,
ja uz tento piatok idem na operaciu. Treba si tam vziat nejake veci?..len nech tam nic navyse nevlacim :o(
drzte palce…

Dakujem, ja som este v stadiu vahania ku komu ist. Nebola som spokojna s pristupom Dr. Jezovitovej:o((((( mala som pocit, ze len caka kedy konecne pojdem prec.Tak vaham ku komu ist. Pocula som, ze je Dr. Guba v ULK ok, ale zle zasiva- tak neviem.

ahoj Katka,
ja odporucam Posonium clinic Mudr. Fabry.
Vyskusaj ist na konzultaciu a uvidis
papa, vela stastia

No tak nakupovať s Tebou to musi byť teraz parada,uži si to.So synkom to bude oriešok,ja by som to nechala asi na manžela?nech si to vyrozpravaju,no neviem.Nenosiš sem-tam aj športovu?Ja ked sa stahujuca perie,ale je to ešte neprijemne,vieš čo s nimi robim v robote?Na vecku si ich chodim premasťiť,necham krem vpiť,pomasirujem,a som tam trochu dlchšie,ako treba,no chcela by som vedieť,čo si myslia o mne:-)

Ahojte baby… spravili sa mi nad pravou jazvou take malilinkate vriedocky, ktore strasne svrbia a jeden vedla druheho…neviem,co to je…ci alergia,alebo co:( Neviete mi nieco pls poradit???:frowning:

kosi dávaaj si ju dole postupne, najprv len na niekoľko hodín, mne to tiež prišlo bez tej zdravotnej zo začiatku nejaké divné. A ak to máš pod sval, budeš môcť chodiť bez podprsenky, ale vydrž tak 3-4 mesiace od operácie.

Katarína každá máme z doktorov iný pocit. Ja som bola u Ježovitovej a síce nebola na konzultácii super zhovorčivá, ale keď si zoženieš informácie na nete, podstatné je aby ťa dobre zoperovali a to si myslím, že J. se výborná. Na mňa pri obiehaní konzultácií najlepšie zapôsobil Trška, ale chcel mi to dať pod žľazu, hoci som od začiatku chcela pod sval. Mala som pocit, že pod sval to nerobí často a teda nemá dosť skúseností. A najväčší … bol Guba, ten sa tváril dokonca arogantne, v štýle “čo sa tak blbo pýtate?” Takže sa musíš rozhodnúť podľa vlastného pocitu, aby si doktorovi verila.

Ahoj Radka, hlavne si to neskrab, aj ked to svrbi, moze to byt nejaka alergia, alebo ze si sa spotila pod tou sexy podprdou. Radsej cinkni dr., ze co si na to mas davat…asi peroxid vodika, nech to vysusi trocha, ale bacha aby si to nedala aj na jazvu.

Katarina, zalezi na Tebe, kto na Teba urobi najlepsi dojem. Mna operoval aj Guba aj Jezovitova a z osobnej skusenosti Ti hovorim, ze Guba bol v mojom pripade zla volba. Jezovitova mi to po nom komplet prerabala a teraz som fakt velmi, ale velmi spokojna. Ja som s Jezovitovou a jej pristupom problem nikdy nemala…ale ja by som lekara podla toho, kolko nahovori o zakroku na konzultacii neposudzovala.

ano ano mam…dakujem, uz som ti aj odpisala :slight_smile:

Ahojte,chcem sa Vas opytat, ci niektora mala operovane prsia a mala ich asymetricke. A kto je naj… v asymetrii. Ja ich mam asymetricke a bojim sa,ze po operacii ich urobia zle, a budem tam kde som teraz.Dakujem. Drzim Vam vsetkym palce.dada

Dakujem, za odpoved.Ja idem dnes na konzult. Dr. Trskovi tak uvidime.Dal Ti implantat pod sval, alebo pod zlazu. Aky je tam rozdiel?