Ahoj karla jasne mozeme pomenit fotky:)len domov pridem len v pondelok, tak sa ozvem momentalne som v budapesti u kamosky a nemam tu svoj laptop,a ani fotky:(tak potom daj mail a posielam. Jaj a doktorku poznam uz dlhsie asi tak 2 roky, ona riesila moje komplikacie s prvymi implosmi a aj ich vyriesila:)a odniesla ma k nej jedna tiez spokojna kamoska.
A ako by to vedel riesit keby chcela? A tu nema fakt nikto iny vlnenie? Lebo ja som citala ze je to dost bezny jav…
baby prosim vas ,mam taky problem …mam 1tyzden po OP a na lavom prsniku sa mi dole zda ,ze mam take ako hrbolceky…od coho to moze byt?ma to nejaka z vas???myslite ze sa to este spravi a sa to obali alebo co???mam imlos pod svalom…dakujem som vylakana
vicki
bola som operovaná tam kde ty. Ako dlho si musela nosiť tú špeci podprdu v kuse a ako dlho potom len na noc? Doktor mi to hovoril pri konzultácii, ale už som zabudla či to je 6 alebo viac týždňov. A ako často si chodila na kontrolu? Ja som zatiaľ bola na dvoch. Díky moc
No asi znova otvorit a napravit,alebo vymenit to neviem.
baby je normalne ak ma treti tyzden zacalo v lavom prsniku akokeby tlacit? citim,ako keby mam nieco na vnutornej strane… ale na hmat to nie je citit… a ked kracam,tak mam pocit,ako keby mam v podprsenke sacik s vodou… doteraz som to mala uplne v pohode…aj prava strana je ok,ako keby som ani nemala umely,ale ta lava strana… a to mam odvcera,ked do mna vo vlaku taky chalan trochu surgol,ako sa tlacil okolo… myslite,ze sa mi s tym mohlo nieco stat???
Vlnenie vôbec nie je stiahnutie kapsy okolo implošu! Vlnenie býva na vonkajšej strane prsníkov, je to vidieť aj cítiť, lebo tam ich nekryje sval ani prsná žľaza. Vidno to len v predklone. Mávajú to hlavne chudé baby. Nič to nie je, len estetická záležitosť.
Aj tak nič prijemne ked uz do toho išlo tolko penazi,no nie!?
ahoj, www.chirmed.sk
tu najdes ukazky
Carolline
ja som bola tiez v medicale a boli fantasticky…
ahoj amber,
ja som nosila podprsenku 6 tyzdnov. Potom som ju prestala celkom nosit.Ale, ze vraj je lepsie ked este cez den nosis nejaku sportovu podprdu, pripadne nejake sportove tricka ktore su spevnene na prsiach na doma. A ked niekam ides normalnu podprdu, ale bez kostic, aby ti to zbytocne neiritovalo jazvy. Vsetko to vsak zavisi, ako sa ti to rychlo hoji. Niektore babenky nosili podprsenku kratsie obdobie /napr. 3 tyzdne/ Ja som bola myslim na 3 alebo 4 kontrolach. Teraz mam ist az po roku od dna
operacie. papa, maj sa krasne
vytahovanie drenazi,
…este nieco, ked pojdes na dalsiu kontrolu, opytaj sa doktora este raz na dlzku nosenia tej specialnej podprsenky, alebo tam zavolaj a spytaj sa sestricky do telefonu. Ja som s nou tiez konzultovala nejake veci cez telefon.
ahoj janca,
ja som 3 mesiace po, a tiez chcem konecne zacat behavat. Nosis na behanie nejaku stahujucu podprdu alebo sportove tricka spevnene na prsiach? Pises, ze prsia ta nebolia, dufam, ze nebudu ani mna.Co sa tyka tej citlivosti. Ja som ich mala prve 2 mesiace totalne citlive, ovela viac ako predtym. Teraz tak normalne. Niektore babenky citia citlivost niektore nie. To sa ti vsetko upravi, neboj sa. Doba je individualna, myslim do roka, alebo pol roka. papa, vela stastia
ahoj dada,
ak mas asymetricke prsia, mal by ti dat rozne velkosti implantatov.To sa porad s doktorom. papa, vela stastia
ahoj Radka,
myslim si, ze mas alergiu na ten krem. Aky pouzivas? Mne doktor povedal, viacej zien je alergickych na Contraktubex gel. Ak ho pouzivas, prestan si to natierat a kup si silikonovy Dermatix gel /stoji okolo 1200,–/ Zavolaj doktorovi. papa, vela stastia
ahoj kosi,
ja som 3 mesiace po, a podprdu uz tiez nenosim. KOnecne nemusim nosit ziadne hlupe pushapky.
To ma akoze podrypavas??? To nie je velmi povzbudzujuca veta … nic prijemne, ked do toho islo tolko penazi, asi lepsie by padlo nic to nie je, ale dik
Dobry den, neda sa mi nezapojit.
Ani jedna z Vas tu nema pravdu.
Vlnenie je sposobene kombinaciou viacerych faktorou, hlavnou pricinou je ale tenka koza a “zrastanie” nedostatocne naplnenych implantatov s drsnym povrchom s podkozim. Vlnenie maju zeny ktore predtym nemali prsia rovnako ako aj zeny s povodnymi velkymi prsiami,vlnenie sa moze vytvarat okolo celeho implantatu, z vnutornej ci z vonkajsej casti,z hora alebo zo spodu. S pozdravom M.Entner
Ahojte,
som treti den po op, stale citim tie hrozne tlaky na hrudi, fnuuk…do kedy to budem citit? v piatok mam ist na preväz, myslite ze hned mi budu vyberat aj stichy?
ahoj ajka…tak ti teda gratulujem
no citit to este budes chvilku…ale to je individualne… pri vstavani to budes citit aj 3-4 tyzdne… ale postupne to prejde… urcite citis,ze je to kazdym dnom lepsie… stehy ti podla mna este vyberat nebudu,…teda aspoon mne ich vyberali az po 20 dnoch… a to ti iba odstrihnu konce,ktore ti trcia… zatial sio spokojna? ako sa citis?