Dobry den…a co sa da v tom pripade robit? alebo sa to samo upravi?
Ahoj. Ja som po operacii 19dni. Stehy mi vyberali na 14den.Tlaky som mala asi 5dni.Na 12den som uz isla do prace.Drz sa kazdym dnom to bude lepsie.
ahoj dada… na dr. trsku som us teda pocula vselico…nechapem preco odmieta niektorych ludi operovat… a musim povedat,ze dr jezovitova je super…tak ako povedala denda…urcite za nou zbehni…pochybujem ze ta odmietne 
ahoj rosy …tak ako? us si domeno?
Zatial ano, az na tu hroznu bolest, co som prezila 2 dni. Ale som rada, ze to mam uz za sebou. Neviem sa dockat, kedy ich uvidim, dufam, ze to budem mat ok. Ten prevaz len chvilu trva, ze?
Jasne, chvilinku, pozrem sa ti nato, ake to mas. Ci je vsetko v poriadku. Prehmata ich. Oblecie ti naspat podprdu a predpokladam, ze ti povie, ze sa mozes pomaly osprchovat a oprat si podprsenku… :)))
Nie vobec ta nechcem podpichovatlen že to nie je pre teba prijemne že sa ti to stalo!!Ved sa to može stat aj mne --nikdy nevieš!
Ak to uz raz vznikne samo sa to neupravi. Ak pacientka priberie tuk toto vlnenie moze prekryt. Vlnenie sa operacne neriesi, lebo jedina moznost je implantat vybrat a tkanivo vystrihat.
prosim Vas ,mne sa to urobilo ,som len 11dni po OP a mam tenku kozu na spodnej strane prsnika ,iba praveho…takze asi sa to neoplati reoperovat ,ze ???nevidiet to ale citim to na dotyk…je to iba esteticka vecicka,nevadi to ,ze???dakujem
to sa stane ak je implantat pod svalom? alebo sa to deje len ked je pod zlazou? neviem si vobec predstavit o co ide…
mna to caka v stredu…fakt sa budem moct osprchovat?
na to sa uz teraz tesiiiim…inak ma otazku…ked stojim tak ma akokeby strasne reze lava jazva…to bude asi normalne ale predsa…mal s tym niekto skusenost? ma to dost hneva lebo uz som tyzden po a stale moc nenachodim… diky baby
na tom lavom prsniku citim to iste ako ty, ale snad to bude v poriadku…je tam rez,mozno sa to tam pomalsie hoji :o)dufam
karla ma pravdu! a spravi ti aj nos aj prsia naraz! a nos neboli vobec
fakt!
Tiez dufam
lebo sa musim vratit za 2 tyzdne do prace a musim to dovtedy rozchodit. Ale ved v stredu po kontrole budem mudrejsia
kolko si po op?
Ahoj vicki, dakujem za tvoj nazor. Dr. Jezovitova mi chceda dat rovnake implant.do obidvoch. Dr.Guba by riesil len mensi prsnik a dal by implant.do jedneho prsnika, Trska ma odmietol operovat, ze ich nikdy nebudem mat rovnake,bla bla bla. Mala som pocit, ze len vie davat impl.a robit rovnake prsia. Od neho ked som odisla, tak som plakala pol dna.:o(((((((
Dada, čítala som o tvojom probléme s asymetriou. Nechcem byť zlá, ale doktor Trška má pravdu. Pokiaľ máš asymetriu, nikdy ti nikto nespraví rovnaké prsia. Veľa doktorov to ani nechce robiť, lebo pacientka je nespokojná, keď ich ani po opke nemá rovnaké. A mala by si si dať naozaj rovnaké implantáty, lebo tak ich budeš mať najprirodzenejšie. Ja som mala tiež asymetriu, doktor mi dal len o 25 ml viac do druhého a už je vidieť, že ten prsník má úplne iný tvar. Totiž to nie je také jednoduché, dať rovnaké ml, na každom prsníku máš iné tkanivo, iný sval, takže to nakoniec aj tak nebude nikdy rovnaké.
Viem,ze ich nebudem mat nikdy rovnake,len som chcela, aby velky rozdiel medzi prsnikmi trochu vyrovnali. Dakujem Vám za vsetko.
Ahoj Rosy… ako sa mame?
Uz si celkom zotavena? Ja som dnes bola na vybere stehov,konecne:) Potom mozem aj nejake foto poslat,aby si videla ako som dopadla…ale super,som uplne rada:) Uz mam aj prvu podprdu,sice sportovu…ale lepsie ako tento skafander:D A dokonca iba Bcko kosik…
ja len chvilu…3 dni a v piatok idem na preväz :o(
Ahooojte baby:), tak dnes som dorazila domov troska som si to predlzila:D. Jasne Radka, budem rada, ked posles foto, a som happy, ze si s nimi spokojna. Takze skafander zakladas do spodnej zasuvky?:Dja ho este sem tam v noci vytiahnem, ale ked zabudnem spim v sportovej.Jaj a skusala som plavat s tymito novymi airbagmi:D, zo zaciatku to bol fakt cudny pocit, ale potom v poho.