Plastický chirurg

Mne nerobil prsia, ale jednej babe hej. Mala guľaté a dala za ne tuším 65 000. Okrem toho, že je veľmi pekný :))) je podľa mňa dobrý doktor, veľa báb je s ním spokojných. Ale ako robí prsia ti povedať neviem, bo mne robil niečo iné… Za konzultáciu pravdepodobne platiť nebudeš, ak sa nič nezmenilo. Koľko máš rokov?

co sa tehotnosti tyka…mam 8 mesačnu dcerku a moje prsia su este mensie a mäksie ako pred tehotenstvom! dcerku som samozrejme kojila tak dlho ako som len mohla…

mam 34 a dve deti a prsia ziadne.xi

Tak to áno, chápem, že chceš nové… Ja by som do toho asi nešla, bojím sa. Ale neboj, on je strašne fajn, veď zajtra uvidíš. Ako si sa o ňom dozvedela? Daj potom vedieť, ako si dopadla, držím päste :))

takze preco: pre seba!!! nie koli chlapom. riesis nieco co vobec nema vyznam riesit. nevies sa vcitit do zeny,ktora nema prsia. Ani ja nesuhlasim s tym,ked si zena ,ktora ma dvojky prsia spravit 4-5… to je podla mna chore… ale neodsudzujem to,ked to chcu nech to maju. Ale zeny ktore nemaju ziadne prsia, trpia cely zivot… bud sa im v skole vysmievali, vonku… su vseliaky ludia,a oni ani nevedia ako cloveku vyrobia komplex.ja som nemala ziadne. Dala som si spravit dvojky. Myslsi,ze to bolo o tom aby som mala bomby??? nie, chcela som len aby nejake boli.

a boli plnsie… to bolo vsetko a to som aj dosiahla. A chlapom sa to paci,to mi ver.Byvaly priatel am v tom podporil,aj ked povedal,ze to nepotrebujem,lebo su aj tak krasne, ale pacili sa mu potom viac. A terajsi priatel je ties spokojny a nevadi mu to. lebo nevyzeraju neprirodzene. A to ani jeden neni ziaden mafian ani hlupacik na natunenej fabii…

A v praci mi to chlapi tiez pochvalili.Len zeny vzdy ohovaraju :)) Lebo dobre vedia,ze aj ich chlap by sa pozrel a len zavidia… Jedine co im zostava je ohovarat… tot vse :slight_smile:

no nech sa paci diamondka… tu mas dalsi dovod… neviem fakt naco sa zapajas tam,kde ta netreba a nikto ani netuzi po tom,aby si tu znechucovala a znepokojovala zeny,ktore si to chcu dat spravit…

a aj tak ma kazda tu svoju pravdu…takze fakt nechapem…

odpísala som ti, ale hodilo to hore, tak si to pozri :slight_smile:

:)) hihi…toto je fakt smiesne…

milionarky?alebo mafiansky muži? no,musim to povedat manzelovi…nech sa aj on zasmeje…moj manzel pracuje,zaraba uplne normalnym sposobom…a ja som na materskej…na OP pojdem ked si nato nasetrim.Taktiez netuzim po c.5,chcem 2-3max.Moj manzel sa vyjadril,ze ma lubi taku aka som,ved napokon si ma zobral za zenu,ale vidi ako sa tym trapim…tak mi to schvalil…a podporuje ma,bol so mnou aj na konzultacii…Mam 30rokov,dietatko,a teraz si chcem splnit davny sen…

ja to neviem ze kto je lepsi, ale zena ma asi taky lepsi cit.

ahoj, prepac ale ja som na mladeka nepocula dobre recenzie, ze je necita a uz vela kamoskam pokaslal co mohol. Museli ist na opravu k inej lekarke, jedna do brna a jedna do ba. Dalsej kamoske zbabral liposukciu. Robil jej ju skoro za ziva a zadok ma furt rovnaky. ja by som k nemu nesla. Mrzi ma co teraz pisem, ale je to len zla skusenost mojich kamosiek tak preto by som sa mu nezverila. sorry

strč sa…keby ta to nezaujimalo, tak by si si toto forum ani nevyhladala…takze to o niecom svedci. to je kazdeho osobna vec kde zoberie peniaze, ci zarobi, ci si pozicia, alebo dostane darom. su rozne sposoby.

predopo.vysetrnie 2.sept o 8smej,a 3.sept.na operaciu…joooj

Jani,vsetko naj k meninkam :slight_smile:

odporucila mi ho moja kozmeticka,lebo pozna baby ktore boli u neho

ahoj miu miu,dakujem ze si mi napisala.ale ja nepoznam ineho,nevies mi poradit?

janka vsetko naaaj k meninam