Plastický chirurg

ja sa vam vsetkym, baby,divim, ze vam to stoji za to, dat si zvacsovat kozy…to vam az tak strasne prida na sebavedomi???
dost ubohe

ahojte baby,ktore to uz mate za sebou…S ktorou klinikou a prístupom lekarov ste boli spokojne…? Som pevne rozhodnuta,ze si dam zväčšit prsia,ale neviem sa rozhodnut pre kliniku.Musi byt v Ba.Dakujem…mozte mi napisat aj na mail,budem vam velmi vdacna.Martina1311@centrum.sk

bud mas velke prsia, alebo male a nemas odvahu… ano stoji to za to… ved sa nic nedeje… za co to ma stat? aka je dan ak sa smiem spytat…? milujem ked ludia takto mudruju…co koho do toho…ked nemas problem nepocitujes to a myslis si ze je to blbost…ale davaj pozor aby si si o 20 rokov nedavala vyhladzovat vrasky…ved naco? stoji to za to???

Ahoj denda, som pred op a chcem ťa poprosiť, či by si mi neposlala tvoje foto po op. Mám 158 cm a 52 kg a mne doktor odporučil 250ml až 270 ml okrúhle pod sval. Teraz mám 75A. Veľmi by som Ti bola vďačná, neviem sa rozhodnúť. Ja idem k prof. Brychtovi do Brna na op.Ďakujem!!!

ahojki,prosim napises,ze preco si sa rozhodla ist do Brna a nejdes k niekomu na Slovensku?Bola si aj u inych doktorov v Brne na konzultacii?Planjujem ist na zmensenie prsnikov,tak sa informujem.Zatial som bola iba na konzultacii u Dr.Trsku,ale planujem ist aj do Ciech.Dakujem,Lili

ale ano, infuzku ti daju kazde 4 hodiny, ale tie trvaju nekonecne…ked som si pytala nieco od bolesti, odpovedala mi ze sa nesmie dat len po 4 hod. a doma som si dala brofen 400 a prespala som dalsiu noc v pohode.
Ale neboj zvladli sme to viacere, drzim palce

Ahoj.
Aj ja som dnes bola v ČR konkrétne v Hradci Králové. Bola som aj u dvoch pl. chirurgoch v BA. Rozhodla som sa pre ČR. Tam si myslím, že majú väčšie skúsenosti a hlavne sú lacnejší ako v BA a to o dosť. Ja potrebujem trocha zložitejšiu operáciu a u nás som mala problém zohnať chirurga, ktorý s tým má skúsenosti a tak som zamierila do čiech a zatiaľ som s prístupom spokojná. Jediná nevýhoda okrem cestovania, ktoré by v mojom prípade bolo tak, či tak, je, že sú trocha vyťaženejší ako u nás a preto sa trocha dlhšie čaká na termín operácie. Ja som mala šťastie a termín mám na začiatok novembra.

ahoj rites, ideš na operáciu, či na konzultáciu? ja som objednaná na konzultáciu 2. septembra

ahoj zuzana, kto ťa operoval?

prečo úbohé???

Ahoj Keiht,
ak sa budes na tejto stranke tak mi prosim Ta posli tie tvoje fotky, citala som ze ich mas krasne, chcela by som ta poprosit o radu ja mam ist az v decembri k Minarovjechovi a chcem sa ta spytat ci to po op boli, lebo ja moze byt po op doma len dva tyzdne, chcem vediet ci budem moc normalne pracovat v robote, robim v administrative cize v kancli,prosim ta ak sa Ti da, tak mi to opis ake to je a posli foto, budem Ti moc vdacna.Moja adresa je lea4001@azet.sk, dakujem. AK JE TU ESTE NEJAKA BABA, KTORA MA UZ PO TOM TAK MI NAPISTE> DAKUJEM.

babulenky dakujem za povzbudenie, uz sa pomaly prestavam bat. A este otazocka po akom case mozem zacat soferovat auto? neviete mi aspon priblizne poradit? Musim sa na vsetko pripravit. :slight_smile:

Nejde o to ake mam prsia, ide o ten princip. Co tym ziskate?? ze sa vam budu chlapi pozerat do vystrihu? mozem povedat ze v mojom okoli sa vsetci chlapi silikonovych prs strania, nevyzera to ani pekne, je to jednoducho umelina. V zivote su ovela dolezitejsie veci a peniaze sa daju minut aj inym sposobom. Je to len moj nazor. Ale ak sa chcete vyjadrit tak by som najma chcela vediet dovody, preco sa na to davate? Male prsia su pekne, pocas tehotnosti naberu na objeme a nebudete ich mat vytahane ako galose, co sa o niekolko rokov so silikonovymi povedat neda.

Ked to tu tak citam tak mam pocit ze kazda druha zena na Slovensku ma umele kozy! a vsetky su milionarky

to je kazdej osobna vec, ci si da zväčšit prsia alebo nie…Prečo sa vôbec zapajaš do tejto diskusie? A prečo milionarky…? 70 000sk je podla teba milion? V Rakusku to stoji 4500 euro,a v Nemecku este viac…

Kto je podla vas lepsi mudr.Fabry alebo mudr.Jezovitova???,

vie mi niektora napisat za ake ceny robi dr.mladek

Ja som jeho pacientka. Chceš prsia?

ano chcem a dost sa bojim

mozes mi napisat ci je dobry a kolko sa plati konzult.a plastika…dakujem