gulaté=okrúhle
prepáč
Ahojte baby . Chcem si dať zväčšiť prsia Dr. Trškovi . Bola som na konzultácia a nepovedal mi presne sumu a neviete my povedať koho operoval a dal je 325 gulaté pod sval kolko vás to vyšlo ? kompletka . Hladám aj cenovo výhodného doktora .
Ďakujem za odporúčanie. Už som bola v Hradci Králové, tam jeden chirurg má veľmi dobré skúsenosti s mojím problémom a namisto 100.000, ktorých by som zaplatila v BA mi ponúkol cenu v SKK 60.000. Takže už som rozhodnutá a mám aj termín. Škoda, keby som to vedela tak o týždeň skôr, tak to skúsim ešte u neho. Ale myslím, že som si dobre vybrala. Hlavne, že už to mám aj dojednané, lebo chirurga s danými skúsenosťami hľadám už asi 3 mesiace. Ale veľmi pekne ďakujem
Erika tvoj drahy sa pred tebou usmeje, ale za tvojim chrbtom slinta. Zazila som to na dovolenke s mojimi silikonmi:P
Ja si myslím, že tá pevná cena je stanovená na okrúhle pod sval, ale dáva aj anatómy, ale to si k tej cene musíte prirátať tak 10.000 navrch. Ale je pravda, že má svoj štandard 350 ml.
jasne! 
môže byt,však ona vie čo robi
uf, to je o dva týždne, držím ti veľmi palce,aby všetko bolo ako má byť, napíš kto ťa bude robiť, tiež ma zaujíma cena, vďaka
ahoj Ivana, za tých 12 rokov si nemala žiadne problémy s implantátmi?
dnes som bola na konzult.u dr.Mladka,alôe nejako ma jeho slova neoslovili…poradi mi niektora dobreho dokt…pocula som ze aj fabry atrska su dobryy
ahoj martina… nevies mi napisat cislo na dr.trsku alebo na dr.Fabryho dakujem
ahoj. čo také ti povedal, že ťa neoslovil? 
vie mi niekto dat tel.c.na dr.FABRIHO?
neviem mala som taku neistotu pri nom
ahoj Matina… nemozes mi napisat tel c. na dr.Tršku?
mne dali na interkliniku tel. č. na dr. Tršku 0918439378, ale už dva dni sa mu nemôžem dovolať.
dakujem elis,aj ty chces ist na pl.?
Dr Fabry:02/44441650, alebo mail:fabry@posoniumclinic.sk
ceny:70-87000
ale do konca augusta ma dovolenku.
Počula som aj chvaly na kliniku v Trnave-EUROCLINIC-Dr.Maršal-ja som chcela ist na 100% k nemu,ale zial je to v Trnave,takze nic…
Ano aj ja už to mám isté 12.11. ale ja idem do čiech. Ale ak ti môžem poradiť, tak Trška sa mi zdá veľmi dobrý, babule si ho dosť chvália. Bola som u neho na konzultácii a fakt ma zaujal, myslím, že je naozaj odborník. Žiaľ potrebujem trocha zložitejšiu opku, s ktorou nemá skúsenosti, tak idem do čiech. Ale keby mi vedel spraviť, to čo potrebujem, tak idem určite k nemu. Odporúčam
dakujem elis…kolko si platila za konzultaciu??