dakujem…a ty ku komu ides??
Ja som volala na číslo:0905/2040494 od 14 do 20 hod.
Trškovi je to číslo,zabudla som to napísať
U Tršku sa konzultácia neplatí, aj to o niečom svedčí. Aj to sa mi nepáči, že sa platí za konzultácie, veď si rátajú dosť za opky, tak prečo ešte toto. Veď aspoň niečo by mali spraviť len tak, že ich tá práca baví.
ja som bola u Dr.Ježovitovej na konzultacii,tak asi k nej…
Podľa mňa anatomy nechce dávať, lebo ked som bola na konzultácii ja, tak som chcela anatomy a ona sa ma opýtala, že na čo bude dávať anatomy pod sval, ked to urobí to isté ako gulaté pod sval.Vravela, že anatomy majú význam, ak je operácia pod žľazu, ale ona robí pod sval, tak nevidí dôvod dávať pod sval anatomické. Inak o názore, že pod svalom gulaté urobia to isté ako anatomické som už počula aj od iného lekára, no osobne si myslím, že ak si niekto chudý dá vysoký profil gulatých, tak sú to dve gule, dokonca aj stredný profil okrúhlych som už videla na babe, ktorej to tiež urobilo dve gule.Všetko je to o individuálne.U nízkych profilov to väčšinou vyzeralo prirodzene, aspoň, čo som videla fotky a navyše sa u okrýhlich človek nemusí báť pretočenia.Ak má niekto proporcie dať si okrúhle, tak by som neváhala a vybrala si radšej tie, no lekári vedia najlepšie, čo si tá pacientka môže dovoliť a ako to asi bude na nej vyzerať.
jasné, v prvom rade mu musíš veriť, inak je to o ničom… 
Môj názor je aj ten, že ak ide na op žena, ktorá je už vydatá a po deťoch, tak pravdepodobne bude prsia ukazovať len svojmu manželovi. Takže inak ak má prsia stiahnuté podprsenkou, tak nie je vidieť, či má okrúhle, alebo anatómy. Jednoducho má pekné prsia. Mne osobne sa okrúhle veľmi páčia a je fakt, že sa potom žena nemusí báť pretočenia. Žiaľ ja nemám na výber, musím mať anatómy. Tešila som sa na okrúhle, ale nebudem mať žľaze, tak musím mať anatómy.
najubohejsie na vas je, ze si myslite ze na vase umeliny je kazdy chlap zvedavy. A ani neviete ako sa mylite a strapnujete. Ak sa aj muz pozrie, tak sa vzapati pousmeje a povie si “dakujem, neprosim”. Ale samozrejme ze sa najdu aj taki, co by si radi chytili… ale ak vam to staci a stoji za to, nech sa paci.
Ako dlho ti bude ešte trvať, než pochopíš, že to robíme pre svoj vlastný dobrý pocit, pretože sa to páči hlavne nám samým. Nerobíme to kvôli chlapom. Stojí ti niekto na kábli?
kvoli sebe? kvoli sebe podstupujete drahu, rizikovu operaciu?? nie nahodou preto, lebo mate pocit, ze ako zeny s malymi alebo ziadnymi prsiami sa citite menejcenne a zijete s pocitom, ze si nenajdete partnera, alebo ze sa vam budu ostatni smiat? ved ak uz mate rodiny, manzela a deti, priatelov okolo seba, tak ja fakt nechapem, naco rozmyslate nad takymi operaciami a cudujem sa aj vasim manzelom a partnerom ze vam to vobec schvaluju
Ahoj Martina,ja idem k Trskovi,ale na 280 anatomy. Platim 79600,no cena zavisi od tvaru a znacky implantatu.Gulate su lacnejsie.
Keď ideš do obchodu kúpiť si niečo na oblečenie, tak vyberáš podľa toho, či sa to páči tebe. Nerozmýšľaš nad tým, že či sa to bude páčiť tomu alebo tomu chlapovi. My sa tiež v tomto chceme páčiť sebe. Naozaj sa tebe osobne páči žene, ktorá je síce sebavedomá, ale nemá žiadne prsia a preto nenosí ani podprsenku lebo ju nemá na čo dať? Samozrejme, že sa cítime menejcenné, ale len pre to, že sme ženy a chýba nám jeden z najhlavnejších znakov ženskosti. Chceme sa páčiť samy sebe a preto to podstupujeme. Život máme len jeden a to máme byť celý život nespokojné, lebo iní to odsudzujú. Je to úplne to isté ako prefarbiť si vlasy, namaľovať sa, gelové nechty, navoňať sa = všetko toto je tiež ako vy hovoríte umelina. Jediný rozdiel je v tom, že je to oveľa drahšie a nesie to so sebou aj nejaké riziká. Ženy to robia, lebo sa chcú páčiť v prvom rade sebe a to zaručuje, že sa aj v spoločnosti cítime príjemne. Chceš povedať, že ty sa neholíš, nemaľuješ, nefarbíš si vlasy, neupravuješ si obočie a pod.? Si úplne prirodzená bez nejakých úprav a ešte k tomu si so sebou spokojná? Tak tomu neverím.
diamondka pochopila…teraz je znova dalšia ktora nechape,že si to davame robit pre seba!!!
Stáva sa to tu často?
Mňa by len zaujímalo prečo to robia? Ja tiež napríklad som dosť proti alkoholikom, feťákom a tak ďalej, ale nikdy by ma nenapadlo nájsť nejaké fórum, kďe si takýto nejakí ľudia dopisujú a išla do nich kafrať. Snáď si nemyslia, že sa im podarí niektorú z nás odvrátiť od rozhodnutia. Už keď sme sa sem zapojili, tak pravdepodobne sme na 99% rozhodnuté a nepresvedčí nás niekto, koho ani nepoznáme.
Keď je človek s niečim nespokojný, tak to rieši, alebo sa toho zbaví, alebo si to nevšíma. Preto nechápem, ak im tak vadia naše zámery, prečo si nás všímajú a zbytočne strkajú nos tam, kde nie sú vítané. Pripadajú mi ako otravní podomoví predavači, ktorých nikto nepozval.
rozmýšlame-lebo mame rozum
Takže podľa teba my nerozmýšľame a sme primitívne, tak potom by malo byť pre teba vysokointeligentnú jednoduché, presvedčiť niektorú z nás, aby sme zmenili svoj zámer. Alebo vieš čo, ak si taká super rozumná a dokonalá, choď presvedčiť nejakého plastického chirurga, aby tieto operácie už nerobil. To by bol pre teba ozajstný triumf. Možno ti ide len o to, že tým chirurgom závidíš ich lepší zárobok, pretože im platíme za to, aby sme sa si raz a navždy zlepšili sebavedomie. A takouto cestou im chceš kaziť kšefty. Prečo si vy, ktoré ste tak zásadne proti našim zámerom nezaložíte svoje fórum, kde na nás budete neustále hádzať kritiku? Tuna aj-tak nebudeš mať úspech.
ahoj Juli.Ja som ešte nebola na konzultácii,iba sa rozhodujem.Si veľmi zlatá,že si mi napísala.Ďakujem.
elis,reagovala si na môj príspevok?
Ups, nechala som sa uniesť a nevšimla som si že… Ale nevadí, stojím si za tým.