Plastický chirurg

Ahoj ja tiez cvicim, nie profi ani nechodim na sutaze, ale pred operaciou som vytlačila 40. Mám 300ml pod sval okruhle. S hojenim nemam problemy znasala som to lepsie ako baby co necvicia ved na svalovku som zvyknuta. Som 6 tyz. po operacii a pomaly začínam cvicit.

PATricia A KIKA diky za odpoved.
este sa chcem spytat ci si tiez nahmatate od jazvy k podpazusiu akoby zilu,alebo sval.dufam ze to nieje implos.a mate tiez niekde jazvu zhrubnutejsiu?diky

mne robil Cerven modelaciu a musim ho pochvalit, vsetka cest. Kto videl videl vysledok mi dal za pravdu.Neviem ze by ho ten alkohol tak zmohol?

ahojte kočky,idete niektora ku dr.červeňovi 18.marca?

Ahoj. Dík za odpoveď. Môžem sa ešte opýtať, kto a kde Ti robil tu operáciu? Prosím, napíš mi odpoveď na môj mail sweetjane3@gmail.com
Ďakujem.

ja som bola u Cervena pred rok apol a som velmi spokojna …prsia mam krasne aj ked teraz by som uz chcela vacsie …ale to vravi kazda co je uz po

HEJI,

nie, nič také si nenahmatám, zatial mám všetko v poriadku, prská už mäknú a sadajú. A jazvičky mi urobil ukážkové. Sú krásne zahojené - len taká 5 cm dlhá jemná biela čiaročka.

PATI dik za odpoved.ono to nevidiet ale ked sa sustredim na dotyka zatlacenie tak tam nieco pruzi ako neviem ci ma pochopis ale ako ked na zile alebo tepne pritlacis a vrati sa spat akoby sval alebo je mozne ze je to okraj implosu?asi 3cm od jazvy k pazusiu.a na druhom od jazvy k dekoltu.a dnes ma to pri dekolte zacalo aj boliet ako svalovica,modrina.

V BB dr. Pikula

ahojte kočky,idete niektora ku dr.červeňovi 18.marca?

ahoj baby!!!
zajtra okolo 9 budem lezat pod skalpelom dr.trsku…

ahoj baby.dali ste si niktora zvacsit prsia s rezom v okoli pupka ? je to tzv.T.U.B.A rez.ak mate nejake info o tom napiste nieco prosim.

ahoj baby,dnes som po op.13ty den a dost ma boli jedna ruka,skor tam mam strasnu svalovku ako bolest,mala ste to niektora?Bola som na zvacseni prs

drzim palce

Skus minarovjecha ,ten robi bez problemov baby co chodia so mnou do fitka a tie didinky su prekrasne

siska,
ta bolest Ta prejde aj mna bolela jedna ruka ,je to asi narusenim nejakeho nervu .Musis len vydrzat

MARTINA drzim zajtra palce.uvidis budes spokojna.je dobry

Dakujem baby!!!

dam vam vediet ako som dopadla…

A musela si pred operáciou prestať na určitú dobu cvičiť? Nezačínaš s tým cvičením veľmi skoro? Každý doktor predsa vraví, že cvičiť môžeš začať najskôr po 3 mesiacoch. Budeš aj naďalej robiť tlaky? Nebojíš sa, že tým tlakom na implantát vzniknú nejaké komplikácie?

Dr. mi povedal ze po 1 mesiaci mozem vsetko, ale civcit musim v tej podprsenke ktoru som dostala po operacii. Tlaky som zatial skusala iba s jednoruckami najprv 4 kilove dnes som uz cvicila s 8kg. Pomaly pridavam ale tak aby ma nic nebolelo.