Aj moje boli pevne no po operaciia asi cca dva mesiace som si zacala vsimat ze ked ich prejdem rokou citim mierne vlnenie pod kozou a na vrchu cca akoze pri bradavke ako keby bolo prazne nevyplnene…s operaciou som bola spokojna ale za tolky peniaz a ja maa na dotyk vlnenie to sa mi nepaci…doktor povedal ze to je dake usadenie tuku alebo co ale ved pre boha to mali byt pekne hladke prsia a nie vlnite.idem napisat do tei sikielky
Dakujem Yaya, idem tam skusit napisat a som zvedava co mi odpovedia.Fakt diiik
Mekiko
nie je zac:)
daj potom vediet ako si dopadla…
baby mam 28 dni po opke.baby aj vas bolelo v podpazusi ako svalovica alebo modrina?mna to teraz boli a pri tlaku mam taky divny pocit na jeden prsnik pri tlaku napr.ked otvaram dvere ked ide klucka tazko alebo zatvaram dvere na aute.diky
ahoj matka nebola si v SNOP vo štvrtok 8.1. okolo 14? to si bola ty? ja idem na radu prvá tak to vyzerá v pondelok…kecali sme s doktorkou dlho super žena…važne zatial ma strach celkom obchádza na to že mam opku o 3 dni…
Ešte raz zopakujem otázku: Nemáte niektorá tiež termín na 2.2. do Snopu?
ahoj heja, mozem len potvrdit moju skusenost,asi po 3 tyz. po opke som rozhybala lavu ruku,uplne rovnake pocity som mala,je to zevraj bezne,sval by ml povlit,jasom uplne vystrasila lekara,ze neviem s lavou ani pohnut,tak sa smial,ale j nie ;))teraz som presne mesiac po opke a je zvlastne,ze sa to hojenie prejvuje az po tyzdni,tym myslim,ze 5 dni rovnaka bolest,a zrazu na 7 den zmena ako hrom…a stale je to tak ;)) bude dobre,neboj 
ahoj Zuzka,ano to som bola ja.Dr.je uplne super…
najprv som mala ist ja prva,ale ze musim cestovat tak to zmenili…
…mici…kedy si volala Trškovi? Aj ja som sa chcela prehodiť na 26-teho a ísť tie janušky pozrieť…hlavne aj kôli segre…a už normálne pracuješ? …aá tedy jo! Už mi to tu aj lezie hore krkom…rýchlo sa zobuď, chcem ti zavolať
Dievcata plati sa za konzultaciu u primara Mladekav Nitre?Nemyslim predop.vysetrenia, len za dohodnutie terminu a informaciu, ako to vsetko prebehne.Dakujem
pre suzi!!!ktory lekar ti to urobil zle?aj mne to urobil zle
waldman je fuser a nie plasticky chirurg
staci ked sa spojis somnou a ja som po troch operaciach a dopadli zle robil mi ich fuser Cerven!!! akurat absolvoval protialkoh…liecenie
spoj sa somnou a ja ti poviem vela o doktorovy cervenovy je to absolutny babrak
Ahojte!
Baby, vzdala som to. Hovorila som s Trškom, kvôli veľkosto môjho svalu, je to roziko oveľa väčšie ako pri bežných diavčatách. Je tam riziko vytlačenia implantátu, pre nedostatok tkaniva mi hrozí, že bude vyditeľná hrana svalu a horšia hojiteľnosť. Mám obmedziť cvičenie, aby ten sval ochabol. Som veľmi sklamaná, hlavne preto, že termín som mala 26.1. v ŠNOPE, dokonca som prostredníctvom mailu zistila, že v ten istý termín tam ide aj jedna rovnako stará baba, s rovnakým menom a pre rovnaký implantát. Už som bola fakt pripravená, no asi mi je súdené ísť s týmto komplexom, celý zbytok života 
Ahojte babenky tak som v soku co tu citam…ak teda davam sem svoj mail a mozeme sa osobne stretnut…ja som nespokojna lebo som cakala ze budem mat krasne hladke prsia takze ma to dost mrzi kedze som si plnila sen…kontakt 0911 102 465
ahoj,
nie u Mládeka sa za konzultáciu neplatí
Berenisse1 a čo sa ti stalo? Nechceš ísť k nemu na opravu? Každy lekár robí chyby .
Baby ja mam od Červena robený nos a som veľmi spokojná. No asi každému doktorovi ide niečo iné. A zase kamaratka, čo bola u ineho doktora tak ten jej uplne dodrbal nos, ale ine operácie mu idu v pohode.
…to ti pisala ta ista osoba…pod inymi menami…