ahoj Zuzi! som rada ze si napisala,ja nemam tiez ziadne bolesti-teda lopatky ano a ked si lahnem tak este citim tlak na hrudnu kost.Tabletku proti bolesti som si dala dnes doobeda,ale v podstate som ani nemusela.Inak uz chodim s dcerkou-drzi ma za palec a prechadzame sa po byte.Ale,jasne davam si pozor.Ozvi sa niekedy…Co mas noveho atd.Na stychy ides tiez 26.1.?
PATKA-dik,ja mam tiez anatomicke 320ml impantaty,a tiez obcas citim to prelievanie…Ale da sa to…
ano mam tiez 26.1 ale ma ten leukoplast začina svrbieť…to musíme mať zalepené celé 2 týždne?
shojte kocky, vcera som si dala zvacsit pery.
ma take zmiesane pocity, kolka vam kocky trvalo kym zmizol uplne opuch?nemali ste na perach male hrudky?
diky za info
asi musime.mna to tiez strasne svrbi-manzel ma masiruje a skrabka…aspon nieco…Uz si si pozrela nove prsia?ja este nie…asi vydrzim az do toho 26teho
Ďakujem Vám, dievčence, za povzbudenie. Som rada, že niekto(aj keď neznámy)má pre moje vylepšenia pochopenie! Ja sa nevzdám a dúfam, že už čoskoro budem patriť do tohoto veľkého a spokojného klubu pekných prsnatých žien.
Trška je dobrý, ale nerád dáva imploše pod sval. Ja som išla inde, lebo mi tvrdil, že pod sval má veľa rizík - a na wene aj zahraničnom píšu skôr naopak, že problémy bývajú pod žľazu. Neviem kto má pravdu, ale mám pod sval a som spokojná.
Mal som pochybnosti pre operaciu na slovensku, no naivne som dufal, ze lekar so skusenostami je dobry tu i na zapade, no teraz viem, ze slovaci su fusery. cudna kultura, cudna mentalita, a lekari su tu na tom fakt biedne, ale hraju sa na profesionalov, je to tu fakt zaostala vychodna europa, na ktoru zapad pozera ako na nedoverihodnu a hodnotovu zdegenerovanu cast europy, a ja, ale i clovek s dostatkom seba analyzy i sebakritiky s tym musi suhlasit.
Aký máš problém Alex? Tiež si ideš dať zväčšiť, prípadne zmenšiť prsia? Táto diskusia je tu o tom, vieš?Alebo chceš len nasilu tu niekomu pokaziť náladu.
Aby nedošlo k nedorozumenie, to som napísala ja, Ivana 1
oprava- k nedorozumeniu
kika,bola si,prosim Ta? zaujima ma,ako si dopadla
ahoj,ja chcem ist len na modelaž prsnikov,ale prave kvoli cviceniu stale zvažujem,ci ist alebo nie.neviem si predstavit 2-3 mes neist do fitka.a najma,mam maleho syna,ma 10kg,musim ho dvihat.takže miernym cvicenim si nic nepobabral? ve dnemusim dvihat 16-ky na tlaky,staci mi len tak,ako pisem Ty.napis mi,prosim viac info katka122@orangemail.sk
No aj ja by som rada vedela aky máš problém? čo na tebe, alebo tvojej kamoške niečo pokazili?
Trska? vsak on dava len pod sval…Ja som bola tiez unho aj vela inych bab a vsetky maju pod sval…
som prekvapena…
pipula,prosim Ta,posli mi mail na Teba,idem na mastopexiu a potrebujem sa poradit.dakujem
Ahojte baby.
mala by som 1 otazocku mozno ma niekto skusenosti.
Je lepsie das si spravit silikonove implantaty pred tehotenstvom alebo az po?
Mam 23 rokov, uz dlho planujem silikony(moje prsia=hroza:))je to proste moj sen:) Ale tiez by som chcela mat v buducnosti, za take 3-4 roky, deti.
Chcela by som vediet ake mate skusenosti, mamicky. Zmenil sa tvar prs po kojeni? Alebo sa pohol/pooticil/povolil silikon? Neboli uz prsia take pekne ako predtym alebo sa ich tvar nezmenil?
Co som sa dozvedela niektor.babam sa tvar prs po kojeni zmenil, poklesli, silikon sa povolil…a isli potom znova na operaciu
Ak mate skusenosti prosim sem s nimi:)
Dakujem pekne :*
Odporúčam Regana Beloviča z Ústavu lekárskej kozmetiky v BA.
ahojte,bola niektora z Vas na predoperacnych v Novamede?dakujem…
ahoj, ja som bola, objednás sa na urcitu hodinu a za chvilku to mas hotove, na vysledky cakat nemusis, staci si zavolat ci je to vporiadku a vyzdvihnes si ich pred opkou.Komu ides na OP?