Plastický chirurg

Ahojcek,ja idem k Cervenovi…ty si bola u koho?

ahojte kočky,idete niektora ku dr.červeňovi 18.marca?

ahoj Carmen,ja idem az v aprili:-))

Laure-to je škoda ,neviem tu najst nikoho kto by mal taky termin ako ja

Baby opku som mala 12.12.08.este je to 5 tyzdnov,vadilo by dat si na jeden vecer do siat normalnu podprsenku?diky za odpoved

HEJA:

ahoj, ja som bola operovaná 4.12. a aj ja mám ten istý problém, že kedy si konečne budem môcť dať podprsenku.Ja som si totiž už aj skúšala v obchode nejaké podprsenky, ale musím sa ti priznať, že som sa v nich necítila ešte moc pohodlne, boli to samozrejme podprsky s kosticou, ale bez vyberatelných vankušikov,vyzerali úžasne ale na pocit nič moc. Ešte asi počkám na to aby sa mi prská ešte viac usadili a koža sa musí tiež ešte viac uvolniť a potom ich snáď do tej podprsky lepšie uložím.

PRE IVANKU:

ahoj Ivanka, prosím ťa kedy si si mohla dať normálnu podprsenku? Ja som si už nejaké skúšala ale necitim sa v nich ešte dobre. Aby som ti to trošku vysvetlila:

predtým som mala maličké 1-ky a teraz mám 3-ky a koža tým pádom ešte nie je natoľko uvolnená, aby som si prská do podprsenky mohla ,natlačiť. Podotýkam, že som si skúšala podprsenky s kosticou, ale bez nejakých vypchávok, ktoré konečne nepotrebujem a samozrejme ani nechcem zbytočne tak skoro po operácii tlačiť do implantátov.
Bola som operovaná 4.12.2008
Ďakujem za odpoveď, pomôžeš mi tvojou skúsenosťou. Cmuk

Patricia,
ja som si podprdu s kosticami dala az po 6-tich tyzdnoch od opky,aj to nie na cely den.ja som sa dr.na to pytala,ze kedy mozem zacat nosit kostice,povedal,ze kludne po 6-tich tyzdnoch,len aby netlacili na jazvy.niektori lekari odporucaju neskor,je to asi individualne.ja som zo zaciatku tiez mala taky zvlastny pocit,chvilku som si musela na ne zvykat,ale teraz je to uz v pohode.skusaj ju nostit postupne,nie na cely den.ja som bola na opke 3.11.08.

inak babeny,
same vycitite,kedy je ten spravny cas.ja sa uz aj pomalicky pretacam v spanku na brucho,aj ked este nie celkom a nadlho,tiez to este nie je uplne pohodlne.u mna dlho trvalo,kym som zacala vobec spat na boku.

ahoj sorry ze ta otravujem ale mam zaujem si dat spravit prsia ale neviem ku komu a akao vidim ty to mas za sebou…kolko to stoji?a ako dlho po zakroku musis lezat?uz vopred dakujem za odpoved…

ahoj mozes mi poradit ktory lekar je fakt dobry?

Zuzka z 12.1.ako sa citis? ako ti je? dnes mame tyzden za nami.Mna trochu tlaci podprda na jazvy-hlavne na pravej strane-ked sa v spanku viacej zosuchnem do polohy skoro “rovnej”.Inak pohoda.Nudim sa tak trochu-kedze sa šetrim…žiadne upratovanie(upratuje manzel) a tak pod.Ešte aspon tyzden,nech nenastanu zbytočne komplikacie.Pa,ozvi sa.mata

Ahojte kočky…chcem sa spytat ci antikoncepcia ma nieco spolocne s operaciou prs?? nieco sa mi mari ze ano ale neviem co…poradte prosim

Ivanka,

ďakujem ti za tvoje skúsenosti, presne si to vystihla, aj ja mám ,taký zvláštny pocit, ked si dám podprsenku. Akoby ma chcela všade tlačiť a pritom je presne na moje nové bambulky. Ešte počkám a postupne sa to bude uvoľnovať…Asi si pôjdem kúpiť zatiaľ športovú - tielkovú podprsenku, aj tie majú v dosť slušnej ponuke. Ďakujem
PS: moje kamošky sú po operácii viac ako 2 roky a už si presne nepamätajú na tieto záležitosti, tak ďakujem za písmenká.

ahoj mati…ja uz beham po vonku nevydrzim doma sediet…ale pracujem len nohami 8) uz chcem mat dole tu popdprdu už mi to vadí a tlačí…na jazvy nie ale strašne ma svrbia teba nie? bolesti nemam chvalabohu a tak ešte tyžden…kolko musíme potom nosiť tu popdrdu …iba v nej spávať? maj sa pekne …zuzana

Kati, hod sem mail, napisem ti.papa

Baby,ja Vam tak zavidim,ze uz mate potom:-)))

Čaaaute žienky :-)) ja mám prsíčka vylepšené už vyše roka (9.1. sme oslávili výročie) :slight_smile: a každej odporúčam nosiť tú podprsenku čo najdlhšie…ja som ju nosila 6 týždňov počas celého dňa i noci, a ďalšie 2 mesiace na noc…rozhodne to netreba podceňovať…

ahoj Zuzi-aj ja som uz bola vonku…Podprda vadi aj mne,ale musime ju nosit este 6 tyzdnov a aj v noci.Svrbia aj mna,a na tej pravej strane ma to trochu taha…

Ahojte, máte niekto skúsenosti s Interklinik v Ba? Plánujem ísť na operáciu pŕs a rada by som o nich mala nejaké referencie. Dik