Plastický chirurg

povedal mi, že mám pekný nos a či chcem vyzerať ako Jackson. lenže sú to moje peniaze a ja rozhodnem, ako budem vyzerať. a ten nos je stále obrovský, čo mi potvrdilo aj moje okolie. bola som uňho 2 krát a stále to nie je to, čo som chcela. ja viem, že sa musí vychádzať z pôvodného nosa, ale ja som chcela normálny, rovný nos a nemám ho… naj kamoška, ktorá ma pozná 15 rokov si nevšimla žiadnu zmenu. teraz idem ku Kováčovi do BB, je to vraj najlepší odborník na nosy na Slovensku, tak som zvedavá, či mi dovolí 3. operáciu… nerada by som mala pekný nos za cenu dýchania ústami. určite sa tu nejaké kočky do mňa budú navážať, že je dobrý doktor a že nech ho neohováram. je to môj názor na jeho prácu na mojej tvári. ale nikdy som nepovedala, že je zlý. je to vlastne jediný doktor, ktorému by som sa kedykoľvek zverila do rúk :)))

Ak sa chystaš k nemu do ružinova, tak si to dobre rozmysli, tam nemaju na nikoho čas, lebo tam maju aj všelijake úrazy a ine operácie. To nie je klinika iba na esteticku chirurgiu, ako napr. v sukromnom centr, kde sa ti aj lekar viacej venuje a nerobí všetko narýchlo.
V štatnej operácia bude rýchlo spravená, preväz tiež narýchlo, aby mohol utekať zase rýchlo na operačku, alebo rýchlo spraviť druhý preväz, napr, prišité prsty. To to sa v sukromných centrách aspoň nerobí a venujú sa ti.
Teraz nehovorím presne o doc.Fedelešovi, ale o všetkých čo sú tam. Aj ja som tam pôvodne chcela ísť na operáciu nosa, ale doktor mi ani nestihol všetko vysvetliť a ponahlal sa preč. Radšej som potom išla do ULK a nelutujem.

To nie je len, sa navazat do niekoho.Ty mas taku skusenost a hotovo.Ja ju mam dobru, tak preco by som mala na teba utocit.Ved to sa mohlo stat aj mne.No neviem ci mi uveris, alebo nie, ale tiez ma napadlo, ze zalezi aj na tom asi,ake to bolo povodne a tiez, co od toho ocakavas.Vies, ci to nemas ozaj velmi z idealizovane.Skoda, ze neviem, ako si vyzerala povodne a ako teraz.No ale uvidis, co ti povie tento lekar.Len hlavne pozor, aj na to dychanie,aby ti to neublizilo.Kedy tam ides?Hlavne sa ozvi, som strasne zvedava, co ti povie.Odkial si, ak sa mozem spytat?

Ahojte kočky. Vcera som pisla Fabrymu aj Trškvi, ci by pre mna nenasiel termin na konzultaciu. Fabry mi uz aj odpisal ze piatok 13.2. o 11:00 mozem prist na konzultaciu. Jej už sa tesim. Dufam ze mi odpovie aj Trska. Potom Vam poviem ako mi poradil.

Ahoj, ja sa tiez chystam podstupit plastiku nosa u dr. Cervena, rada by som si ho dala vyrovnat z boku a trocha zmensit. Co presne robil tebe? Dakujem :slight_smile:

Ahoj Mandy
velmi rada by som ta uistila že sa zverujes do dobrych ruk. Bola som v tej Ružinovskej nemocnici(kde je chirurgia ruky) na prska pred dvoma tyždnami a som velmi spokojna…ta starostlivost je tam na vysokej urovni a bude o teba velmi dobre postarane aj po zakroku a to je velmi dolezite…videla som dievcata ktore mali prsia velmi modrinove a citlive dlhu dobu po zakrok. Mne zakrok robil pan doktor Chovan, a nemozem sa vobec na nic stazovat. Po 10. dnoch som bola schopna nastupit do prace a bolesti som citila ozaj iba par prvych dni. Ak ta bude nieco zaujimat kludne sa na mna obrat velmi rada ti odpoviem…a prajem vela štastia

Ahojte.
Baby, prosím Vás, poradťe mi nejakú masť na jazvy. Včera mi vyberali stehy a doktor mi povedal, že jazvy si mám natierať obyčajným bežným krémom. Viem však, že sú aj špeciálne krémy na jazvy. Aké sú teda nejaké dobré osvedčené krémy na jazvy, a koľko približne stoja?

Ahoj prosim ta potom napis ako prebiehala konzultacka u fabryho ja idem k nemu v marci…

Ahoj Sweetjane…
…ja poznám jeden gél na jazvy, ale to je na zahojené jazvy …nešpekuluj aby si si tam nenahnala infekciu alebo čo, lekár dobre vie čo ti hovorí… to si musíš natierať aj kvôli tomu aby ti tie jazvy zmekli…pa

Ahoj Janka,
písala som ti e-mail na tvoj súkromný už dávnejšie. Si sa mi neozvala. Ako sa máš?? Ja už celkom dobre. Už chodím aj do práce.Ozvy sa mi.pa

ahoj,mne povedal Dr.ze pokial su este chrasticky…davat na to repik a az po zlupnuti vsetkych chrasticiek potierat kremom!
Ja som si davala nechtikovu masticku a teraz som zacala s gelom…contractubex…som mesiac po opke!
repik stoji okolo 2,5eura,nechtikova mast 5 euro a contractubex okolo 8-10eur
pa

skús Contractubex (cca 270 sk), alebo Dermatix (cca 1400 sk). ale používať sa môžu najskôr mesiac po zákroku

ja som zajtra 2 mesiace po opke a naozaj je najlepsia obycajna indulona.mozno potom dam contratubex tu mam odskusanu pri detoch po jazvach.ale indulone je super.ale najprv treba iba namacat repikom chrasty a oni pekne zlezu

už 2. deň sa ti snažím odpísať a vôbec to nejde!!!

sweetjane3 …tie kremiky na jazvy vraj niesu vobec ucinne.
Dievcata zo skusenosti odporucaju ten repikovy odvar a kremik…a mne to povedal aj lekar

Caute baby odporucam vam stranku forumplastika.sk, je tam pekne forum, poradia vam aj lekari :slight_smile:

Ahoj Jani! Som veľmi rada, že sme sa konečne skontaktovali. Nedostala som totiž od Teba žiaden mail. Určite si ho poslala na: sweetjane3@gmail.com? Fakt mi nič neprišlo.
Mne sa to všetko skomplikovalo, prsia mi 2 týždne po operácii strašne opuchli, hlavne pravá cici. Mám rozsiahly hematón a cici sú fakt spuchnuté a modré. Doktor mi ani nemohol vybrať na prvý termín stehy, lebo pravá cici bola veľmi naliatá. Dal mi tabletky priamo na vstrebanie hematónu a mala som si to potierať gélom LIOTON 100 000, aby sa vstrebali modriny a opuch. Doktor sa obával, či to tá koža vôbec vydrží. Boli to strašne stresy, že čo ďalej, hlavne keď doktor povedal vetu typu: " No, neviem, či nakoniec ešte nebudeme aj Vy aj ja sklamaní"…
Snažila som sa myslieť pozítívne a dodržala som všetko, čo povedal a zdá sa, že sa trošku polepšilo. Tento utorok mi vybral stehy, hematón sa ale ešte stále celkom nevstrebal. Mám ho ďalej potierať a ak nebudú komplikácie, tak po mesiaci mám prísť na kontrolu.
Každopádne, užila som si stresu viac než dosť a ak by som sa mala rozhodnúť ešte raz, neviem, či by som sa na to ešte raz dala. Najprv to krvácanie, potom hematón. No, dúfam, že už ma žiadne nemilé prekvapenie nečaká.
A čo ty? ako sa cítiš? Si spokojná?

Ahojte baby. dnes mi pisla aj doktor Trska ze konzultaciu mi vie dat az na 13.3. je to dost daleko este a pyta si 15 euro za to. to som ani nevedela. preco sa u neho tak dlho caka? a potom by mi kedy dal opku?

Ahoj Adka…
… no asi preto sa u neho tak dlho čaká, lebo je dobrý v tom ,čo robí a ja osobne si myslím , že na takúto vec sa oplatí čakať … a nie rychlo , rychlo len aby to už bolo…aj ja som čakala na opku 4 mesiace…a som veľmi spokojná…nezabudni pomali ďalej zájdeš :slight_smile:

Ahoj,ja som si jazvy výborne zahojila koncentrovaným aloe vera gélom…