Plastický chirurg

Ja len tolko, ze Dr. Brozman by mal ukoncit posobenie plastickeho chirurga. Dokalicil moju znamu a ta sa z toho nevie spamatat. zobral peniaze a dokalicil cloveka. Preziva strasne utrpenie. Mali by ho vylucit z lekarskej asociacie pre nesposobilost.

Pre Dadu
no no, presne tam idem.Ja som bola prvý krát v roku 2007 a mala som mať obku v januári , ale nejako mi to nevychádzalo ( peniažky ) a tak sme to s doktorkom odložili na neurčito.Po roku som sa mu teda ozvala a bol zlatí, pamätal si ma a 02.marca idem na to:-) Mám obavy, lebo nemám svoje prská dokonalé, kojenie zanechalo svoje stopy.Ale odmietla som mamapl.( vraj som tvrdohlavec podľa slov lekára ).Povedal, že dobre, ale že nech ho potom zo sekerov nenaháňam,lebo mi vraj potom vychádzajú veľké.teraz mám 80B, pod prsiami 74.Ja sa práveže teším, keď mi výjdu poriadne PLNÉ 4-rečky.Budúci týždeň idem ešte na pokec ohľadom objednávky, zatiaľ to videl na 395ml.Uvidím.

ahij mandy no tak drzim palceky nech ti to dobre dopadne ako mne ja som spokojna,ako som citala tak ti prsia mas a to riadne ja som nemala nic bola som plocha ako doska a konecne som si splnila sen mam zatial pekne dvojky ale este sa to hoji a odpucha tak na uplny vysledok si musim pockat,mne odporucil 245ml anatomicke pod sval a mne stacia na kolko som nic nemala.

Ahoj Jani,
chcem sa ťa opýtať, či jej robil ten nos iba raz, alebo či bola u neho aj na oprave. Dik za odpoveď.

Ahoj suzy, samozrejme ti drzime palce, verim, ze sa to tentokrat podari.je to mozno tazke takto na dialku upokojovat,ale o mesiac si mozn na to spomenies uz len sporadicky.vela zdaru,a napis,ako sa ti dari.pa

ahoj nevviete mi dakt niekto e-mail na dr. trsku a fabryho? vdaka

Adka
mail na Trsku je: plastickychirurg@gmail.com a telefonne cislo 0905 204 494, volat cca tak po 17 hod. Od rana operuje tak preto je lepsie volat tak neskôr. Na Fabryho bohuzial kontakt neviem. Skus si ho dat do vyhladavaca:)
Yaya

pre dadu : ďakujem moc !!!A ty s pekne hoj.Teším sa, na taký pocit, keď už bude všetko okajček

ahoj ak ti to pomoze tak tu mas cislo na fabryho 0905865758.vela ststia

ja som s dr Fabrym v kontakte cez tento email fabry@posoniumclinic.sk tak skus pa

Dobry vecer,pred casom som sem pisala a chcela som vediet, kto bol uz na operacii hornych viecok,u primara Mladeka z Nitry,aby sa mi ozval,ake s nim ma skusenosti.No tuto skusenost nemala ani jedna z vas.Chodi operovat aj do Brna a na ceskom fore,co sa tyka operacii oci,ho chvalili.Tu ste väcsinou, co mate skusenosti s prsiami, ale na takuto operaciu este namam odvahu a asi ani nikdy nenajdem.Ozvala sa nejaka baba, ze jej to nedopadlo u Mladeka dobre s nosom, ale ine ho zas chvalili.No chcela som len tolko, ze som v utorok zakrok podstupila u primara Mladeka, v pondelok este stichy. A mozem povedat, ze bol uplne skvely,ale co je podstatne, spravil mi krasne oci,co som ani nedufala,ze sa to da tak urobit.A som uplne iny clovek.Skutocne odviedol krasnu robotu, za co mu dakujem.Velmi som sa bala,ale vysledok super.

Ahojte,
Vie niekto nieco o Doc. Fedelesovi? Dakujem

Čaf…
…Janka ide na stehy v pondelok 9.2. do SNOP-ky o 16:00…pa

PRE SUZY:

ahoj zlatinko, je to hrozné že to musíš absolvovať znova.Iná alternatíva tu ale nie je. Ked to niekto takto zfušuje, mal by sa nad sebou zamyslieť a bud prestať operovať alebo si dávať pozor aby sa to už nezopakovalo. Nikomu sa nepáči ked za svoje peniaze nedostane to čo mu bolo slúbené. Ja som 2 mesiace po operácii a som spokojná :))) a stráááášne ti držím všetky palčeky nech ti to dopadne dobre. CMUK

ahoj,
to je super, že ti to dobre dopadlo. tá baba s nosom som ja. mňa tiež čaká operácia, ale už u iného lekára. ale nechcem tu Mládeka ohovárať, nie je zlý doktor, len mne to proste nevyšlo… kde ťa operoval? v nemocnici či na jednodňovej?

Ahoj velmi ma mrzi, ze ti to unho nevyslo, lebo toho som sa aj bala, a dala som to aj najavo.Tak dokazal, ze som sa bala zbytocne.Operoval ma vo fakultnej.Ani som nevedela, ze on chodi aj do tej jednodnovej a tiez do Brna.Vies, myslim, ze je dobry odbornik, ale ako sa hovori, ze niekedy sa aj tesar utne.Verim, ze to chcel urobit dobre,ale nevyslo to.Je pravda, ze su to nase peniaze, tak by sa to nemalo stat.No kazda musi ratat s urcitym rizikom.Pozri, co tu niektore pisu, co sa tyka prs a to je ina bolest po operacii no a predstava dalsej no nechcela by som zazit.Urcite aj tebe to nie je jedno, ale snad uz teraz to dopadne dobre.Aj skutocny machri to uz spackali, ale to je snad vsade.Zajtra idem na stichy, ale sa mi zda, ze jedno mam zapalene nie oko,len kadial vedu stichy.Nie je to jeho chyba,lebo vsetko bolo OK,len zrejme som si tam nieco zaniesla.Mam to tak od dnes.Neboli to a nejaka antibiot.mast to urobi, alebo to tak ma byt.Uvidim, co mi povie zajtra a napisem.Aj si uvedomil, ze pri tebe to nedopadlo dobre?Alebo nic je to OK?

Ahoj.Vedela by si mi povedat nieco CHirmed?Nenasla som tu nikoho kto by tam zakrok podstupil.Strasne tuzim po imlantatoch,a nevies nahodov ci sa da zakroch platit aj na splatky?

Ahojte babenky chcela by som sa spytat ci niekoho operoval Dr.Pikula v novanede.A co nanho poviete?

Ahoj Jana, tak stichy su z oci prec.Vsetko je OK.Mladek bol prijemny.Este ma poprosil, ze ci by som nemohla sa prist ale o mesiac ukazat, lebo ze by si to chcel odfotit, lebo az po mesiaci to bude totalne ukludnene a take ake to ma byt.Tak som mu slubila, ze sa zastavim.Tebe drzim palce, aby ti to dobre dopadlo.Kde a komu s tym teraz ides?Ja som rada, ze som si to dala urobit a ze mam za tym.Uz sa tesim, ako si konecne pekne namalujem oci.Mam uplne iny vyraz tvare.

ahoj,
ja som niekde čítala príspevok od baby, ktorá sa sťažovala na tohto doktora…