Plastický chirurg

Janka no to si ma moc nepotesila:(

sorry, ale nebudem ti klamať… mňa pred ním varovali, neposlúchla som a teraz si musím platiť opravu u iného doktora… nie je to vyslovene jeho vina, ale moc sa s tým nenadrel, toť môj názor… možno sa ti ozve RIA, tá si u Mládeka nedávno dala robiť viečka, ona má opačný názor ako ja… no ja vychádzam z názorov ľudí, ktorých poznám osobne a zo svojho vlastného. ale výber doktora je len a len na tebe… ako si ho našla? si z NR?

babika80
chcem sa opytat ked si nebola spokojna, tak si sa bola stazovat?/?

Zuzka z 12.1.-ako sa mas? Vsetko ok s prsiami? mata

Ahojky, ja len, že ak nemusíš, tak ani nerozmýšľaj nad tým, žeby si išla domov ešte v ten deň, ja si ani neviem predstaviť, ako by som doma ten zvyšok dňa a tú prvú noc prežila bez injekcií a infúzií od bolesti a na spanie, ktoré mne aj druhej babe, ktorá tam bola tiež, pichala celú noc sestrička, ver mi, že tabletky by ti určite nepomohli, na druhý deň je to už omnoho lepšie ale tú prvú noc domov ak nemusíš ani nechoď, ešte budeš rada, že si ostala, uvidíš :slight_smile:

Viem, ze tento odkaz bol pre Mandy ale dovolila som si do neho vstupit. Totiz trapi ma jedna vec: 10.3. idem k Dr. Fabrymu na zvacsenie prs. Mam naozaj straasne male prsia 0! Sice nosim max. vypchatu podprsenku…, ale obavam sa toho, ze to bude prilis vyditelna zmena. Nikto o tom nevie iba sestra a manzel a mam obavy z mojej mami. Meriam 176 cm a vazim 54 kg. Doktor mi da 300ml pod sval anatomicke. Mam sa coho obavat? Vsimne si to okolie?

Ahoj Kika, aj ja mam termin u Dr. Fabryho, na 10.3. Aku cenu ti povedal? Mne 2900 eur. Je to dost, pravdupovediac, neratala som s takou sumou. Bola som aj na konzultacii u Dr. Sisku v medical clinik, cena bola 70 tis, ale on bol hrozny! Otrasny pristup a triasli sa mu ruky! Viditelne. Potesim sa, ked mi odpovies. Dakujem

ahoj maťka, lenže mne doktor hneď pri konzultácii povedal, že si tam poležím 2-3 hodiny a idem domov. Ja som bola z toho prekvapená, ale keď tam nemôžem zostať, čo mi iné zostáva? len ísť domov. Ale ja idem len na modeláciu, ty si bola asi na augmentáciu, že?
Ďakujem ti za odpoveď…

Ja som isla v den operacie domov a mne to vyhovovalo maximalne.

Nikola ja som ta, co Jana spominala.3.2.09 vlastne pred 2 tyzd.mi Mladek robil horne viecka.Spravil mi ich uzasne.Bohuzial Jana ma zlu skusenost,co u mna je pravy opak.Mozem povedat, ze mam krasne oci, co som ani necakala, ze to take bude.Aj kamaratky mi hovoria, ze mi to urobil paradne.Platila som 276 eur, co je na Slovensku snad najmej.Blava 19000sk Piestany 12000sk.Skratka lacnejsie nenajdes.Ak sa chces spytat nieco podrobnejsie ozvi sa.Dnes som prisla po tyzdni z roboty.Este pre Janu:ahoj neviem, preco tie tvoje odpovede nepresli.Ozvi sa Ahoj

tak dik:) ta posledna veta Ti vysla :)))dufam,ze budes coskoro v poriadku,drz sa

idem až 6.4., takže dovtedy ma ešte čaká more stresu… ale dík, si zlatá

RIA

už som ti písala, je to trochu nižšie, tak sa na to mrkni… :slight_smile:

Pre Nikolu, alebo Noriku asi ide o tu istu osobu.Napis mi svoj mail a napisem ti priebeh toho zakroku hornych viecok.Nie je to nic strasne, aj ja som sa bala zbytocne, ale vysledok stoji zato.Cenu som spominala, ale je to suma vo fakultnej nemocnici 267 eur.Ta jednodnova je asi drahsia, je to sukromna klinika.Cislo ti dam aj priamo k nemu do ambulancie, do fakultnej, tam je primar.A kludne sa mozes na mna odvolat, ze som ti ho odporucila a ze to chces tiez tak pekne urobit.Robil mi to 03.02.09. Posli mail napisem ti viac, ale az zajtra poobede.Odkial si,mozme sa pripadne stretnut.Ja som z Topolcian.

micuška, ako si sa cítila večer a v noci? Mala si určite nejaké tabletky. A aká to bola operácia? Môžeš mi popísať viac? ďakujem…

ahojte…pripravujem sa na augmentáciu v Košiciach a rada by som popísala s niekym kto má s operáciou skúsenosť,alebo kto má priamo s týmto pracoviskom skúsenosti.

Aha, tak potom je to možno, ak modelácia iba, tak to je iné,preto som sa čudovala, tak ti držím palčeky, pa, pa

Ahoj Ria, aj ja uvažujem o plastike hornych viečok. Môžem ťa poprosiť, napíšeš mi ako to prebiehalo a kde si si to dala robit. Ja som bola pred dvoma rokmi na plastike dolnych viečok, možno je to dosť podobné, ale aj tak by som rada vedela ako to prebieha. Vdaka. môj mail: sely6@azet.sk

V den operacie to bolo v pohode aj cesta domov cca 70km. Vacsie bolesti som dostala az vecer, ale davala som si silne kvapky proti bolesti TRALGIT alebo TRAMAL a na noc mi stacila 1 tbl na spanie. Celu noc som prespala a rano mi bolo uz lepsie, ako vecer. Operovali ma cca o 10,30hod. Operacia trvala 120min, lebo mi robil modelaciu okolo dvorca + implantaty. Domov som isla o 14,30 hod. Vobec nic ma nebolelo. Asi 1hod po opke som uz bola sama na WC. Ozaj nic mi nebolo. Bolesti som dostala tak okolo 8,00 vecer, ale kvapky to stlmili perfektne. Ja som bola velmi rada, ze som doma a nie v nemocnici, teda na sukromnej klinike, operoval ma Fabry 12.02.2008, t.j. som rok PO.
Vela stastia.

ahojte kočky,chcem sa spytat ,ze asi kolko dni pred operaciou ste objednavali implantaty,dakujem