moooooooc ďakujem, veľmi si ma potešila, aj ja idem k Fábrymu, dám potom vedieť, ako to dopadlo mne… pá
Ďakujeeeeeeeem
Ahoj, mna operoval doktor Minaroviech, on je primar v Ruzinovskej nemocnici v Bratislave. Som snim velmi spokojna.
v KE je minimalne 5 pracovisk plastiky, takze konkretizuj o ktore mas zaujem
Ahojte dievcata, aj ja som jedna z tych, ktora tuzi po “normalnych” prsiach a sen by sa mi mal splnit 10.3. u Dr. Fabryho. Lenze…zacinam pochybovat. Ako je to s bolestami, budem schopna cca po 2 tyzdnoch ist do prace? Sice iba sedim za pocitacom, ale predsa… Pri mojej vyske 176 cm a vahe 54kg mi lekar navrhol 300ml anatomicke pod sval. Nie je to vela? T.c. mam “velkost” 0, iba sa vypchavam do podprsenky 70 B. Bude to oproti tomu velka zmena? Vsimne si to hned kazdy (vie to iba najblizsia rodina a rada by som, aby to tak zostalo). Naozaj zacinam pochybovat…prosim odpovedzte mi niektora, vyzerato to tu ako super zensky klub :o). A tiez sa velmi bojim pripadnych komplikacii, mam 2 male deti…Mozete mi niektora uz po OP poslat foto? A ak ste takej postavy ako ja, to by bolo super. Neviem si to totiz na sebe ani predstavit.Moj mail: mesika@centrum.sk
Moc-moc dakujem,papa
Ahoj Mesika,
ja mám 31 rokov a 12 ročnú dcérku. Bola som na operácii 4.12.2008 u Sisku (bez mäkčeňov, pretože je aj doktor Šiška)a som spokojná…veľmi!!!
Pred tým som mala maličké 1-ky a tiež mi dal anatomické eurosilicony.Dokonca mi vyrovnával veľkosť, pretože som mala lavý prsník menší o dosť, tak mi dal 325 ml a 300 ml. Neboj, dá sa to vydržať. Najhorší je ten den ked budeš zoperovaná, ale každý další den je lepší a lepší.Aj ja mám kancelársku robotu pri PC a tiež som šla do práce po 2-och týždnoch. Neboj to v pohode zvládneš. Ja ešte stále nosím špeciálnu podprsenku, začo ma môj lekár vychválil až do neba, pretože prská ešte stále ,sadajú, a je im lepšie v tejto podprsenke. A neboj, veľkosť ti vybral dobrú, budeš spokojná.O tom som presvedčená. A čo sa týka toho všimnutia, pokým budeš nosiť tú pooperačnú podprsenku, tak si to až tak ludia ktorí ťa poznajú moc nevšimnú, pretože tá ťa bude sťahovať, takže to bude vyzerať podobne ako predtým, aj ja som nosila predtým push up, čo najviac vypchaté, a po operácii to bude v tej podprsenke vyzerať na velkosť podobne ako si to mala pred operáciou. Držím ti palčeky.Smelo do toho.Ja som od operácie uplne iný človek, nenormálne mi to zdvihlo sebavedomie a aj moja polovička je spokojná.
Mesika
PS: ak budeš mať otázky, kludne mi napís alebo zavolaj, rada ti porozprávam svoje skúsenosti po operácii.
Patricia 0903 266 535
Volať mi môžeš navečer, vtedy už mám veget od práce.
Ahoj, prosim ta vies mi presne opisat kaps.kontrakt. - mas aj bolesti, zdeformovanie prsnika, ako dlho? Ja som 3 roky po operacii a tiez sa mi zda ze jeden prsnik mam ini ako druhy, mensi a aj tvar sa zacina odlisovat. To ides na kompletnu operaciu, idu ti vyberat oba implantaty a vlkladat nove? dakujem za odpoved
Ahoj Ria, ja som zo Štúrova, si veľmi zlatá tak tu je ten mail: norisfull@gmail.com, s doktorom som už volala dal mi termin do fakultnej na konzultaciu 2.3, som velmi mlada, mam len 23 ale s tymi vieckami mam problem uz dlhsie asi 2-3 roky, tak velmi dufam ze plastika mi pomoze. Napis mi please vsetko ako to prebiehalo, ci si mohla ist sama odtial domov, ci si na tom mala nejake naplaste, ak hej ako dlho, a ako za dlho sa ti to uplne zahojilo. Dakujem ti velmi pekne.
Ahojte byby, chcela by som sa opýtať, ktorá bola u dr Fabryho, pred 4 dňami som mu napísala e-mail, chcela som sa objednať na konzultáciu a ešte stále mi neprišla odpoveď. Pokúšala som sa mu dovolať, ale nik mi to neberie. Ako hlho ste čakali pokiaľ sa vám ozval?
Norika pisala som ti mail, ale neviem ci si ho dostala,lebo si mi neodpisala.Ozvi sa mi na tomto fore, ak si ho nedostala.Ria
ahoj lia…ja som bola v chirmed a su uzasny…mozem ti napiat viac v meili ak chces…
Prosím čo mam robiť. Bola som na operácii nosa, ktorý teraz vyzera z každej strany inak a doktor mi odmietol reoperáciu, pretože som mu neponúkla peniaze. Ale ja nemam peniaze na to aby som mohla ísť inde a možno by to bolo ešte horšie, pretože tento čo ma operoval aspoň vie čo a ako na tom robil.
Ak mam pravdu povedať, tak sa mi lepšie žilo (aj keď nie šťastne)s mojim pôvodným nosom s hrbolom. Teraz ani skoro nevychadzam na ulicu a nič ma nebaví, najradšej by som si niečo spravila.
ahoj,
Práve z tohto dovodu som stornovala moj termína zákroku…
Spýtala som sa na dôvody, pravdepodobnosti vziku kapsulatnej kont… Bolo mi povedane, ze práve taketo zaciatocne komplikacie ako napr. krvacanie,tvorba tekutin okolo implantatu su neskorsim dovodom vzniku kapsularnej kontrakcie. Najhorsie je v tom, ze zvycajne sa to neobaji mes, alebo 3 mes. po zakroku, ale niekolko rokov. Nechcela som takto zit, ze v tele mám bombu, o ktorej neviem kedy ma prekvapi.
Je mi moc luto a drzim ti palce, ale priprav sa na vsetko mozne.
ahoj sarah,ja ti poradit neviem,ale neboj sa urcite sa najde nejake riesenie,drzim ti palce,nebud smutna
ahoj,
tvoj doktor je ale dobrú …!!! reklamáciu by ti mal uznať a bezplatne, veď o tom reklamácia je… choď za ním ešte raz, že to nie je to, čo si chcela, že ej asymetrický, nech ti dá termín na opravu a určite mu nič nedávaj!!! ja som bola už 2. krát operovaná. prvý výsledok bol otrasný, reklamáciu mi našťastie uznal, posnažil sa trochu viac, ale stále to nie je ono. nešla som 2. krát pod nôž, aby ma cudzí ľudia v bare titulovali ako: tá s tým veľkým nosom. v apríli ma čaká tretia operáciu u odborníka na nosy, tak to už dúfam do tretice vyjde. určite si to s tým doktorom rieš a hlavne mu nedaj ani cent
Jani ja už neviem čo si mam o tom myslieť. Či mu išlo o peniaze, alebo o čo neviem. Ani sa nemal záujem so mnou o tom baviť. Radšej sa ponahľal preč. A to som si myslela, že nám maju pomahať k sebadôvere a nie ju ničiť. Skoro všade čítam, že sa robia po operácii niekedy menšie úpravy, kým nie je ten tvar normálny a že sa to stáva.
Takže vôbec nedávam vinu jemu.
Ahoj. Viem co asi prezivas, mne nedopadla dobre operacia zvacsenia prs. Ja som z toho bola tiez psychicky hotova. Len mne sa to dalo aspon schovat pod oblecenie. Reklamaciu mi uznali aj ked som si musela nejaku ciastku zaplatit znovu anesteziu a ubytovanie. Na reoperacii som bola pred 2 tyz. na tej istej klinike ale operoval ma uz iny chirurg. Teraz som nastasie uz v podstate spokojna!
A kde ta operovali? A co ti Dr. povedal, preco ti tu reoperaciu neuzna? Su na tej klinike aj iny chirurgovia? skus to riesit cez nich - aj ja som to tak spravila. Nemas fotku nosa pred operaciou, mozno aj to by pomohlo aby bolo vidiet ako ti to pokazil. Alebo skus zavolat na tu kliniku akoze mas zaujem o nejaku operaciu a chces sa spytak ako to u nich prebieha popripade keby sa operacia nepodarila - a ze co ti povedia. Neviem ako Ti inac pomoct. Hlavne nezufaj snad to dobre dopadne. Ak budes este na nieco zvedava kludne napis pokusim sa poradit. Tak sa drz pa.
ja mi vinu dávam, lebo by ti to mal bezplatne opraviť… vyzerá byť “dobrý charakter”… ak to nie je tajomstvo, kto ťa operoval? alebo aspoň kde?
Ahoj operovali ma v Ružinove. Meno nechcem povedať, ale myslela som si vtedy, že je to najlepší odborník zo všetkých. Bol velmi milý a vôbec by ma nenapadlo, ako sa bude chovať keby som mala nejaký problém. Tam normalne chodia na reoperácie aj k iným doktorom,lebo všetko je vidno keď to odpuchne a ako sa to zahojí, zrastie… Povedal mi že čo tam chcem na tom robiť, veď je to dobre…ak by bolo, tak za ním nejdem.