Ahojte, prosím vás baby, kde si dávate robiť predoperačné vyšetrenie? Bola som na konzultácii a rada by som si tieto veci vybavila v priebehu marca.
Ahojte, nejde niekto 11.marca na kliniku Chirmed?
ahoj,
bud cez internistku alebo obvodnú
Ahojte, neviem sa rozhodnut ku ktoremu Dr. mam ist. Mam hrozny nos (hruby a velky) a uz ma nebavi počuvat nanho tie blbe komentare
:(( Vie mi prosim niekto poradit?
caute baby… som už skoro 5 týždnov po opke prsiek, a stále mám také ťahanie sem tam štipkanie… Nieje to nič neznesiteľné ale nepríjemné…Mali ste aj vy taká niečo?? Ak hej tak kedy to asi prejde?? ďakujem
Ahoj Janka!!aj ja chcem ist na op, kedy sa ti zacalo to tahanie a stipkanie??hned po op??pytala si sa chirurga co to ma znamenat??boli bolesti velke po op??dakujem
Ahoj yaya!!Prosim ta ten pan Trska v akej nemocnici posobi a kolkjo si platila za op??dakujem
na nosy je odborník MUDr. Kováč z BB, je to ORL doktor, nie plastický chirurg
ahoj iza,
ides uz na opku,alebo len konzultaciu? ja planujem ist okolo 18.3., ale len na konzultaciu. ja som mimo slovenska, tak nemam vela info ohladom klinik v ke. preco si sa rozhodla pre nich? mas nejake doporucenia? dik
Cauko Yaya. Hej? Ides k Trskovi na WAL? Ak sa mozem opytat, kolko budes platit? Ja idem na konzultaciu buduci piatok do KE. Chcem ale dovtedy zistit, ci niekto nema s nimi skusenosti. Ceny vyzeraju v poho, tak neviem, dufam, ze sa 2. krat neoplachnem. Daj potom prosim vediet, ako si dopadla.
Ahoj Kathy,
no po opke boli samozrejme väčšie bolesti, ale nieje to nič strašné, budeš dostávať infúzie a na doma dostaneš tabletky, tak sa to dá vydržať…
napríklad dnes ma nič nebolí, ale zistila som, že je to v tom ako spím… sem tam sa zobudím na boku a to ma ešte bolí… 9.3. mám ísť na kontrolu po 6 týždnoch tak sa na to budem pýtať…operoval ma Trška… Je to fakt dobrý… Veľmi starostlivý…
Ahoj Kathy. Trska operuje v BA- SNOP, Ruzinov a Interklinik, potom este v PD - Cibamed. Ja som platila za 360 ml vysoky profil - anatomicke so vsetkym 82.000 sk. Bola som operovana v SNOP. Ak chces vediet nieco viac kludne sa pytaj:)
Ahoj Zuzu. No za horne a dolne brucho a boky okolo 35.000 sk. Ale cena este neni konecna lebo by som asi chcela uz aj vnutorne stehna a zadok. Ako si sa citila po lipo? Bola to strasna bolest? Ja neviem som sa nejako zlakla ked som citala o tej babe co zomrela po lipo. Ja neviem co sa to zacalo diat. Alebo sa len konecne zacalo aj o tom pisat. Ak sa smiem spytat ty si bola u koho na tej lipo? A ako s tou reklamaciou? To si neviem ani predstavit ze by ma pokreslili a neodsali by mi to. Ako ti to vysvetlili prosim ta? To je nehorazne…
ahoj mojenko-neboj sa,pri Trškovi sa ti nieco take nemôze stat…Nema sa odsat viac ako 3l!!! a urcite si uz citala novu Emmu-tak tam je to pekne napisane.
pa(externa)
Ahojky moja,
no ja som asi sialena.Ja viem ze TRska je super a velmi dôsledny. Ale vylakala ma aj ta baba co zomrela v Cechach. Ja si myslim ze tie predoperacne vysetrenia by sa nemali podcenovat. No ved ale nevie sa zatial co sa stalo. A mas pravdu - citala som aj Emmu. Inac - ohromny nadpis a pisane je o inom. Nakoniec len treba hladat vynikajuceho chirurga. A inac ako sa mavas? Ako prska? Vraj si mala nejake hrcky naspodu? Ja som mala tam kde mi koncili stehy - take ako gulky ale uz mi to zmizlo. Mne este tak nejak trosku vrzga - ale nie stale hore pri hrudnej kosti. Ale vraj to casom prejde - tak dufam ze hej:)
ahoj, ja idem toho 11.marca uz na opku. A nasla som ich na internete, tak som isla na konzultaciu. Aj kamaratka tam tiez bola pred 6 tyzdnami a je velmi spokojna. Vlastne som si pozrela ich galeriu fotiek a pacila sa mi ich praca. A tej kamaratke to tiez pekne urobili. Tak dufam ze aj mne sa to podari. A ty? Kedy by si to chcela?
Ahoj,mam sa celkom ok,tie hrčky este stale mam,su nahmatatelne na implosi na pravej strane-vznutornej.Nema to nic spolocne so stehmi-to sm mala aj ja…uz pomali miznu…si ich masirujem.
Tak som sa mierne zlakla,dnes idem volat Trskovi kvôli kontrole na pondelok.Mam aj skusku,tak nech si to vybavim naraz.
Ty si citis implos? Ja vôbec nie. No to som teda zvedava co ti na to povie…
Ahoj Jani,
je pravda, že k výsledkom predoperačných vyšetrení sa môžem dostať niekedy až po mesiaci, zdá sa mi to pridlho…Nemáš s tým skúsenosti? ďakujem…
Jani on ma aj atestaciu z plastickej chirurgie, Tak je to super.