Plastický chirurg

ahoj matka…sorac ze som sa dlho neozvala…uz si bola na kontrole po 6tyzdnoch? mne trska neodpisal zatial. nie je na dovolenke? hoji sa to v poho akurat jedna jazvycka horsie, ale nic ma uz neboli…zacinam striedat podprdu cez den sportovu uz som mala aj normalnu jeden vecer ale na druhy den ma pobolievala jazvycka tak to nebudem silit…a ty ako? uz nakupujes podprdy? 8)))

Elisabetta
dakujem za podporu. Aspoň vieš ako sa cítim hrozne, niekedy ma to chytí a preplačem dve hodiny a potom je na dva dni pokoj a potom zase. To je hrozný pocit beznadeje, hlavne keď mi dal najavo jeho nezaujem, ako keby som ho tým otravovala. Lenže mne to aj iný hovoria, že mi je to vidno, tak preto sa čudujem, že odborník to poprel.
A ty si bola 3x u toho istého doktora? Bola si v BA.

cau Sarah, ja som na tom podobne,akurat sa venujem researchu o reviziach, ak ti to pomoze, mozme o tom podebatit, lebo sa tiez chystam na reviziu,a inak, takisto banujem, ze som si nechal robit nos, necitim sa ako predtym, je to uplne ine, stratil som nielen vonkajsi vzhlad ale aj vnutorne sebavedomie a energiu,

Cau Jana, ja som tiez obet plastickych fuserov, a to som sa rozhodol zo dna na den, a teraz toho banujem, nie som to vobec ja,a inak, budem mat dalsiu operaciu asi za rok, lebo sa skor neda,chcel by som ale cez mail podebatit o tych operaciach predoslych,

ja podstupujem 3. operáciu na vlastné riziko, ale keď vidím tú skobu, čo mám medzi očami, tak mám chuť vystreliť si mozog z hlavy… ak by som si mala ešte raz vybrať, k plastickému chirurgovi by som s nosom určite nešla… ale to mám za to, že som si doktora vybrala podľa vzhľadu a nie podľa referencií…

Ahoj Salbea!!Dakujem ti za radu, kto ti robil nos?? Nevies nahodou nieco o chirurgovi, ktory posobi v Bratislave jeho meno je Minaroviech, uz aj na neho som pocula chvaly. A este som sa chcela spytat, som pocula, ze su viacere tvary silikonov, gulate, hruskovite atd, je to pravda?? dakujem

ahoj Kathy,meno doktora ktory mi vykonal rhinoplastiku ti z etickeho dovodu nepoviem,pretoze nie kazada operacia sa vydarí…mozno prave on ti ten nos vytvaruje dokonale,pri mne asi nemal svoj den,co sa tyka implantatov,skor by som premyslala nad ulozenim pod sval.Ja som si chcela dat implantaty znacky Mentor,tvar neviem,nebola som na konzultacii,ale jedna z tych mamiciek ma eurosilikony,druha mentor a tie s mentorom sa mi viac pacia…vybral jej doktor stredny profil,v mojom veku uz nema vyznam podstupovat esteticku operaciu,ty si ich este uzi a drzim palceky

Kathy pytala som sa na Minaroviecha,operuje v Ruzinove,je to vraj starsi pan,patri tam medzi spickovych odbornikov…viac o nom neviem

ahoj Zuzka!
ja sa chystam na kontrolu 7.3.este mu budem volat,mam v ten den skusku,tak aby som vybavila dve veci aspon…ked uz budem v Ba.
Ja nosim stale len tu retro,kupila som si aj normalne podprdy…75C,ale este som ich nemala.Mne sa nezda pravy prsnik…take mierne hrckovite to mam na spodku…

Čaute. Chcem sa Vás opýtať, či máte niekto skúsenosti s reklamáciou liposukcie.
Nie som spokojná s výsledkom, lebo mi sľúbili, že budú robiť aj boky brucha a robili mi len predné brucho. A najmä o tie boky mi išlo. Pred operkou mi tie boky normálne zakreslili a nakoniec ich vôbec nerobili! Chcem bezplatne reoperáciu, ale to sa im samozrejme nepáči. Platila som 34000 a odmietam im platiť znovu za niečo, čo už malo byť urobené. Chcú znovu 800 eur za boky. Ale tie už mali byť urobené na 1. krát. Sú neseriózni, lebo ak niečo neurobili na 100%, hoci som za to zaplatila nemalé prachy, musia mi to urobiť znovu. Poraďte mi prosím niekto

Ahoj Zuzu
ak sa smiem spytat u koho si bola? Lebo aj ja chcem ist na lipo. Doktora uz mam vybrateho. Inac ohromne co ti urobili. No a nemas nejaky doklad na ktorom je napisane ze co ti mali robit a neurobili?

ahoj …no ja musim ist na bud.tyzden lebo odchadzam do ameriky 6teho…marca…mna tie jazvy trochu pobolievaju inac mam super velkost velmi pekne mi to spravil…8)))

ahoj Kathy na prsia ti mozem odporucit Dr.Palencar z BA Ruzinov som 4tyzdne po opke a som velmi spokojna robil aj moju sestru na kolko sme neboli obdarovane prsiami ale robil aj kamosky a su vsetky spokojne.

Ahoj M a môžem vedieť, kde teba operovali? Maš pravdu stratila som to vnútorné sebavedomie tak ako ty. A to mame za to, že sme chceli vyzerať lepšie.
A tebe sa čo nepáči? Nejde ti k tvari?

Ahoj Salbea!!!Dakujem ti za vsetko, si mi veeeelmi pomohla :slight_smile:

Cauko Yaya. tak Ty si presne moja krvna skupina, ja sa tiez chystam na prsia, ale az o par rockov, po detoch. No ohladom tej lipo, bola som v BA, neodporucam celkovo ist do BA, lebo odrbkavaju s cenami. Na vychode maju nizsie ceny, buduci piatok sa chystam do KE na konzultaciu. Chcem si to dat napravit do Kosic. Na Mojmirovej 8 sidli centum plastic. a estetic. chirurgie, tak ich chcem navstivit

Caute, chystam sa na liposukciu do Kosic do Centra plastic. a estetic. chirurgie na Mojmírovej 8. Máte skúsenosti s touto klinikou? Pani Dr. Kačmáriková by tam mala robiť liposukciu WAL. Boli ste niekto tu?
Diiiik

Ahoj Zuzu, tak ja uz prska mam. Ja som nevydrzala az po detoch. Este ich neplanujeme takze tak. Robili mi ich v BA. Konkretne dr. Trska a som veeeeelmi spokojna. Tak som sa dohodla u neho aj na lipo robenu WAL. Takze dufam ze to dobre dopadne.
Tak som zvedava ako pochodis v KE. Daj mi potom vediet.
A s tou reklamaciou si nepochodila? Ci uvidis co ti na to povedia v KE?

nie nahodou MUDr. Kačmarčíková?

Lesia čau. Neviem presne jej priezvisko, ešte sme komunikovali len pomocou mailu, na konzultáciu pôjdem až 6.3. Máš s ňou skúsenosti? Aká liposukcia je lepšia- tumescenčná, alebo WAL? Asi WAL je šetrnejšia. Poraďte mi prosím.