Plastický chirurg

Ahoj Aďa cena vyhovuje,len mi prosím ťa napíš mailovú adresu,na ktorú ti pošlem č.účtu.Alebo ti ju môžem poslať na dobierku,ako chceš,Erika.

Ahoj Ester, moj mail je amedova@zoznam.sk, a ty nie si z BA?napis mi a dohodneme sa cez mail, dakjem ada

to verim, ze najlepsie je ist hned, ked sa rozhodnem… ja to musim prisposobit aj praci, kedze som mimo slovenska… dufam,ze budu mat vony termin,mne by to vyhovovalo tak na 24.4. uvidim… ake implantaty si davas a ako ti to budu robit? mozes mi odpisat aj do mailu, ak chces janatkcv@yahoo.com, urcite to poznas, pred tym nez sa rozhodnes ma stovky otazok,aby sme sa rozhodli co najlepsie. operuje len dr.Kacmar? mne sa tiez celkom pozdava, a chcela by som ist k nemu. bola si hned spokojna co ti navrhol, alebo si povodne chcela nieco ine ( implantat, velkost, ulozenie atd…)? dik

Ahoj, mala by si zavolat na kliniku o tu konzultaciu a hned sa popytat na volne terminy na opku. Aby mali volne, lebo medzi tym ti treba aj predoperacne. Ale tam ti to urobia tiez. Operuje len dr.Kacmar je tam aj dr.Magdo ten robi vecsinou konzultacie ale moze ti to urobit aj Kacmar ak to budes chciet. POdla mna su ok. Uvidime. Hej zhodli sme sa ja som si nechala poradit. Asi tak ja som mu ukazala fotku ake chcem on povedal ze pekne. Ale ze pri mojich mierach by mi dal aj vecsie aby to ukazalo! Dobry je nie? NIektore dievcata sa stazuju ze im davaju male a ja mam problem aby to co mi navrhol nebolo prilis velke. Ale on vie on je doktor a cez ruky mu uz preslo takych ako ja vela, tak ma predstavu ako to bude vyzerat. Ja len dufam ze vsetko dobre dopadne. Kludne sa mozes pytat to co viem tak ti rada odpoviem. pa

ahoj,zajtra im chcem volat a objednat sa, tiez predoperacne vysetrenia musim stihnut teraz, ked pridem na konzultaciu. skusala si konzultacie aj na inych klinikach? neviem sa rozhodnut, ci ist len na jednu,alebo skusit dve, ze co mi povedia. urcite ti budem drzat prsty, aby vsetko dobre dopadlo, kym ja dojdem na konzultaciu, uz to budes mat za sebou, to ti uz teraz uprimne zavidim :slight_smile:

Ahoj Zuzu, tak to teda este uvidim co bude. Pockam na papiere od doktora. No velmi sa mi do tej celkovej nechce aj ked som narkozu pri prsiach zvladla na jednotku. Nebolo mi zle a ani som nemala zimnicu… Teraz sa trapim v posilovni tak uvidim teda co to urobi. Inac Trska bol zlaty, sam mi povedal aby som upravila stravu a trosku pocvicila. Ze a potom ked z toho nic nebude aby som sa mu ozvala. Ale ja som bola hned hrrrr na lipo tak mi dal teda aj termin. Vidiet ze mu nejde len o prachy:)
Moja nepoznam nikoho kto by bol na lipo v KE. Mam pocit ze sa o tej lipo ani tak nepise ako o prsiach. Alebo mozno ze niekde je taka diskusia len som ju este nenasla…

Ahojky, no mam dost. Na tu skolu som chcela ist aj ja. Ale do NR. No nevzali ma - co ma dost vzalo lebo som zmaturovala na same jednotky a mala som aj knizky pripravujuce na skusky. No ale po 3 rokoch sa zistilo ze ta skola nebola akreditovana tak som si vydychla…
Jaj, som strasne zvedava co ti dnes povie Trska. Daj prosim ta hned vediet. Este raz drzim palceky v skole a hlavne u dr…

Fuuuu to mi je ľúto, tretia operácia, bola si na operácii nosa?Ja sa chystám na prsia, bola som rozhodnutá že pôjdem k Fabrymu, ale nekoniec včera mi volala kamarátka, že jej známi osobne pozná dr. Koštála, tak uvidím či sa podarí vybaviť konzultáciu tam, vzhľadom k tomu, že sa blíži leto, nemám už moc času, pretože do leta by som chcela byť fit…Ku komu teraz ideš na op? Budem ti silno držať palčeky aby to bolo ako sa vraví do tretice všetko dobre…

veru, už tretí krát idem, aj ked to bude s rizikom. tentoraz ma bude rezať MUDr. Kováč z BB. on je ORL, nie plastik, takže nošteky pozná :)))vyber si doktora podľa intuície a referencií, nie ako ja - podľa vzhľadu, hehe

Nie ja som nebola nikde inde na konzultaciach, nechcela som to komplikovat kedze som dost nerozhodna. Stacila mi jedna aspon ma nic netrapi ak by nahodou z tej druhej nieco ine a pod. Ale mozes skusit ak chces a uvidis kto sa ti bude viacej pozdavat. No a podla toho sa rozhodnes. Zabudla som davam si okruhle pod sval, mentor 350ml, vysoky profil. A uz ti napisem aj do mailu. ahojky

ahoj mojenko! takze Trska ma potesil,vsetko je ok-je to vlastne implos-tie hrcky…na mne je ti inak citit-tym ze som taka chuda…Premeral ma-je spokojny.Cez prsia mam 84cm.A na kontrolu mam ist az o rok…
Co sa skoly tyka-skus tuto v Ba…ale platis rocne min.720euro…Link je www.soa-amos.sk
pa

cau yaya, ja som bola na liposukcii u Dr. Chovana v Ružinove, kde majú tiež WAL a bolo to úplne OK, žiadne hematomy ani bolesti. Efekt výborný. Doporučujem

Ahoj zuzu, mne robil Chovan v Ružinove liposukciu bokov a stehien s polu s odstránením kože na stehnách. Predtým som trpela komplexami. Robil mi to v anestéze ale výsledok je absolútne prefektný. Profesionálny prístup, operačný výkonm sledovanie a ochota na úrovni.

Ahojte. Chystám sa do Košíc na liposukciu WAL. Viete mi niekto poradiť fakt dobrého doktora? ďakujem

:-))Obaja sú páni vo veku, takže dávam prednosť referenciam…:-))a čo ti porobili s noštekom, prečo ideš tretíkrát? Aké sú riziká pri tretej operácií?

ahoj YAYA!prosim ta poradila by si mi ze kolko si platila za prsia u Trsku??dakujem

Ahoj Kathy, mam anatomicke 360 ml vysoky profil. Operacia ma stala 82.000 sk. Operoval ma v SNOP v BA. Gulate implose su lacnejsie:)

Ahojky, tak to som prevelice rada ze to nie je nic vazne. Citala som na zdravi ze to ma aj tajka. Tak to mozno na chudej babe viac citit. Ja tam mam tolko tuku az az:)))) Aj nazvys:)))))
No tu skolu si idem teda omrknut. Ake jazyky mas?

SIMI

riziko je v tom, že sa mi môže zvlniť chrupavka a keď ma predtým operoval iný doktor, tento nevie, čo tam nájde, až to otvorí… celý čas mi hovoril zlé správy, tak som plakala a veľmi som ho nevnímala :(( ale tebe držím päste, nech si vyberieš lepšie než ja :slight_smile:

Ahoj žužu. No ved aj mne by to mali robit v Ruzinove. A co si si dala odsat a kolko si platila? Bola si v celkovej alebo v lokalnej anesteze? Dik, Yaya