Plastický chirurg

ahoj janka pisala si ze ta operoval minarovjech aj ja chcem ist k nemu ale zda sa mi dost drahy…stalo to naozaj za to? neviem ci radsej nezvolit niekoho lacnejsieho

Ahojte baby. Mne zväčšoval prsia dr. Chovan v Ružinove, 300ml anatomické pod sval. Prvé dni to bolelo, ale výsledok stál za to. Som veľmi spokojná, môžem vrele doporučiť. venoval sa mi pred aj po operácii, vybavil všetky formality, naozaj ľudský ale profesionálny prístup. Ordinuje aj u seba v Pezinku v life - med clinic aj v ústave lekárskej kozmetiky. čauko. zdenka

ahoj,dakujem.
mam angličtinu a nemcinu…jeden jazyk,ktory ovladas lepie mas ako pokrocily…

Ahoj Janka, no to mi je ľúto, vieš, aj ja mám trošku strach, pretože skutončne neviem ako časom zareaguje moje telo, toho sa trošku bojím…Včera som bola na konzultácii u Koštála, ale ten mi mohol dať termín jedine na október, čo je pra mňa neskoro…Trošku ma prekvapil, pretože mi chcel dať implantát 225, a Fabry 300 čo je dosť veľký rozdiel…Tak teraz neviem kde je pravda, pretože mi Koštál tvrdil, že nemôže mi dať implatnát, ktorý sa mi tam nezmestí, čo je asi pravda, išiel na to tabuľkovo…Fabry je dobrý, čo sa pŕs týka, tak neviem asi si dohodnem ešte jednu konzultáciu s Fabrym a možho dohodneme menší implantát. Jaaaaj nie je to srana, sakra…:slight_smile: A ty kedy ideš na operáciu?

Ahoj Zdenka, ja som bola včera na konzultácii v Ružinove u primára Koštála, odporučil mi max. 225ml, bola som trošku prekvapená, pretože už som bola na jednej konzultácii u dr. Fabryho a on mi chcel dať 300ml. Aj teba premeriaval a na veľkosť implantátu išiel cez tabuľku? Ja ti neviem čo teraz. Aké si mala prsia pretým, myslím veľkosť…ďakujem

ja až 6.4., lebo som musela vysadiť antikoncepciu, ale aj tak sa bojím anestézy, lebo predtým som ju vysadila 5 mesiacov predtým a teraz len 7 týždňov… skús sa popozerať po fotkách báb, čo majú podobné miery ako ty, omlazení.cz je dobrá stránka, sú tam aj fotky. alebo vyskúšaj ešte jedného doktora, čo ti on na to povie

ahoj Simi. Ja mám 285ml pod sval a 9.3.2009 mám už konečne 6 týždnou. Sa teším. Velmi som chcela 300ml aj pred opkou som hovorila dr. Trškovi nech skúsi aj 300ml. Ale hneď po opke mi povedal že mi dal 285ml viac sa nezmestilo. Ale je to velký rozdiel než pred tým. Ani sa nedivým, že sa viac nezmestilo veď pred tým tam skoro nič nebolo.
Ak ti môžem doporučiť skús Dr. Tršku. Alebo ešte nejakého tretieho a uvidíš. Ja som bola na konzultácii len u neho aj zo sestrou a sme spokojné…
Držím palce

ahojte baby… ja idem 30 aprila k dr. cervenovi… sa tesim ale aj bojim…

ahoj moja… aj ja som z pp… som v zahranici a ja idem do bb tiez v aprily… jooj drzim ti palce…

Ahoj Janka, ja som bola na konzultácii u dr.Fabryho, bol veľmi príjemný a milý, bola som prekvapená aký mal prístup a za konzultáciu nechcel nič. Kamarátka pracovanla na plastike a povedala mi, keď prsia, tak jednoznačne dr. Fabry. Asi sa s ním dohodnem aby mi už dal termín operácie, pretože som to všetko chcela stihnúť do leta. Ale ešte prehodnotím implantát. Teraz som bola na stránke www.omlazeni.cz a dievčence tam písali že pri 300ml by mala mať štvorky, to sa mi zdá dosť, ja som chcela max trojky. Akú veľkosť máš pri implantátoch 285ml? keď sa smiem spýtať, koľko si platila u dr Tršku a koľko si čakala na termín operácie?Ďakujem

Ahoj Janka, akurát surfujem po tej stránke, hľadám fotky, ale zatiaľ sa nedarí…:slight_smile: 6.4 to máš o mesiac, uvidíš, všetko dobre dopadne a ty budeš mať krásny noštek…, ja antikonc našťasite neberiem, som rozvedená, tak mi je momentálne zbytočná :-))Koľko pred operáciou musíš vysadiť antikoncepciu aby si sa vyhla rizikám spojených s ňou pri operácii?

ahoj Simi,ja som bola tiez v Ruzinove a som spokojna aj moja predstava bola ze mi da aspon 300ml a na koniec mi Dr.dal 245ml anatomy pod sval a su super pekne a priridzene povedal mi ze viacej sa mi nezmesti ked ze koza nebola natiahnuta a som spokojna,mam kamosku ma 350ml a su moc velke.po opke sa to da prezit ja som po 6tyznou a ficim uz normalne okrem cvicenia.drzim ti palce nech ti to dopadne dobre.pa

Ahojte baby, som 3.mes. po Opke, citim sa fajn,no pri zatazi este stale citim ,ze to nie je ten pohyb bez kontroly, stale to citim trosku,ako jemnu svalovku. Ake mate skusenost po 3 mes, vy kocky, co sme si tu pisali este tesne po Opke? Chcela by som uz nabehnut do fitka a trochu sa rozhybat,ale este je to asi skoro…co vy na to ?

minimálne 6 týždňov pred tým, ale aj tak sa bojím. je predsa rozdiel 7 týždňov a 5 mesiacov… ale čo mala som dlhý (mám 24 rokov :slight_smile: a bohatý život a na niečo predsa musím zomrieť :)) zaregistruj sa na omlazení a daj si fórum/témy a ked bude príspevok nejakej baby a pod jej nickom bude “galéria” tak len na to klikni a uvidíš fotky. je tam toho hodne

Ahoj Kika,
ja som po opke - no zajtra to budu 3 mesiace a uz 2 tyzdne chodim cvicit do fitka. Ale posilujem len brucho,nohy a zadok. Na ruky si este netrufam. A davam si velky pozor na cvicenie kt. by mohlo namahat prsny sval. No ti pravdu poviem po tom vyse dvojmesacnom nic nerobeni ma boli cele telo - a aj na prsiach sice ich neposilujem citim taku jemnu svalovku…

dakujem za reagovanie…nejak som pred tyzdnom skusala rozhybat nohy,acitila som sa ako polamaa,po tej dlhej pauze,nehovoriac o tom,ze som pribrala asi 3kg po opke,co chcem zhodit,sakra ;)lavy prsnik sa mi hojil pomalsie,a stale ho citim,neboli,ale citim ho,tak preto som opatrna.lekar mi radil hybat sa, ze svaly povolia,ibaze ja vaham,s cvicenim ruknezacnem tak skoro,a aj brusaky mi robia problem.ked pozeram v teke tie baby co makaju vo fitku s “nasimi” prsiami,zavidim m tu aktivitu,snad to pride.casom…;))len to cakanie ma ubija ;(

ahoj Dada, moja predstava nebola žiadna, prišla som a povedala som, že chcem čo najprirodzenejšie, nechcem to prehnať s veľkosťou. Dr mi povedal, že 300ml budú tak akurát vzhľadom k výške a šírke hrudníku. Len keď sa pozriem na svoje prisia sú malé, tak si neviem predstaviť ako to bude vyzerať. Aké si mala prsia pred opkou?..Jaaaaj ty sa máš že to už máš za sebou…:-)Kedy si išla po opke do práce? Ako si znášala bolesti? ďakujem pa pa

No určite, žiaden pesimiznus, bude to dobré…že na niečo zomrieť musím…:-))Uvidíš aký budeš mať krásny noštek…Nakoniec sa mi tam podarilo dostať, jaaaj Janka, málo sa mi páčilo…:-(( Ja neviem čo robiť, ale zdá sa mi, že menšie sú skutočne prirodzenejšie. Dnes som písala mail dr., chcem sa objednať na opku, ale predtým ešte veľkosť impl. prekonzultujeme…

dúfam, že do tretice mi to už vyjde, lebo teraz mám väčšie komplexy, jak keď som bola naturálna… čo som ja videla fotky, tak najlepšie vyzerali anatomické a ked tam predtým bol aspoň nejaký základ. lebo dosť veľa báb má nalepené 2 gule a sú celé happy, aké sú sexice. ja zastávam názor, že ak je niečo umelé, musí to vyzerať prirodzene (vlasy, nechty, zuby). ak niekedy naškriabem 100 litrov, chcem si dať spraviť korunky na vrchné zuby, ale určite nebudú oslnivo biele, lebo každý z kilometra spozná, že sú umelé :)) dohodni si ešte jednu konzultačku. ideš teda k tomu Fábrymu?

Ahoj Simi. Tak ked máš dobré referencie na Fábryho, tak je dobre. Ja som nečakala na opku, ja som si sama určila v októbri keď som bola na konzultácii, že chcem ísť v januári. Celkovo ma to stálo 80 000,-
Akurát dnes som si skúšala v obchode podprdu a bola mi dobré C. Rozmýšlaš nad tvarom? Ak chceš vidieť moje da e-mail pošlem fotku. Kamošky hovoria že vyzeraju dosť prorodzene a vlastne mám anatómi. pa