Plastický chirurg

Tu je ich webova adresa pozri si ju.
http://www.medicalcentrum.sk/

Ahojte dievčatá,

viete mi niekto poslať kontakt na Dr. Tršku a Dr. Košťala (ordinuje aj v pk)
ďakujem
na mail kookai11@azet.sk

K.

Dr Trška ordinuje aj Pezinku? Od kedy? Na jednej stranke som čitala, že je tam dr.Chovan, Žiak a Križko.

nie trska,ale Kostal ordinuje v pk

ahoj Nelka,ja som po operacii vyše pol roka a bradavky stale stoja,ja som velmi spokojná a nikdy tento krok nebudem lutovať=)

Ahojte fesandy… prosim vas nevie mi niekto poradit???.. som v Uk a pred tym som pouzivala antak Belara… ake su podobne lieky k tymto???
Dajte mi prosim vediet… kujeeeem

Caute baby…

Ja mám trošku odlišný problém ako väčšina z vás.Moje prsia je potrebné zmenšiť, ale s tým, že by mi to preplatila poisťovňa, no nie všade je to možné. Zatiaľ som si našla fakultnú nemocnicu v Nitre, ale neviem, akí lekári tam sú. Bola by som veľmi vďačná za každú info. Je možná aj BA. Prosím, píšte mi na mail. Ďakujem pekne :-))) Lucka

toto cislo je na Trsku?

Neviete, či vykonava dr. Trška operácie nosa aj v klinike Šnop? Ak už nie je v Interklinik, tak do ružinova isť za ním nechcem, pretože by ma tam videl doktor, ktorý mi robil nos predtým a ja nemam náladu ho stretnúť. Potrebujem reoperáciu. Ďakujem

Ohľadom toho zmenšovania prs, zistila som, že môj mail neukazuje, tak vám ho napíšem tu marcinova.lucia@azet.sk alebo píšte na tejto stránke, ak vám to vyhovuje viac. Skôr by som ale chcela ísť do Nitry na operáciu ako do BA, ale uvidíme…ďakujem , Lucka :-)))

citala som ze v interklinik(Racz) robia aj zvacsenie prs s kys.hyaluronovou injekcne. ma s tym niekto skusenosti? ja som o tom este nepocula.

Ma niekto skusenost so zvacsovanim prs s kys.hyaluronovou? Citala som o tom prvy krat na stranke Interklinik (Mudr Racz), ze to robia injekcne.

nie,na Dr.Hederu…

ahojte. Pred 3 rokmi som bola na augmentácií v Košiciach, s prsiami som spokojná, až na tie jazvy.Chcela by som sa opýtať,či sa medzi vami nenachádza niejaká mamička, ktorá dojčila so silikonmi a ak áno, aké to bolo.Som tehotná a mám obavy z dojčenia.Vopred ďakujem.

Ahoj Lenka aj ja som bola v INTERKLINIK mozem len potvrdit co napisala Zlatka, Dr. Racz je velmi mily konzultacie maju bezplatne a cenovo to vychadza okolo 2700€ (zalezi na implantatoch)…si operovana v nemocnici a to je si myslim velmi dolezite…mas tam komplet starostlivost 24 hod. drzim ti palce aby si sa dobre rozhodla :slight_smile:

Ahoj ada,
mojej kamoske zvacsoval pomocou macrolenu a je velmi spokojna,len musis ratat s tym ze to nie je dlhodobe, mne to vzhladom k mojim prsiam nedoporucil, ale dala som si implantaty, skus za nim ist, je velmi mily, mna operoval pred 3 mesiacmi a som rada, ze som sa rozhodla pre implantaty.

Ahoj,
ak mozem odporucit tak mudr.hederu, ja som bola u nho pred pol rokom, operoval ma v nemocnici milosrdnych bratov, bola som aj v BB este kvoli zvacseniu prsnikov ale lekar ma dost odflakol, venoval sa mi asi 10 min.cize som si radsej priplatila a bolo o mna super postarane.

Ahoj Sun,
ja bola som u dr. Fábryho pred 3 mesiacmi a som veľmi spokojná s celkovým výsledkom a prístupom. Už si bola na konzultácii?

Ahoj Simi. Dnes bol deň D, už mám nové prsia. Operácia som mala o 9:30, odchádzala som od neho o 13:30 a už som doma, bolesti mám zatiaľ znesiteľné. Práve tu pozerám , čo kočky užívali keď mali bolesti. V nedelu idem na vybratie drenáže a pevne verím, že budem spokojná.

ok, dakujem. prave som kupila sarm a zdravie a zrovna o tom vsade pisu.