Danka nie su všetci taký ako píšeš. Aj viem ako sa citiš, keď si mysliš, že su všetci taký. Aj ja by som sa bala isť potom inde, lebo by som čakala rovnake spravanie, ale niektorý tu pracu berú fakt važne a su milý aj keď maš problem.
ahoj mozem ti odporucit Ruzinov dr.Palencar robil mi prsia aj kamoskam a sme spokojne.
Ahoj Ivka… dakujem za info… si zlata, ze si mi napisala… Kujeeeem… a nevies nahodou, ci sa da k Dr. Červeňovy objednat aj telefonicky na konzultacie, lebo ja som momentalne v zahranici…
dulinka ,k Dr,Čeveňovi sa da objednať aj telefonicky.Ja na neho čislo nemam,ale kočky z fora ti ho určite poskytnu.
Ahojte fesandy… nenajde sa tu nejaka teta, ktora si dala imlantaty a ma ich dlhsie ako pol roka? Pcula som totizt, ze je mozne aj to, ked ma niekto implantaty, ze strati citlivos prs. Neviete, ci to je pravda?
Ahoj Dulinka,ja som rok po operácii prsníkov, operoval ma Dr. Šiška na Bajkalskej ul. v Blave, po operácii som mala necitlivé prsníky avšak citlivosť sa vrátila asi po troch týždňoch-keď to odpuchlo.Tak Ti odporúčam jeho.
ano Sara ma pravdu,sorry…Robi od r.09 uz len v Interklinik,jeho c som nasla na nete 0911 862 122,Ja som totiz bola u Trsku na konzul.v dec.a vtedy tam bolo este Hederovo meno…
Ahoj Dulinka,
kukni na www.novamed.sk. Tam mas vsetky udaje. Ale teraz budu mat dovolenku do 17.8., lebo mam ist na kontrolu po mesiaci a objednal ma na prvy den, co budu pracovat.Aj maminu bude operovat v ten den /nie prsia ale nos/. A sestricka u Dr. Cervena je skvela, uvidis… Drz sa. papa
Ahoj Dulinka,
ja som bola na operacii prsnikov este minuly rok v jeseni a rozhodne to stalo zato, chcela som mat uz v lete pekne prsia,
bola som u doktora racza, velmi dobre na mna zaposobil, este planujem zvacsim aj pery, neboj a odhodlaj sa
Ahoj Lenka,
Mediklinik nepoznam, bola som v Interkliniku, konzultacie maju ako jedina klinika bezplatne, bola som aj vo viacerych a rozhodla som sa ist na zakrok predsa tam kvoli pristupu mudr.racza, ktory sa mi dost dlho venoval na konzultacii s vysledok je super
ahoj
ruky do vysky hlavy co ja viem sa nemaju dvihat aspon mesiac tak mi bolo povedane, bolesti boli, ale dalo sa to vydrzat, jasne, ze to zvladnes, ale popros niekoho prvy tyzden aby Ti pomohol sa obliect
Ahoj Katarína, jednoznačne na liposukciu je dobrý Dr.Zachar-bola som u neho na liposukcii a parádne mi to spravil-aj vnútorné aj vonkajšie stehna.
Ahoj Zlatka.Dakujem z radu.Môzem sa ta spytat,ako to tam cenovo vychadza?
Nepoznate niekto dr Chovana? Chcem si k nemu dať spraviť uši, nemate niekto skusenosti?
Ahoj Ivka. Dakujem za radu. Drzim paprsleky, aby to bolo vsetko take ako si si to vysnivala… a drz sa. Pa
ahojte,nemate niekto skusenosti s dr.hudakovou?chcem ist na op,zväcsenie prs,len neviem ku komu…pocula som ze je dobra,len by som to potrebovala overit…dakujem za odpovede
Čaute babenky,
ja som tiež z BB a chcem ísť na rhinoplastiku, len sa neviem rozhodnúť medzi Dr. Kováčom alebo Dr. Červeňom. Na oboch sú super odporučenia. Mám na nose hrbolček a trochu sa obávam dlžky liečenia a samotného výsledku - vykrivenia nosa alebo tzv. tvaru skokanského mostíka
Podstúpila niektorá z Vás tento druh operácie? A s akým výsledkom? Ď
Ahojte baby, chcem sa opýtať, tie čo ste po OP prsníkov, to stále stoja bradavky? Rozmýšťam nad OP a tak ma toto napadlo:D Ďakujem mooc:)
Ahoj dulinka,
ja som mesiac po zväčšení. Bola som u Dr.Minarovjecha v Ružinove lebo moje kamošky su už rok zoperované a mali to super.Aj ja som velmi spokojná a v septembri sa chystám do jeho súkromnej kliniky na liposukciu.Ale niečo k mojej OP. Chodím už aj v týchto horúčavách na kupko. Dal mi ich pod sval takže mam bezproblémové aj kojenie v budúcnosti. Operoval ma v utorok hneď ráno a v stredu ráno mi vybral drenáž, previazal ma a išla som domov. Musím povedať že som bola pripravená na väčšie bolesti a aj som mala strach ale on je veľmi príjemný, všetko mi vysvetlil a bolesti síce boli ale v pohode sa dali zvladnuť, dokonca na piaty deň som aj keď doma ale pracovala. Mám ich krásne trojky a konečne nosím výstrihy. On je profík a tak sa aj chová. Okrem stehov som bola ešte raz n kontrole lebo to chcel vidieť a po roku sa chodí k nemu raz ročne n a kontroly. Ale veľmi sa mi lubil jeho prístup keˇsme vyberali veľkosť implantátov.
Vtedy som videla že je ťažký profík a to sa mi teraz potvrdilo aj keď sme sa bavili o liposukcii. Nenahováral ma na blbosti ani mi nesluboval nasplniteľné, má krásnu modernú kliniku a čo sa mi najviac páčilo povedal mi vždy pevnú cenu a nikdy ju nemenil ako v iných klinikách kde cenu určia až po odsatí tuku čo je riadna blbosť. Ale to ťa asi nezaujíma, no keď chceš skús aj jeho. Má internetovú stránku estetic.clinic
Ahoj Dadi, prosím Ťa a kde na Bajkalskej sa , ten Dr.Zachar nachádza?Veď tá ulica je dosť dlhá-napíš mi prosím Ťa