Plastický chirurg

Aha tak to asi stači zavolať sestičke v ambulancii a ona ma už objedna u koho chcem? Aj som si myslela, že to tam takto funguje, len som si nebola istá. Dik

Dr Koštal pracuje iba v ružinove alebo aj na nejakej inej klinike ešte? Neviete? Dakujem

Nely skus sa opýtať v nejakom dermatologickom centre na mikrodermabraziu. Takto sa odstranuju vypukle jazvyčky od akne, ale možno by ti vedeli aj s týmto tam poradiť.

Čaute baby som objednana na opku dolnych očnych viečok .Máte s tým niektorá skúsenosť idem k Dr Červenovi BB dik

čau Kika chcem sa spýtat vieš mi poradiťchystam sa na opku dolných očných viečok alebo kontakt na tvoju známu ďAkujem elena

Ahoj konecne prispevok aj na tuto temu :slight_smile: ja som bola na takej operacii ale som sa hanbila nieco o tom pisat ale ked sa pytas tak ti velmi rada pomozem…bola som v Interklinik u Dr. Hederu,robili mi to v lokalke, zakrok samotny bol fajn akurat na zaciatku musis vydrzat par injekcii do citlivych oblasti, ale pan doktor Hedera bol velmi mily a na vsetko ma dopredu upozornil, trvalo to cele asi hodinku ale to som ani nevnimala lebo som mohla mat MP3 a pocuvat muzicku :-))) po zakroku som este trosku spinila ale bolest som necitila, iba nieco ako tlak alebo opuch…drzim ti palce aby si sa rozhodla, urcite ak sa koli tomu trapis tak takyto zakrok ti velmi pomoze po psychickej, partnerskej aj fyzickej stranke…mne teda urcite pomohol, som teraz ovela uvolnenejsia aj pred partnerom :-))

Ako ste to prosím vyriešili s PN ak ste boli na operácii v sukromnom centre? Dali vam prepuštaciu spravu a zaklade nej vam vaša obvodna dala PN? Ďakujem

Odporucam pozries ti www.devilstore.sk sexi oblecko za skvele ceny :slight_smile:

Prosim ta Ivanka, nenapisala by si mi tvoju mail. adresu? Chcela by som sa ta nieco opytat. Chcem ist tiez na operaciu k Dr. Minaroviechovi, ale nerada by som to tu rozoberala. Dakujem ti velmi pekne.

Prosím Vás, bola niektorá z vás na operácií u MUDr. Minaroviecha na zvacseni prs? Chcem ist k nemu na operáciu, zdal sa mi na konzultácií profík, ale potrebujem dobru dušu, ktorá to už prežila aby mi povedala ake to bolo. Strasne by som si to chcela dat spravit, ale hrozne sa bojim…:frowning: Napíšte mi prosim, budem vám veľmi vďačná. Ďakujem.

ahojte už dlhšiu dobu sa odhodlávam na opku ale mám dosť veľký strach z možných komplikácii. kedy je vhodné začať s konzultáciami ak by som chcela ísť na opku v zime? je lepšie viesť rez pod pazuchami? bola by som veľmi rada ak by sa mi ozvala kočka ktorá to už má za sebou a podala mi pár rád a možno viac odvahy. dik

ahojte ja chladam chirurga na silikoni dobreho rekara prosim vas poratemi dakujem…

Jurasek nie je doktor ale arogantny clovek,ktory je mily pri konzultacii a inkasovani penazi…potom ho uz nezaujma pacientka, a uz vobec nie ak je nejaka komplikacia alebo nedajboze reklamacia ktoru by mal vykonat zadarmo…potom sa ukaze v pravom svetle…absolutne neprofesionalny pristup, ostala som v nemom uzase…bohuzial som si vybrala jeho ako plastickeho chirurga, predtym som si necitala recenzie…dufam ze som niekomu pomohla…pekny den…

Ahoj Katka, na akú operáciu ideš?

Ahoj Sun, som rada že to máš za sebou a ako si spokojná? On je veľmi príjemný doktor. Tebe nedal ibalgin 600? Mne to stačilo…:slight_smile:

Ahoj Simi.

Ja som dostala Ibalgin 400, ale prežila som a už je to fajn. Len mám teraz jeden problém. Nakoľko som nemala prsia rovnakej veľkosti do pravého mi dal 300ml a ľavého 325ml anatomické. Výsledok je úplne úžasný. Som veľmi spokojná. Jediné čo ma znepokojuje je veľmi zvláštny pocit v ľavom prsníku. Objavuje sa pri pohybe rukami, predklone, pri líhaní. Pociťujem taký zvláštny "ako keby pohyb guličky v nádobke vody. Je to veľmi ťažké opísať. Nebolí to, len je to nepríjemné, lebo mám pocit, že sa mi mení aj tvar. To sa ale nedeje, tvar ostáva. Neviem či sa to upraví a čím to môže byť spôsobené. Počula som, že je sa to niekedy objavuje keď sa implantát ešte dobre nezrástol s telom. Tak uvidím. Som 3 týždne po opke, už chodím do roboty, šoférujem a robím všetky každodenné práce. Ty si pociťovala časom nejaké zmeny? Aké si mala pocity? Nevieš, či je normálne že pravý je OK a je ako môj a ľavý stále cítim ako niečo cudzie… Ďakujem a prajem ti pekný deň. Ahoj

ahoj,vies mi prosim ta poradit,zijem 10 rokov v nemecku,ale pochadzam z vychodu,chcem si zvacsit prsia,strasne dlho o tom roznyslam,tu v nemecku je to moc drahe,hladam toho naj doktora na slovensku,plast.chirurga,u mna je to dost kompl.operacia,preto zhanam infos…

ahoj neboj sa mam to za sebou,on je profik aj na sale.mna to nebolelo len som stale mala strach sa vystriet ale ako ti vyberu stehy sa ti ulavi.mam to krasne stoji to za ten strach :slight_smile:

Simi
Idem na operáciu uši, je to taka diagnoza, že ani neviem či sa na to dava PN, ale ako to potom vyriešim v praci na 3 týždne? Dava sa vôbec PN aj na otoplastiku?

Ahojte, o 14 dni ma caka plastika nosteka u pana doktora Racza, INTERLINIK, len chcem vediet, ci ma niekto skusenosti u pana doktora s rhinoplastikou… Dakujem :slight_smile: Daniela