oficiálne sa na estetické operácie nedáva PNka. Či ti to obvoďáčka vypíše, je len na jej svedomí. Tú otoplastiku ti nezávidím. Podstúpila som ju minulý rok a bola to najhoršia bolesť v živote
Janka, nestraš Katku
bude to dobré, každá operácia trošku bolí, sme baby a zvádneme to.
Katka, ja som bola na augmetnácii, moja obvodáčka je dosť prísna žienka a PN mi dala bez problémov. Mala som angínu.
Držím palce
ahoj,mam takz problem aj so sestrou chceli bz sme si dat yvacsit prsia,ale uy tu y toho mame chaos,nevieme si vzbrat ktoreho doktora,co ta odhodlalo si vzbrat prave tohoto doktora,DIK PROSIM POSLI MI INFORMACIU
Ahoj Elena, ja som mala robené horné viečka u Dr.Šišku v Medical centre v BA, mala som ich ťažké , asi som to zdedila po mame.Je to veľmi príjemná bezbolestná operácia, po týždni mi dali stehy von, nosila som slnečné okuliare.Vôbec ma to neobmedzovalo, ako po každej operácii som mala mierne opuchy, takže som spokojná aj s výsledkom.
prosím ta nanka, napis mi tvoju mail. adresu, chcem sa ta nieco opytat mimo tejto diskusie. Hrozne moc ti budem za to vďačná. Dakujem. Alebo mi napis na citronik1311@azet.sk, prosim.
Boli ste niekto na operácii uši u dr Maršala, Hajeka, alebo Hederu? Neviem sa rozhodnúť :-))) Dik
Neviete niekto ako sa dostanem k Dr Maršalovi do Euroclinic v Trnave zo stanice? Kto ste u neho boli alebo to tam poznate. Ďakujem
Dobry vecer najde sa tu nejaka baba,co podstupila modelaciu prs.Nechcem ziadne implantaty,len pozdvihnut,pripadne zmensit na "C"Ak ma niekto skusenost,napiste.Planujem ist do Nitry FN k Mudr.Mladekovi robil mi korekciu hornych viecok a vysledok super.
ahoj michaela,
aj ja rozmyslam nad plastikou nosteka, vedela by si aj mne zaslat foto vyslednej operacie tvojho lekara?
mail:veve78@centrum.sk
dakujem
Ahoj Daria,
chcela by som sa opytat kolko stala tato operacia? vdaka
ahojky, nemáš sa čoho obávať, ja som už deväť mesiacov po augmentácii a som spokojná, určite sa mi týmto zmenil život k lepšiemu, čo som pocítila hlavne v lete, keď som si mohla dopriať plavky aké som chcela, nerozhoduj sa dlho, určite nebudeš ľutovať, ak sa rozhodneš ísť, tak práve začiatkom zimy alebo v zime, aby si, keď už bude teplejšie na jar, nemusela nosiť tú ich podprdu, lebo tú budeš musieť mať šesť týždňov na sebe a čo sa týka toho, kadiaľ viesť rez, jednoznačne je najlepšie pod prsiami, lebo tam ho nie je vidno v podpazuší je to vidno, keď zodvihneš ruky a tam sa aj človek najviac potí, tak sa potom aj pomalšie hoja jazvy, pa, pa
Mne Dr. Mladek korigoval ovisnuty prsnik. Odviedol skvelu pracu, obrezana bradavka vyzera lepsie ako ta nedoknuta. Vrelo ho odporucam, je to skvely odbornik.
Dakujem Boney,podobne linky mam uz prejdene,chcela som niekoho spoznat,co to skusil aj tu priamo,kde chcem ist,ale vdaka si zlata.Pre Yvet:kedy ti to robil?A nebolo by ti lepsie dat si urobit oba naraz?Ci ten jeden si mala v poriadku?Mas ich teraz jednake?Neviem,ci sa ta mozem spytat par veci aj tu, alebo lepsie nejako sukromne?Vies kolko si ostala v nemocnici,bolesti po prebudeni,potrebovala si sono prsnikov?Nemas nejaku fotku?Oci mi spravil super,ale hladam niekoho,komu robil aj modelaciu.Odkial si?
Neviete či sa plati za opravu nosa u ineho chirurga, napr iba zbrusenie maleho hrbolčeka na kosti cela suma ako za normalnu celu operáciu? Alebo iba nejaka čiastka, keďže nerobi celý nos?
čau Lubi dík ,ale chcem sa ešte spýtať máš jazvy moc viditeľné viem že pri horných ti to prikryje viečko, nepoznáš niekoho kto bol na dolných viečkach na opke? Ďakujem
Ahoj, som z NR, najprv mi vlozil implantaty a potom sme jeden, uz pred operaciou ovisnuty prsnik zmensili zrezanim koze. Bolo to v lokalke, hned som bola schopna bezneho zivota, hned po zakroku som sla domov. Moj mail: mrcha.xxs@azet.sk
reagujem síce neskoro, ale… Toho človeka nechcem už nikdz v živote vidieť. neviem, ako sa správal k tebe, ale u mňa to bolo príšerné…Ja sa sa dala operovať v roku 2004, táto téma boa ešte tabu/ nepísalo sa o tom veťa na nete/. Vobec o ničom ma neinformoval, mám tým na mysli, žiadne bolesti a pod., jeho prístup k sestričák- hroya, nechcem sa veťmi roypisovať, ale maximálne negatívne odprúčania. Dodnes mám s jedným prsníkom problém. Je hrozný. Napíš ,ako si dopadla.
Ahojte, prosím Vás má niekto skúsenosť s Mudr.Gabriel Marsal(Euroclinic - Trnava), konkrétne so zväčšením prsníkov? dakujem
platiť budeš určite, ale o cene rozhodne Dr. Prečo si to nedáš opraviť u prvého Dr.?
Ja som si to všimla až doma lebo tam keď som sa pozrela do zrkadla som si to nevšimla. Môj chirurg povedal, že je pekný… a ja nechcem, aby sa na mňa nahneval, že sa mi niečo nepači. Podla mňa ho to už ani nezaujima, keď nechcel vidieť môj nos neskôr keď odpuchne. Radšej sa opýtam niekde inde.