Ahoj Belinka,bola si operovana v Kosiciach? Aj ja o tom rozmyslam ale neviem sa rozhodnut ku komu?Vies mi odporucit lekara? Dakujem
Ahoj,kto by vediel poradit dobreho lekara v Kosiciach…Bola by som velmi vdacna…Dakujem
baby ak ste boli na uprave prs kolko ste platili?
milka tak ti drzim palce
ano bola som v ke aj ked som z ba CHIRMED.SK, dr.Magdo a dr.Kačmar uzasnu pracu maju som spokojna a stastna , prsia mam presne take ake som si vysnivala
Ahojte baby. Intenzívne premýšlam nad zväčšením poprsia ale mám obavy. Dá sa tá bolesť vydržať? Po akej dobe môžem ísť naspäť do práce? A samozrejme otázka je aj ohľadom financií. Koľko ste za prsia zaplatili? Bojim, bojim ale možno sa k tomu raz odhodlám
Za odpovede vopred ďakujem !
no kazda to vnima inak. ani ja som to nevnimala tak strasne ako niektore ale ze o dva dni po operacii je niekto uplne ok tak to je taka kravina ze tomu nemoze uverit snad nikto…
a mam take tusenie ze lenka a lenkuska ktora v ten isty den isla na operaciu aj uz na nej bola (27.1.)len chce robit reklamu dr. chovanovy ale netusi o com je rec… len pre ostatne na vystrahu…
Ahojte chcem sa ešte raz spýtať ktorá bola na labioplastike???a boli ste spokojné alebo aj nie…každá rada dobrá.a ďakujem všetkým ktoré mi predtým odpísali a poradili, moc ste mi pomohli.len sa stále neviem rozhodnúť…a ku všetkým nemôžem ísť na konzultáciu.to je hrozné so mnou.Tu je väčšinou písané o prsiach a ten ktorý robí krásne prsia nemusí mať veľa skúseností s labioplastikou…vďaka
Caute,som tyzden po operacii prsnikov.Nic som nemala a dala som si cca 260 ml.To bola neuveritelna bolest.Manzel ma musel dvihat s postele,nebola som schopna dvihnut ruky.4 dni a noci som preplakala od bolesti,ale uz e to v pohode.Uz sa sama postavim s postele.
Každá sme si tým prešli…ale bude to lepšie a lepšie treba vydržať.Veľa zdravíčka v zotavovaní prajem…
Ahojte čo mam prosím vás robiť? Bola som pred par mesiacmi na septoplastike, chirurg mi vyrovnaval nos aj spredu ale teraz sa mi zda, že sa mi vracia nos nakrivo znova. Teda vratil sa nakrivo, ale nie až tak ako som ho mala. Najhoršie na tom je, že som po odstraneni dlahy už nemala prisť na kontrolu, či je všetko v poriadku neskôr. Bola to moja druha operácia u neho, teraz mi robil aj prepažku a vyrovnaval nos. Lebo pri prvej op. mi to nechal tak. A keď som sa vtedy po druhy krat u neho objednala sama od seba na kontrolu, tak keď som prišla v dohodnutý deň kontroly mi povedal, že nema čas, čo sa deje? Tak moc sa mu ani nedalo povedať, bol aj naštvany na mňa. Tak narýchlo povedal, že mi to vyrovna. No teraz po operácii par mesiacov sa mi nos krivy naspäť a mam tam hrbolčeky ktore sa mi spravili. Mam platiť veľke peniaze na sukromnej klinike? Kde to nemusi dopadnuť dobre a pridem aj o peniaze aj o dobrý výsledok operácie? Veď je to jeho povolanie operovať a pomahať k lepšiemu vzhľadu a nie byť arogantný. Problemy môžu nastať hocikomu, alebo sa môže hocikomu niečo nepačiť na operácii a to na každeho bude kričať? Prečo sa takto spraval? Ma vyznam isť za nim ešte raz? Robil kamaratke nos a ona bola velmi spokojna tak preto mu verim.
ahoj napis nam ako sa vola ten doktor a ak nie tak aspon kde pracuje.
Diana nechoď už k nemu. S takymto pristupom neberie svoju pracu važne a asi ho ani nebaví. Ak by mu zaležalo na pacientovi a nebral ho ako slušný zarobok, tak by ti spravil cely nos hneď pri prvej operácii. Nechápem prečo Ti nespravil všetko pri prvej operácii? Veď je samozrejme, že ak sa už niekto rozhodne pre takuto operáciu, tak chce mať nos pekný a sumerny aj spredu aj zboku a nie nakrivo. A ak ťa už nechce vidieť pri kontrole, po takejto zložitej operácii, tak to už hovori za všetko, to by ti hadam malo stačiť aby si pochopila aky je to človek.
A ozaj, kde si bola na operácii?
baby,prosím vás mohli by ste mi niktorá čo ste boli na silikonových implantátoch poslat foto na mail a uviest k tomu aj aký mate ten profil/stredný,vysoky/ a kolko ml.?neviem sa stále rozhodnuť,potrebovala by som vidiet nejaké foto čo to už máte za sebou.dik
Ahoj o profile a veľkosti moc nerozhoduješ ty ale dr,ktorý ti povie čo je pre teba najlepšie keď ťa pomerá…tak neviem či ti moc pomôžu fotky.No veľa šťastia a zdravia prajem keď pôjdeš na opku.
Ahoj MONI.Ako sa mas?Mne kozenky uz dost zmakli,merave su este trochu dolu.Niekedy ma v nich trochu picha a stipe.Po akom case si isla prosim do solarka a do sauny?A tebe ako didiky sluzia?:)))))DAKUJEM
Ahoj,neboj to všetko prejde merave ich mam este stale trolinku aj ja.Ja som spokojna veľmi nikdo sa mi od operacie nepozera do oci ale co uz hahaha…Ja som sla do solarka a sauny vlastne az po mozno 8 týždňoch a aj cvičiť,pýtala som sa na to dr a povedal,ze v poho ale cvičiť ešte 3 mesiace s tou podprdou,tak ti držim palčeky a veľa veľa zdravička prajem a ak by si chcela dake sexi vecičky tak mam inter.obchod s talianskym oblečkom kuk na www.ifg.sk papa
to záleží na tom, ako ti to budú robiť. pod sval to bolí viac, ale je to potom krajšie. a bolesť je individuálna, ja som si dokázala umyť hlavu až po týždni
Monička dakujem za info.Oblecko mas peknucke,ale teraz nemozem,mozno inokedy.Prajem vela uspechov:)))