kamoška ležala na izbe s holkou, ktorá to mala tam dole operované. ale nič bližšie neviem. bolo to v NR
ahojte baby ja idem na opku prs v utorok tak drzte palce dufam ze mi to dobre dopadne tiez mam male deticky ale hadam manzel zvladne ked ja nebudem moct idem do Ruzinova cafte
Ahoj adrika ja idem k nemu na opku v utrok aku velkost resp kolko ml ti vkladal?dakujem za info papa
Ahoj cena je stale rovnaka nezalezi na tom ci ides do sukr. alebo do Ruzinova on operuje len v Ruzinove.
Ahoj Kati dakujem za odpoved no uz sa mi to krati v utorok idem hned rano na to, dufam ze to prezijem, troch sa bojim co je podla mna normalne, odporucil mi ml anatomicky implantat, ale k mojej postave si myslim ze bude akurat lebo som plnostihla . Tebe klko ml implantat vkladal?
papa
nejde niaka z vas 8.2. Na opku ku Gubovi?
Ahoj Monika. Ty si po opke prs,pravda? Ja som sa vratila vo stvrtok domov. Ako si prosim ta spavala a vstavala z postele?Dokedy to to bolelo? Dakujem.
Ahoj Leni,ano je to pravda operovana som bola 1 2.10.2009.Bolelo ma to tak 1-2 týzdne ale kazdým dnom to bolo lepsie a lepsie a je to individualne u kazdej z nas.Vstavala som normalne naucila som sa samozrejme bez pouzivania ruk to nemozes to by si asi skapala od bolesti.Musiš sa prosto sama dvihnut a tlacit cez brucho odvtedy mam na brusku tehlicky hihi.Spavala som v leze na chrbte alebo v polosede hrozne,ani nie prsia ma boleli ako chrbát to bola príšerná bolest a 2 týzdne som sa velmi nevyspala ani tabletky na spanie mi nezaberali.Mala som pri sebe priatela 24 hod denne tak som to mala oveľa jednoduchšie pomáhal mi so všetkým,ked som uz nevládala vstat nemala som silu dal mi ruku zospodu za chrbát a dvíhal ma aj on.Neboj zvládneš to,najtažšie prvé 3 dni už máš za sebou,vela štastia v rekonvalescencii ti oprajem a vela vela zdravicka a sily.PAPA
Dakujme. No dufam ze to pomaly pojde. Snazim sa dvihat cez brucho a manzel si zobral na mna osetrovne na dni. Tak dufam ze to potom nejako doklepem uz.
Ahojte…poradte mi prosim dakeho dobreho chirurga v BB. dakujem :o)
dr.Červen
ktora bola u MUdr. Gubu, Prosim napiste som na op ku nemu objednana 8.2. diky
Ahoj bellinka, diky za odpoved…mas s nim aj skusenost? citala som s nim clanok v Eve a oslovil ma, ale aj tak mam pochybnosti…
ja som k nemu chcela ist ale robi zvecsa cez pazuchu a to som ja nechcela preto som isla do ke ale robi cerven veeelmi pekne prsia a baby si ho velmi chvalia
Katika, ja som aj chudšia,aj menšia ako ty, chirurg by ti mal povedať, aké ti može dať, podla toho sa rozhodneš, ja som išla s plánom 275ml, max mi mohla dať 325, tie som si aj nakoniec dala a nelutujem, každá, ked si vyberie menšie,ako je max. tak potom ľutuje. vedia čo robia. veľa šťastia ti prajem.
ja som už rok po operácii, idem na kontrolu a dotiahnem tam aj sestru 
ahoj chcela by som sa opytat daju sa prsia zvacsit aj na splatky?Vdaka =)
Ja idem 8.2.10 k dr.Trškovi
Ja idem 3.2. k Dr. Chovanovi do Ružinova.
lenka
ja som bola u dr. Chovana v Ružinove na implantáty. Prsia sú perfektné, minimálne bolesti, o dva dni som bola úplne OK a mohla som fungovať. Vrele doporučujem.
bola si operovana v Kosiciach? Aj ja o tom rozmyslam ale neviem sa rozhodnut ku komu?Vies mi odporucit lekara? Dakujem