Babenky, pisem sice tyzden po operacii, ale dnes som bola na prevazoch, zmensovali mi prsia a zajtra sa chystam do prace, co som vobec necakala. Prsia su super, bradavky mi stoja ako ked som mala 18. Ten Guba je normalne sochar. musim povedat, ze taký vysledok som necakala, aj ked mi pred operaciou ukazoval obrazky. Normalne, ze vsetka cest.
Ja mám opačný zážitok, no je to asi loteria, oprava bude nutná
Ahoj angel… a čo ti pokazil? ak smiem vedieť?
Prosím môžete mi popísať operáciu bližšie. Ja mám 21 rokov, prsia 85H - po konzultácii s Červeňom mi povedal, že operácia by sa dala aj cez zdravotnú poisťovňu - zo zdravotných dôvodov, ale nie u neho. Má niekto skúsenosti a vie mi odporučiť lekára - dobrého na zmenšenie prs. Bola som už na konzultácii u Ježovitovej, Kokavca, Červeňa. Ďakujem. Lenka
Chcem si dať zmenšiť veľké prsia, mám 21 rokov, ešte som nekojila. Vie mi niekto poradiť - z vlastnej skúsenosti dobrého lekára, ktorý zmenšuje dobre prsia. Má niekto skúsenosti so zmenšením prs zo zdravotných dôvodov? Ďakujem. Lenka.
No bola som na tom asi ako ty, ale ja som mala vlastne dobre “D”, ale ovislé po deťoch a jeden väčší o číslo. Keďže ako sa to hovorí u lekárov, že materiálu bolo dosť, tak som bola na modelácii t. j pozdvihnutie, vyrovnanie veľkosti. Keby som dala ešte silikony, tak by som ich mala zbytočne veľké a takých mám už dosť. Teraz mám krásne "C"mierne “D”. Robili mi to vo FN Nitra primár Mládek. Čo sa týka cýst, tak viem, že pokiaľ donesieš potvrdenie od lekára ku ktorému s nimi chodíš, že je to OK, tak nie je problém. Nestačila by ti len modelácia?
Ahoj Vladka. Mne sa páčia výsledky doktorky Ježovitovej. Bola som u nej na konzultáciu a určite si to dám urobiť. Ja mam 47 rokov. Teraz mám síce pracovné povinnosti, ale v auguste idem, som odhodlaná.
A kde mas robene prsia?
Može mi niekto povedať svoje skúsenosti s dr. Trškom? Idem k nemu na zväčšenie pŕs. Zatiaľ mám z neho dobrý pocitm, ale pomohlo by mi, keby mi pacientky, čo boli u neho operované, povedali viac. Na jeho webstránke nemá totiž žiadne fotky jeho práce. Ďakujem.
Ahoj Lenka. Mne zmenšovala prsia doktorka Ježovitová pred rokom. Som veľmi spokojná. Dávala mi aj implantáty. Podľa mňa je šikovná. Je to super pocit zbaviť sa tých balónov. Ale či sa to dá aj cez poisťovňu, to teda neviem. Ja by som sa bála či to neodfláknu. Držím palce.
Ahoj. Ako dopadla tvoja opka u Mudr. Zachara. Si spokojná? Aký má prístup? Ako dlho si mala bolesti?
Ahojte, jsem z Ceska z Prahy, byla jsem u vaseho nejlepsiho odbornika na nosy, M. Kovace z B. B, tenhle chirurg si zaslouzi sochu jako clovek s nejvetsim talentem sveta M. Jackson. Meli by jste byt hrdi, ze mate takoveho gigantickeho velikana, ktery v Evrope nema konkurenci, jestli ji ma vubec na svete, Slovnesko vychovalo Jacksona na nosy, Amerika Jacksona na zpev. Jackson kral popu, Kovac kral plastiky nosu.
To ako mysliš? Nechapem či tak, že robi nosy jak Jackson alebo tak, že ich robi pekne a prirodzené.
Ahoj, pre mňa je kráľ rhinoplastiky MUDr. Dušan Červeň z Novamedu v B. Bystrici.
Mala som veľký krivý dlhý nos a to, čo mi z neho vytvoril Pán Doktor je umelecké dielo a som mu veľmi vďačná. Rhinoplastika mi zmenila život. Odporúčam. Maja.
Ak to mysliš tak, že on je naj na nosy v celej Europe, tak to nie je pravda, nie že by nerobil pekné nosy, no su aj iní kto robia pekné a prirodzené nosy, len ak máš skúsenosť iba s týmto, tak samozrejme on bude pre teba ten naj. Možno niekto iný ma opačnú skúsenosť. 50 nosov sa podarí a 1 nie.
Ahojte, kto bol nedávno na plastickej operácii nosa u niektorého z týchto chirurgov? : Dr. Marsal, Dr. Guba, Dr. Brozman, Dr. Hedera, Dr. Kováč, Dr. Fábry. Poprosím o odpoveď, ako to dopadlo a koho odporúčate. Ďakujem.
Ahoj, ja som bola u Dr Marsala v Trnave 28. 06. 2010 a som veľmi spokojná. Ostatných nepoznám.
Ahojte kočky. Idem na opku zvačšenie prsníkov a strašne sa bojím, že sa nezobudím po narkóze a bolesti po prebudení. Máte niekto skúsenosti s Mudr. Zacharom s Medical centrum BA.
Boli ste niekto na operácii nosa v mediklinik v BA u Očenaša alebo Doležala? Neviem či som si správne pozrela stránku ale je tato klinika aj v BA, nie len v Leviciach? A pracujú tam v BA len títo dvaja chirurgovia? Máte s nimi skúsenosti?
Ahoj. Bola si u viacerých na konzultáciu? A koľko sa platí za jednu? Keď si tam prišla, tak ako to prebiehalo? Vravela si, že si to rozmyslíš, alebo že skúsiš inde, či ako? Ja by som chcela skúsiť nezáväzne lekárov, ale neviem či to nie je blbé. Keď sa ma spýta na termín a čo mám povedať? Že si to rozmyslím, či ako? Ďakujem.