Plastický chirurg

Ahoj baby, prosim mate niektora skusenost s dr. Fabrym (abdominoplastika)? Bola som na pohovor, urobil na mna dojem. Pls. ak mate skusenost, napiste. Dakujem, Ada.

Je tu niekto kto podstúpil iba lifting čela v lokálnej anestéze. Chcela by som vedieť vašu skúsenosť, spokojnosť, koľko sa to hojí a či možem po 2 týždňoch ísť do práce.

Ahojte babky, ma niekto z vas skusenosti s Dr. Hederom v Interklinik? Planujem ist k nemu na zvasenie prs, ake robi, boli ste s nim spokojne? Alebo by ste mi poradili ineho Doktora? Diky moc!

Ahoj a kedy si bola u Mudr. Cerveňa? Vravíš teda, že je naozaj to najlepšie z najlepšieho? Ked som bola u neho na konzultáciu, spravil na mňa dojem a pevne verím, že som sa správne rozhodla, teda práve pre neho.

Ahoj, zatiaľ síce osobnú skúsenosť nemám s Mudr. Cerveňom, čo sa týky zákroku (rhinoplastiky) no bola som už u viacerých plastických chirurgov na konzultácii, spomeniem Mudr. Očenáša (Mediklinik) a v Estheticu, ale ani jeden neurobil na mňa dobrý dojem, takže už vyše roka chodím len na konzultácie. K Mudr. Cerveňovi som neišla ani tak ja ako moja kamarátka a dala som sa s ním do reči, naozaj spravil na mňa veľký dojem ako lekár a myslím si, že som sa rozhodla správne-u neho som si naplánovala zákrok na január. Po tom dám “echo” :slight_smile:

Chcem si dať spevniť prsia, mám 39 rokov, dve deti, ale neviem si vybrať medzi pl. chir. je tu Ježovitová, Guba atď. Može mi niekto poradiť, a koľko stojí taký zákrok aspoň približne?

Cena nie je až taká dôležitá. Je približne rovnaká. Treba si vybrať podla referencií každý robí trochu ináč. Nech ti ukážu kamarátky.
Pekné robí aj Belovič.

Ahoj, ja som bola u Mudr. Zachara na operacii prs a som nadmieru spokojna. S vysledkom, s pristupom, so sestrickami. Snaz sa po operacii prespat cely den a uvidis, ze na treti den sa budes vediet aj sama obliect, naozaj bolest sa da vydrzat a potom je to super pocit. Drzim palce :slight_smile:

Jednoznacne Dr. Jezovitova, ona tie prsia fakt vie!

Ahoj, bola som pred dvomi mesiacmi a ľutujem akurát to, že som nešla už skôr, ale nevedela som ku komu a tak som to roky odkladala a teraz som konečne spokojná vďaka Dr. Červeňovi. Ďakujem.

Ďakujem Ti veľmi pekne. Kedy ťa operovali a kedy pustili domov. Nebála si sa?

Ahojte, chcela by som sa opytat kde by som mohla vidiet fotky od dokt. Cervena po plastickej operacii prs. Urobil na mna velky dojem (po telefonickom rozhovore), ale aby chcela by som byt kludnejsia a vidiet vysledky jeho prace. Este by som sa vas chcela opytat, ci je velmi vidiet ze prsia nie su vase? Ake mate na ne reakcie od priatela? Dakujem za odpoved.

Pripájam sa. Ja som šla ako pokusný králik a po mne sestra a moja kamoška s maminou.

Moja mama bola na takom liftingu. Tuším platila cca 1600 EUR ak mi neklamala, lebo otec si myslí že 950 EURe. Jazvu má vo vlasoch, takže nič nevidieť a PN 2 týždne bohate stačí.

Dobrý deň, má prosím vás niekto skúsenosti s augmentáciou / zvačšením prsníkov u MUDr. Martina Dziubana, www.medestic.sk? Ak ano, možete mi prosím poskytnúť referencie na spokojnosť s finálnym výsledkom a celým priebehom operácie? Veľká vďaka!

Ahoj Lenka88, MUDr. Očenáš aj MUDr. Doležal - obaja operujú na klinike v Leviciach, viem, že majú veľmi dobrú prácu, sú príjemní. Ak potrebuješ, dám ti kontakt na kliniku do Levíc: 0366379350, 0903463425, kde ti podajú informácie, alebo si ťa rovno objednajú na konzultáciu.

Chcela by som si dať spevniť prsia, ale chcela by som sa s niekym porozprávať alebo si vymeniť zopár emailov, kto to má už za sebou, trošku sa bojím, nájde sa niekto? Lebo tu na fóre sú ženy trošku zdržanlivejšie.

Ahoj, ja to mam za sebou, ozvi sa - rlamas17@yahoo.de

Ahojte baby, chystam sa na zvacsenie do Medesticu k doktorovi Dziubanovi. mate s nim niektora skusenosti? na mna velmi zaposobil ale aj tak dost zvazujem. dobre ohlasy som pocula aj na Brno, co sa tyka ceny aj kvality. tak teraz neviem.

Bola si už na tej labioplastike? U koho? Si spokojná?